Бранко Павловић изабран за Председника организације судија ФСВ

Бранко Павловић из Зрењанина је изабран за Председника Стручне струковне организације судија Фудбалског савеза Војводине до краја мандатног периода 2019. – 2023. године. То је једногласна одлука 37 делегата са седнице Изборне Скупштине ССОС ФСВ одржане 23. фебруара 2021. године у хотелу „Стари кровови“ у Новом Саду.

Седница је одржана у складу са препорукама Кризног штаба и Владе Републике Србије у вези тренутне епидемиолошке ситуације у земљи.

До избора мандатара седницом је председавао Милан Радаковић, председник Привременог органа руковођења СОС ФСВ.

Јовица Шавија, председник Верификационе комисије известио је присутне да седници присуствује 37 делегата и да Скупштина може пуноважно одлучивати.

Поред мандатара Бранка Павловића у Извршни одбор ССОС ФСВ су изабрани још Милан Радаковић (потпредседник), Урош Суботић, Дејан Вучић, Бранислав Ћаћић, Дејан Поточан, Новица Анђеловски, Бојан Иванишевић и Милан Корајлија.

Надзорни одбор ССОС ФСВ ће радити у саставу: Драгољуб Вуксановић (председник), Горан Јекнић и Владан Алексић.

Присутнима су се обратили и дали пуну подршку у раду Драган Симовић, председник ФСВ, Драгољуб Самарџић, потпредседник ФСВ, Горан Драча, заменик председника ФСВ и Миодраг Цвијић, генерални секретар ФСВ.

 

 

 

2021-02-24T18:00:00+02:0024. 02. 2021.|