KMF „Deus Roloplast Mošić“ (Sremska Mitrovica) osvojio Futsal Kup Vojvodine

U predivnom ambijentu sportske hale „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici 26. decembra 2015. godine odigrana je finalna utakmica Futsal KUP-a na teritoriji Fudbalskog saveza Vojvodine između KMF „DEUS ROLOPLAST MOŠIĆ“ (Sremska Mitrovica) i KMF “HAJDUK“ (Kula).
U veoma lepoj utakimici domaći tim je zasluženo slavio rezultatom 7:1 (5:0). Strelci su bili Simić Nenad (6′), Popović Davor (12′, 14′), Rakić Milan (16′), Tomić Dragan (20′) i Čizmar Boris (35′, 39′) za domaće, a za goste jedini strelac je bio Kiš Robert (23′).
Domaća ekipa je pokazala bolju igru i po prvi put podigla pehar pobednika Futsal KUP-a na teritoriji Fudbalskog saveza Vojvodine, koji je Fudbalskog saveza Vojvodine, a isti je kapitenu domaće ekipe Đokić Alenu, predao Komesar za takmičenje Obradović Milan.
Ekipa KMF“Hajduk“, bez obzira na visok rezultat pružila je dostojan otpor, pogotovo u drugom delu utakmice, uz nekoliko propuštenih prilika i nerealizovan kazneni udarac sa 10 metara u 33 minutu (pogođen stub vrata).
Utakmicu su na očekivanom nivou sudili Radojčić Petar iz Inđije i Stantić Tadija iz Subotice, a delegat ispred Fudbalskog saveza Vojvodine je bio Čočić Sead.
Sudijska dvojka je opravdano pokazala žute kartone domaći igračima Santrač Slobodanu, Novaković Milanu i Antonić Aleksi, te gostujućim igračima Husak Robertu i Marić Marku. Isključenih nije bilo.
Ekipa domaćih je nastupila u sledećem sastavu: Đokić Alen, Popović Davor, Živanović Aleksandar, Novaković Marko, Santrač Slobodan, Popović Vladimir, Simić Nenad, Tomić Dragan, Rakić Milan, Pavlović Dejan, Čizmar Boris i Antonić Aleksa. Ekipu je sa klupe predvodio trener Majes Dejan.
Ekipa KMF“Hajduk“ je nastupila u sastavu: Marić Marko, KIš Robert, Husak Robert, Licenberger Viktor, Šinka Dejan, Jančevski Filip i Radović Dragan.
KMF “DEUS ROLOPLAST MOŠIĆ“ nastavlja takmičenje u završnici Futsal KUP-a Srbije, a kartoni dobijeni u takmičenju na teritoriji FSV se prenose u dalje takmičenje.

2018-09-25T14:28:47+02:0030. 12. 2015.|