19. Меморијални турнир „Пера Јоцић“ 31. августа и 1. септембра у Новом Саду

Фудбалски савез Војводине већ 19 година за редом традиционално организује Меморијални турнир „Пера Јоцић“ и  од оснивања посебну пажњу је посвећивао млађим категоријама.

У претходним годинама својим прегалаштвом на том пољу посебно дубок траг оставио је Пера Јоцић у чију част се организује 19. пут за редом традиционални меморијални турнир који са поносом носи његово име.

И ове године учесници турнира биће  кадети, односно играчи рођени 2005. и 2006. године, и овај пут из клубова Супер и Прве лиге Србије са територије Фудбалског савеза Војводине.

У част Пере Јоцића и његовог дела у Новом Саду, на теренима Фудбалског центра „Вујадин Бошков“ и Фудбалског клуба „Кабел“ окупиће се кадети из четири војвођанска клуба, да широј фудбалској јавности прикажу сву раскош свог талента и фудбалског умећа.

У уторак, 31. августа, са почетком у 10,00 часова у Фудбалском центру „Вујадин Бошков“ састаће се ФК „Војводина“ (Нови Сад) и ФК „Пролетер“ (Нови Сад). Истог дана и у исто време на стадиону прволигаша ФК „Кабел“ састаће се ФК „Кабел“ (Нови Сад) и РФК „Нови Сад“ (Нови Сад).

Сутрадан, у среду 1. септембра, такође у 10,00 часова, у финалној утакмици састаће се победници ових двеју утакмица.

Поред свих организационих трошкова, Фудбалски савез Војводине је обезбедио и признања свим учесницима, како клубовима, тако и службеним лицима.

Службена публикација 19. Меморијалног турнира „Пера Јоцић“ се може погледати испод …

XIX Memorial Pera Jocic 2021
2021-08-27T16:08:59+02:0027. 08. 2021.|