ФK „ЧСK Пивара“ победник Kупа Војводине

Фудбалери ЧСK-а победници су Kупа Војводине, чиме су поновили успех из прошле године. Већ у првих 20 минута бољом игром дошли су до предности од 2:0.
Разиграо се тандем Алекса Вукановић – Алекса Мијаиловић, који је употребљиву лопту од стрелца водећег гола прихватио и резантним ударцем погодио супротни угао Тривуновића за 2:0.
Чинило се да ће у тим тренуцима да ће гости из Падине претрпети праву катастрофу, јер је Мијаиловић, после корнера Танасића, погодио стативу од које се лопта одбила у наручје голмана Тривуновића.
Успели су момци тренера Николе Бале неочекивано да смање резултат, након класичне контре, Радосављевић је упослио брзоногог Чишића, који је био бржи од голмана Танкосића и рутински, шутем са десетак метара, послао лопту у мрежу.
У наставку је екипа из Челарева контролисала игру, имала посед лопте, што је резултовало и новим голом. Најбољи актер сусрета Алекса Вукановић, прихватио је лопту на четрдесетак метара од гола, поиграо се са чуваром и прецизним ударцем погодио ближи угао. Већ тада су “пивари” почели да славе, а да резултат не буде убедљив, потрудио се неопрезни голман Мирослав Танкосић. Уместо да у надокнади времена избије лопту у поље, погодио је борбеног Лабовића и лопта се нашла у мрежи за коначних 3:2.
Службена лица, на челу са делегатом Младеном Утјешановићем, судијама Николом Радаковићем, Атилом Харматом, Синишом Спасићем и четвртим Ненадом Минаковићем, од генералног секретара ФСВ Уроша Милојковића награђени су плакетама.
Члан ИО и потпредседник ФСВ Мирко Дуброја пораженој екипи доделио је новчану награду од 50.000 динара, а победнику 150.000 динара. Председник ФСВ Драган Симовић уручио је пехар намењен финалисти капитену Долине Бојану Тривуновићу, док је победнички пехар примио и Дејану Kеркезу, капитен победничког тима.
Минут ћутања
Пре почетка утакмице финалисти, судије и гледаоци минутом ћутања одали су последњу пошту Радисаву Рабреновићу, бившем судији и фудбалском раднику, који је преминуо у 62 години.

2021-07-23T11:15:45+02:0010. 08. 2015.|