Јединство из Руменке победник Купа Војводине

У амбијенту још увек условљеном тренутном епидемиолошком ситуацијом и препорукама Владе Републике Србије о спортским такмичењима, у Новом Саду, у сјајном амбијенту на стадиону „Карађорђе“, ФК “Јединство” (Руменка) је по други пут заредом освојио трофеј намењен победнику Фудбалског Купа Војводине савладавши у лепој и драматичној утакмици ФК “Раднички Зрењанин“ (Зрењанин) резултатом 2:1.

Фудбалски савез Војводине се показао као сјајан организатор ове врхунске представе и у оваквим условима, уз изузетну подршку ФК „Војводина“ из Новог Сада. На овај начин Фудбалски савез Војводине је још једном показао да му је жеља за афирмацијом и популаризацијом фудбала на првом месту.

Фудбалски савез Војводине је обезбедио и новчане награде учесницима финалне утакмице.

Председник Струковне организације судија Фудбалског савеза Војводине Бранко Павловић уручио је признања судијама Данилу Николићу, Бојану Иванишевићу, Александру Владићу и Душану Панчићу.

Референт за такмичење Фудбалског савеза Војводине Милан Мирковић уручио је признање делегату Миодрагу Радаковићу.

Финалисти утакмице ФК “Раднички Зрењанин” из Зрењанина пехар и чек на 50.000 динара уручио је генерални секретар Фудбалског савеза Војводине Миодраг Цвијић.

Победнику Купа Војводине екипи ФК “Јединство” из Руменке победнички пехар и чек на 100.000 динара уручио је потпредседник Фудбалског савеза Војводине Драгољуб Самарџић.

 

 

 

2021-06-15T23:37:00+02:0013. 06. 2021.|