Успешан наступ девојака из Војводине (У-15) на Турниру региона у Старој Пазови

Протеклог викенда у „Кући фудбала“ у Старој Пазови одржан је турнир  регионалних селекција ФСС за девојчоце узраста до 15 година – „У-15“. Вољом жреба првог дана у суботу селекција ФС Војводине састала се са регионом ФС Београда и у изузетно занимљивој утакмици девојчице из Београда су биле смиреније и сигурније у завршници и сасвим заслужено славиле са 2:0. Војвођанкама остаје жал за многобројним неискоришћеним шансама. У другој утакмици Источна Србија је савладала Западну Србију са 4:1.

У недељу се Војводина састала са Западном Србијом и убедљиво славила са 4:0. Други дан су се утакмице играле на травнатом терену који је дефинитивно више одговарао нашим играчицама. Приступили су утакмици много озбиљније и одговорније и то је као резултат дало и 4 гола у противничкој мрежи. У последњој утакмици на програму Источна Србија је победила Београд са 5:2.

Турнир није био такмичарског него селективног карактера, тако да представници репрезентативних селекција Никослав Бјеговић и Драгиша Зечевић могу бити задовољни , јер су на једном месту имали прилику да виде око 80 девојчица које су у овом тренутку оно најбоље што Србија има у овом узрасту.

Списак играчица ФСВ

2018-09-10T14:56:17+02:0021. 05. 2018.|