18. Меморијални турнир „Пера Јоцић“ 22. и 23. септембра у Новом Саду

Фудбалски савез Војводине већ 18 година за редом традиционално организује Меморијални турнир „Пера Јоцић“ и  од оснивања посебну пажњу је посвећивао млађим категоријама.

У претходним годинама својим прегалаштвом на том пољу посебно дубок траг оставио је Пера Јоцић у чију част се организује 18. пут за редом традиционални меморијални турнир који са поносом носи његово име.

Изузетно, ове године због актуeлне епидемиолошке ситуације, термин турнира и традиционални учесници  биће промењени, али циљеви и разлози одржавања турнира остаће исти.

И ове године учесници турнира биће  кадети, односно играчи рођени 2004. и 2005. године, али овај пут из клубова Супер и Прве лиге Србије са територије Фудбалског савеза Војводине.

У част Пере Јоцића и његовог дела у Новом Саду, на теренима Фудбалског центра „Вујадин Бошков“ и Фудбалског клуба „Младост“ окупиће се кадети из четири војвођанска клуба, да широј фудбалској јавности прикажу сву раскош свог талента и фудбалског умећа.

У уторак, 22. септембра, са почетком у 10,00 часова у Фудбалском центру „Вујадин Бошков“ састаће се ФК „Војводина“ (Нови Сад) и ОФК „Бачка“ (Бачка Паланка). Истог дана и у исто време на стадиону српсколигаша ФК „Младост“ састаће се ФК „Пролетер“ (Нови Сад) и ФК „Кабел“ (Нови Сад).

Сутрадан, у среду 23. септембра, такође у 10,00 часова, у финалној утакмици састаће се победници ових двеју утакмица.

Поред свих организационих трошкова, Фудбалски савез Војводине је обезбедио и признања свим учесницима, како клубовима, тако и службеним лицима.

Службена публикација 18. Меморијалног турнира „Пера Јоцић“ се може погледати испод …

MPJ 2020
2020-09-23T11:47:56+02:0019. 09. 2020.|