Bulevar oslobođenja 92/V, 21 102 Novi Sad; T: 021/421-401; 021/420-885; 064/8455-490; F: 021/66-23-460|kancelarija@fsv.rs

Održan novogodišnji koktel Fudbalskog saveza Vojvodine

Fudbalski savez Vojvodine je kalendarsku godinu završio novogodišnjim koktelom koji je održan u restoranu „Alaska barka“ na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu. Uvaženi gosti ovog skupa čiji su domaćini bili predsednik Dragan Simović i generalni sekretar Miodrag Cvijić, između ostalih, bili su Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, Ilija Petković, legendarni fudbaler i bivši selektor reprezentacije, Milorad Mažić, jedan od najboljih svetskih fudbalskih sudija, kao i ostali brojni i uvaženi pojedinci iz fudbalskog miljea AP Vojvodine i Srbije.

Predsednik FSV Dragan Simović istakao je da je iza Fudbalskog saveza Vojvodine veoma uspešna godina i da će se sve učiniti kako bi naredna bila još bolja i uspešnija.

Generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović naglasio je, takođe, da je iza Fudbalskog saveza Srbije jedna izuzetno uspešna godina koja je obeležena sjajnim rezultatima i, kao šlag na tortu, plasmanom reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez je rekao da je Fudbalski savez Vojvodine najveći sportski savez na teritoriji Vojvodine i da je on lokomotiva koja u svetlu sportsku budućnost vuče i sve ostale sportske grane u pokrajini.

Jedan od najboljih svetskih fudbalskih sudija Milorad Mažić je istakao da mu je posebno drago ovo priznanje jer dolazi od matične organizacije i zahvalio rukovodstvu FSV koje nesebično ulaže u razvoj fudbalskog suđenja u Vojvodini.

Plakete Fudbalskog saveza Vojvodine kompanijama i pojedincima koji su značajno doprineli razvoju fudbalskog sporta u okviru FSV i koje je dobitnicima uručio predsednik FSV Dragan Simović, dobili su:

Fudbalski savez Srbije

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu

Zavod za sport i medicinu sporta Vojvodine

Kompanija „Karin komerc“

Radio-televizija Vojvodine

Đorđe Ivanović, fudbaler FK „Spartak“ (Subotica)

Emil Rockov, fudbaler FK „Vojvodina“ (Novi Sad)

Miroslav Bjeloš, fudbaler FK „Bačka“ (Bačka Palanka)

Kristijan Župić, najperspektivniji fudbaler

Aleksandar Veselinović, trener FK „Spartak“ (Subotica)

Maco Bzovski, novinar

Dragan Novaković, presednik Komisije za bezbednost FSV

Borko Vukosav, jedan od najboljih sportskih lekara u Srbije

Milorad Mažić, jedan od najboljih svetskih fudbalskih sudija

 

2018-09-13T13:58:54+02:0021. 12. 2017.|