Финале Фудбалског Купа Војводине

2023-06-01T00:00:00+02:00
Loading Events
This event has passed.

Поводом одржавања финалне утакмице Купа Војводине између ФК „Раднички Зрењанин“ и ФК „Јединство“ (Руменка) која се игра у среду, 26. августа 2020. године у Бачкој Паланци, у просторијама Фудбалског савеза Војводине одржан је организациони састанак.

Генерални секретар ФСВ Миодраг Цвијић упознао је учеснике финала и представнике медија о активностима које поводом ове значајне утакмице предузима Фудбалски савез Војводине и изразио очекивања да ће се сви учесници понашати одговорно због тренутне епидемиолошке ситуације и пожелео екипама пуно среће у великом финалу.

Надлежни органи Фудбалског савеза Војводине одредили су службена лица за финалну утакмицу.

Одређена службена лица и НАПОМЕНЕ се могу погледати испод:

 

Delegiranje finale

ИЗВЕШТАЈ

У амбијенту условљеном тренутном епидемиолошком ситуацијом и препорукама Владе Републике Србије о спортским такмичењима, у Бачкој Паланци, на стадиону „Славко Малетин Вава“, ФК “Јединство” (Руменка) је освојио трофеј намењен победнику Фудбалског Купа Војводине савладавши у лепој и драматичној утакмици ФК “Раднички Зрењанин“ (Зрењанин) резултатом 3:2.

Фудбалски савез Војводине се показао као сјајан организатор ове врхунске представе и у оваквим условима, уз изузетну подршку ФК „Бачка“ из Бачке Паланке. На овај начин Фудбалски савез Војводине је још једном показао да му је жеља за афирмацијом и популаризацијом фудбала на првом месту.

Предузеће “Карин комерц” из Новог Сада, које је обезбедило новчане награде учесницима финалне утакмице, у стопу прати амбиције Фудбалског савеза Војводине и подржава га у свим акцијама и пројектима.

Члан Извршног одбора ФСВ Лазар Вјештица уручио је признања делегату Радославу Ђерману и судијама Томиславу Мудринићу, Слободану Даниловићу, Бојану Лалуји и Милошу Милешевићу.

Финалисти утакмице ФК “Раднички Зрењанин” из Зрењанина пехар и чек на 50.000 динара у име потпредседника Фудбалског савеза Војводине Мирка Дуброје уручио је Саша Симић.

Победнику Купа Војводине екипи ФК “Јединство” из Руменке победнички пехар и чек на 100.000 динара уручио је заменик председника Фудбалског савеза Војводине Горан Драча.