Клубови – Војвођанска фудбалска лига „Исток“ 2019/2020.

Клубови – Војвођанска фудбалска лига „Исток“ 2019/2020.2022-08-13T21:26:52+02:00

ЖИТИШТЕ

БАНАТСКИ КАРЛОВАЦ

СТАРЧЕВО

СРПСКА ЦРЊА

КИКИНДА

БАНАТСКО КАРАЂОРЂЕВО

НОВИ БЕЧЕЈ

КРАЈИШНИК

СУТЈЕСКА

НОВИ КОЗАРЦИ

ПЛАНДИШТЕ

ВОЈВОДА СТЕПА

ПОДАЦИ ЗА КОНТАКТ КЛУБОВА