Извршни одбор ФСВ утврдио саставе лига за наредну такмичарску сезону

Седница Извршног одбора Фудбалског савеза Војводине одржана је 9. јула 2021. године у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови Одлуке су донете једногласно, уз поштовање начела ефикасности рада. На дневном реду, било је седамнаст тачака, следствено томе и обиман материјал за читање, мада је, посматрано из угла клубова, највише пажње изазвала верификација састава лига за наредну сезону.
Усвојени су извештаји такмичарских, дисциплинских и судијских органа за протеклу сезону, а потом је донета одлука о формирању конференција клубова, које ће се одржати до краја јула. Трка почиње 14. августа, играће се без ванредних кола, закључно са 21. новембром.
 Један од новитета, представља увођење информационог система Комет на нивоу подручних и општинских лига. Износ чланарина је остао непромењен, уз обавезу плаћања до 6. августа.
 Донета је и одлука именовању такмичарских, дисциплинских и судијских органа, при чему ће само Мирослав Пупац (дисциплински судија) и Стојша Јовановић (заменик), бити надлежни за све лиге под окриљем Фудбалског савеза Војводине.
Одмах потом, одржана је и седница Скупштине Фудбалског савеза Војводине, којом је председавао Драган Симовић, уз присуство 29  од укупно 36 делегата. Извештај о раду за 2020. годину, усвојен је једногласно, при чему је задовољство било присутно и приликом анализе Биланса успеха. Скупштина је донела одлуку да се на два упражњена места у Извршном одбору Фудбалског савеза Војводине, изаберу Бранко Павловић и Предраг Татић. У наредном периоду предстоје активности око израде новог Статута.
 У свечаном делу Скупштине, Драгољуб Самарџић, председник ФК ”Војводина”, примио је награду намењену најбољем клубу у 2020. години. У одсуству Бранка Жигића, који се са фудбалерима Пролетера налази на припремама у Турској, признање за најбољег тренера преузео је Горан Антић, председник клуба. Лазар Туфегџић, узданица ФК ”Спартак ЖК”, понео је епитет најбољег играча у војвођанској равници.

СРПСКА ЛИГА “ВОЈВОДИНА“

Миодраг Радаковић (комесар за такмичење)
Миодраг Дрљача (заменик)
Комесар за суђење (именује га ФСС)
Заменик комесара за суђење (именује га ФСС)
Радиша Јелић (комесар за безбедност)

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА “СЕВЕР“

Зоран Пурић (комесар за такмичење)
Драган Марјанац (заменик)
Дејан Вучић (комесар за суђење)
Илија Ђукановић (заменик)
Новак Дракуловић (комесар за безбедност)

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА “ИСТОК“

Павел Рохарик (комесар за такмичење)
Предраг Ђенић  (заменик)
Маријан Родеан (комесар за суђење)
Бојан Јевтић (заменик)
Зоран Јановић (комесар за безбедност)

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА “ЈУГ“

Игор Митровић (комесар за такмичење)
Зоран Алимпић  (заменик)
Роберт Киш Чепеги (комесар за суђење)
Јовица Милин (заменик)
Горан Илић (комесар за безбедност)

2021-07-12T00:40:18+02:0010. 07. 2021.|