Одржан Талент-ментор програм за судије под окриљем ФСВ

Струковна организација судија Фудбалског савеза Војводине, четврту годину узастопно, успешно реализује Талент-ментор програм намењен усавршавању најперспективнијих судија.

Тродневни камп, где су учествовала 32 судија са листе Војвођанске фудбалске лиге, одржан је у Врбасу. Учесници су подељени у шест група, свака је добила ментора, чији ће задатак бити да прати њихов рад. Менторску улогу дбили су некадашњи арбитри Милорад Вујачић, Срђан Каурин, Урош Суботић, Драгољуб Вуксановић, Горан Лековић и Драган Милошевић.

Учеснике је поздравио Драган Симовић, председник Фудбалског савеза Војводине, а присутни су били још Ђорђе Жутић, председник Судијске комисије ФСС, и Горан Драча, члан Извршног одбора ФСВ

Главни предавач је био Милорад Мажић, ФИФА судија, који је полазницима пренео низ занимљивих искустава свог тима, са помоћницима Милованом Ристићем и Далибором Ђурђевићем.

О превенцији повреда и питањима из домена физичке припреме, говорио је професор Игор Делибашић, а пажњу је привукао и Илија Белошевић, кошаркашки судија, са више од 400 евролигашких утакмица.

2018-09-13T00:14:51+02:0024. 01. 2017.|