Јединство из Руменке победник Купа Војводине

У амбијенту условљеном тренутном епидемиолошком ситуацијом и препорукама Владе Републике Србије о спортским такмичењима, у Бачкој Паланци, на стадиону „Славко Малетин Вава“, ФК “Јединство” (Руменка) је освојио трофеј намењен победнику Фудбалског Купа Војводине савладавши у лепој и драматичној утакмици ФК “Раднички Зрењанин“ (Зрењанин) резултатом 3:2.

Фудбалски савез Војводине се показао као сјајан организатор ове врхунске представе и у оваквим условима, уз изузетну подршку ФК „Бачка“ из Бачке Паланке. На овај начин Фудбалски савез Војводине је још једном показао да му је жеља за афирмацијом и популаризацијом фудбала на првом месту.

Предузеће “Карин комерц” из Новог Сада, које је обезбедило новчане награде учесницима финалне утакмице, у стопу прати амбиције Фудбалског савеза Војводине и подржава га у свим акцијама и пројектима.

Члан Извршног одбора ФСВ Лазар Вјештица уручио је признања делегату Радославу Ђерману и судијама Томиславу Мудринићу, Слободану Даниловићу, Бојану Лалуји и Милошу Милешевићу.

Финалисти утакмице ФК “Раднички Зрењанин” из Зрењанина пехар и чек на 50.000 динара у име потпредседника Фудбалског савеза Војводине Мирка Дуброје уручио је Саша Симић.

Победнику Купа Војводине екипи ФК “Јединство” из Руменке победнички пехар и чек на 100.000 динара уручио је заменик председника Фудбалског савеза Војводине Горан Драча.

 

 

2020-08-27T12:40:57+02:0027. 08. 2020.|