ФСВ поклонима дочекао полазнике УЕФА „А“ лиценцe

У сали хотела „Стари Кровови“ у Новом Саду данас је почео II модул УЕФА „А“ тренерске лиценце у организацији Центра за едукацију тренера Фудбаског савеза Србије.

Пре почетка предавања присутнима су се испред Фудбалског савеза Војводине обратили Миодраг Цвијић, генерални секретар ФСВ и Душко Грујић, председник организације фудбалских тренера ФСВ.

Они су изразили задовољство што су у прилици да угосте полазнике групе којом као носиоци руководе Далибор Зорко и Спасоје Јелачић.

Лепо је међу кандидатима видети многа позната фудбалска имена са завидним репрезентативним и интернационалним играчким каријерама иза себе попут Гојка Качара, Вујадина Савића, Владимира Волкова, Милана „Лоле“ Смиљанића, Николе Дринчића, Ђорђа Туторића и  репрезентативке Виолете Словић, као и друге перспективне и амбициозне тренере.

У име Фудбалског савеза Војводине који је обезбедио сву неопходну логистику за квалитетну едукацију, кандидатима су, као знак добродошлице, подељени и пригодни поклони међу којима се налази и књига професора др Сергеја Остојића „Физиологија фудбала“.

„Овим гестом Фудбалски савез Војводине потрудио се да покаже колико нам је стало до тренерског кадра и да истакне значај  перманентне едукације и сталног, континуираног усавршавања. То је нешто чему ћемо у будућности придавати још више пажње и ка чему ће усмерити своје напоре“ – истакао је генерални секретар ФСВ Миодраг Цвијић.

 

 

2023-10-30T16:07:49+02:0023. 10. 2023.|