Братство 1946 из Пригревице победник Купа Војводине

У сјајном амбијенту Спортског центра Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови, ФК “Братство 1946” (Пригревица) је освојио трофеј намењен победнику Фудбалског Купа Војводине савладавши у лепој и драматичној утакмици ФК “Подриње” (Мачванска Митровица) после извођења једанаестераца. Преко 1000 гледалаца пратило је овај узбудљив дуел и задовољни су отишли својим кућама.

Фудбалски савез Војводине се показао као сјајан организатор ове врхунске представе, а изузетна заинтересованост свих љубитеља фудбала за овај меч говори томе у прилог. На овај начин Фудбалски савез Војводине је још једном показао да му је жеља за афирмацијом и популаризацијом фудбала на првом месту.

Предузеће “Карин комерц” из Новог Сада, које је обезбедило новчане награде учесницима финалне утакмице, у стопу прати амбиције Фудбалског савеза Војводине и подржава га у свим акцијама и пројектима.

Почасни председник Струковне организације судија ФСВ Ђорђе Жутић уручио је признања судијама утакмице Филипу Рељићу, Марку Николићу, Душану Зорићу и Дејану Петровићу.

Координатор такмичења у ФСВ Никола Томичић уручио је признање делегату Миодрагу Радаковићу.

Финалисти утакмице ФК “Подриње” из Мачванске Митровице пехар и чек на 50.000 динара уручио је председник Фудбалског савеза града Новог Сада и члан Извршног одбора ФСВ Новак Кострешевић.

Победнику Купа Војводине екипи ФК “Братство 1946” из Пригревице победнички пехар и чек на 100.000 динара уручио је председник Подручног фудбалског савеза Срем и потпредседник Фудбалског савеза Војводине Велибор Катић.

 

2019-06-13T10:13:14+02:0013. 06. 2019.|