КМФ „Нови Сад“ првак Футсал лиге Војводине у такмичарској 2020./21. сезони

КМФ „Нови Сад“ је у финалу доигравања за првака Футсал лиге Војводине савладао најпријатније изненађење ове сезоне новајлију – КМФ „Спартак“ из Суботице. У првој утакмици у Суботици, пре недељу дана, Новосађани су победили 7:1, док су у малој дворани СПЕНС-а славили са још убедљивијих 11:2. Мора се признати да су Суботичани били знатно ослабљени на гостовању у Новом Саду, јер су дошли на реванш са само две измене

Превисок резултат нарочито у првих двадесет минута када су гости из Суботице пропустили неколико изгледних прилика а погодили ту три пута и оквир гола одличног вратара Немање Максимовића. У наставку је дошао до изражаја квалитет и искуство Новог Сада, као и „дужа клупа“. Шеф струке Новосађана Владимир Милосавац је пружио свим играчима из протокола готово равномерну минутажу, а добар део се и уписао у листу стрелаца на овој утакмици.

Пре првог судијског звиждука дугогодишњем Футсал судији ФСС и ФСВ Драгутину Божовићу који је судио футсал утакмице пуних 15 година, плакету Фудбалског савеза Војводине је уручио комесар за суђење Футсал лиге Војводине Предраг Бељевић.

По завршетку меча додељени су пехари Фудбалског савеза Војводине.

Другопласираној екипи Спартака односно капитену Суботичана Горану Поповићу пехар је уручио Жељко Малинић, председник Комисије за футсал ФСВ.

Велики победнички пехар Фудбалског савеза Војводине капитену КМФ „Нови Сад“ Николи Рнићу, уручио је генерални секретар ФСВ Миодраг Цвијић.

 

2021-04-27T09:56:49+02:0027. 04. 2021.|