Bulevar oslobođenja 92/V, 21 102 Novi Sad; T: 021/421-401; 021/420-885; 064/8455-490; F: 021/66-23-460|kancelarija@fsv.rs

Izvršni odbor FSV utvrdio sastave liga za narednu takmičarsku sezonu

Sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Vojvodine održana je 9. jula 2021. godine u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi Odluke su donete jednoglasno, uz poštovanje načela efikasnosti rada. Na dnevnom redu, bilo je sedamnast tačaka, sledstveno tome i obiman materijal za čitanje, mada je, posmatrano iz ugla klubova, najviše pažnje izazvala verifikacija sastava liga za narednu sezonu.
Usvojeni su izveštaji takmičarskih, disciplinskih i sudijskih organa za proteklu sezonu, a potom je doneta odluka o formiranju konferencija klubova, koje će se održati do kraja jula. Trka počinje 14. avgusta, igraće se bez vanrednih kola, zaključno sa 21. novembrom.
 Jedan od noviteta, predstavlja uvođenje informacionog sistema Komet na nivou područnih i opštinskih liga. Iznos članarina je ostao nepromenjen, uz obavezu plaćanja do 6. avgusta.
 Doneta je i odluka imenovanju takmičarskih, disciplinskih i sudijskih organa, pri čemu će samo Miroslav Pupac (disciplinski sudija) i Stojša Jovanović (zamenik), biti nadležni za sve lige pod okriljem Fudbalskog saveza Vojvodine.
Odmah potom, održana je i sednica Skupštine Fudbalskog saveza Vojvodine, kojom je predsedavao Dragan Simović, uz prisustvo 29  od ukupno 36 delegata. Izveštaj o radu za 2020. godinu, usvojen je jednoglasno, pri čemu je zadovoljstvo bilo prisutno i prilikom analize Bilansa uspeha. Skupština je donela odluku da se na dva upražnjena mesta u Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Vojvodine, izaberu Branko Pavlović i Predrag Tatić. U narednom periodu predstoje aktivnosti oko izrade novog Statuta.
 U svečanom delu Skupštine, Dragoljub Samardžić, predsednik FK ”Vojvodina”, primio je nagradu namenjenu najboljem klubu u 2020. godini. U odsustvu Branka Žigića, koji se sa fudbalerima Proletera nalazi na pripremama u Turskoj, priznanje za najboljeg trenera preuzeo je Goran Antić, predsednik kluba. Lazar Tufegdžić, uzdanica FK ”Spartak ŽK”, poneo je epitet najboljeg igrača u vojvođanskoj ravnici.

SRPSKA LIGA “VOJVODINA“

Miodrag Radaković (komesar za takmičenje)
Miodrag Drljača (zamenik)
Komesar za suđenje (imenuje ga FSS)
Zamenik komesara za suđenje (imenuje ga FSS)
Radiša Jelić (komesar za bezbednost)

VOJVOĐANSKA LIGA “SEVER“

Zoran Purić (komesar za takmičenje)
Dragan Marjanac (zamenik)
Dejan Vučić (komesar za suđenje)
Ilija Đukanović (zamenik)
Novak Drakulović (komesar za bezbednost)

VOJVOĐANSKA LIGA “ISTOK“

Pavel Roharik (komesar za takmičenje)
Predrag Đenić  (zamenik)
Marijan Rodean (komesar za suđenje)
Bojan Jevtić (zamenik)
Zoran Janović (komesar za bezbednost)

VOJVOĐANSKA LIGA “JUG“

Igor Mitrović (komesar za takmičenje)
Zoran Alimpić  (zamenik)
Robert Kiš Čepegi (komesar za suđenje)
Jovica Milin (zamenik)
Goran Ilić (komesar za bezbednost)

2021-07-12T00:40:18+02:0010. 07. 2021.|