Стари Бановци осетили шарм војвођанског женског фудбала

Пројектом Комисије за женски фудбал Фудбалског савеза Војводине, Мини Макси лиге Србије за девојчице и Мини Макси купова за девојчице се наставило такмичење и ове календарске године, у свом пуном сјају и са још већим ентузијазмом, жељом за игром и победом.

На територији покрајине, у Подунављу, у Основној школи „Слободан Савковић“ из Старих Бановаца, 22. фебруара 2017. године одржан је Општински турнир у женском фудбалу, на којем су играле девојчице узраста од дванаест година и млађе.

Одиграле су се четири утакмице, а поред домаћина на турниру су учествовале девојчице Основнох школа из Нових Бановаца, Старе и Нове Пазове, уз стручно вођење својих наставника.

Поред промоције фудбалске игре и формирања системски организоване концепције такмичења, циљ утакмица  је био да се изврши селекција за формирање општинске екипе, која ће представљати Општину Стара Пазова на Регионалном турниру, који ће се одржати у Бачкој Паланци, у марту месецу.

Председник Комисије за женски фудбал ИО ФСВ Јован Вукчевић  је похвалио све школе учеснице турнира, са жељом да се воља, дружење, такмичарски дух и победе наставе у даљем такмичењу .

Учесници и такмичари овог пројекта носе лепа искуства, смеха, шале и добре забаве, а крилатица „Није важно победити, него учествовати“ и овога пута је оправдала и дала смисао постојања овог пројекта.

Stari Banovci 2

2018-09-20T17:35:36+02:0028. 02. 2017.|