Првакиње Развојне лиге Војводине импресивне на финалном турниру Развојне лиге Србије

Кадеткиње Женског фудбалског клуба “Војводина” које су доминантно освојиле прво место у Развојној лиги млађих категорија Србије за жене – група “Север” са доминацијом су наставиле и на финалном турниру првака региона Развојне лиге у организацији Фудбалског савеза Србије и тако на најсветлији начин представиле свој клуб и Фудбалски савез Војводине. Турнир је трајао два дана, а одржан је 19. и 20. јуна 2017. године у Спортском центру ФСС у Старој Пазови.

Првакиње Војводине су првог дана играле против кадеткиња ЖФК “Црвена звезда” из Београда. Након убедљиве игре током целе утакмице и вођства од 2:0, несрећно су примиле два гола и тек након извођења казнених удараца савладане су врло добре играчице из Београда.

Другог дана турнира кадеткиње ЖФК “Војводина” су демонстрирале сву раскош знања и талента и више него убедљиво, резултатом 7:1, савладале вршњакиње из ЖФК “Раднички” из Ниша.

Пехар нашој екипи је уручила Лидија Стојкановић, селектор женске репрезентације Србије.

Фудбалски савез Србије је искористио овај дан да у сарадњи са ФИФА, као вид донације и као вид афирмације женског фудбала, уручи спортску опрему клубовима Развојне лиге, тако да су и свих 8 клубова Развојне лиге Војводине добили овај више него вредан поклон.

Опрему клубовима је уручио Никослав Бјеговић, координатор за женски фудбал ФСС.

2018-09-13T00:40:27+02:0020. 06. 2017.|
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com