Горан Иванчић одушевио љубитеље ФУТСАЛА

У изузетној атмосфери коју пружа амфитеатар Факултета за спорт и физичко васпитање у Новом Саду, а у присуству око 40 ФУТСАЛ тренера из Војводине, селектор Футсал репрезентације Србије Иванчић Горан, одржао је тросатно предавање из области тактике игре репрезентације Србије, прекида у футсалу и поставке игре са заменским вратарем у нападу и у одбрани. Учесници семинара, који су интерактивно учествовали у предавању, су одушевљено слушали, дискутовали и на крају са нескривено израженом жељом да ће оваквих семинара бити још, поручили да се видимо у следећој оваквој прилици.

После селектора Иванчића је предавање одржао проф. др Васић Горан са Факултета за спорт и физичко васпитање у Новом Саду, а тема је била „Повреде у футсалу и превентива истих“, а чињеница да су сви учесници остали до самог краја говори о изузетној заинтересованости за ову област и о изузетно квалитетном предавању.

Посебан печат овој акцији Фудбалског савеза Војводине је својим присуством дао доајен војвођанског фудбала и футсала професор Лајош Кокаи.

Велика захвалност селектору Иванчићу и проф. др Васићу на сјајним и занимљивим предавањима, али и проф Смајић Мирославу  са Факултета за спорт и физичко васпитање у Новом Саду који је био сјајна подршка у организацији ове активности чији је носилац био Координатор за ванредне футсал активности Чочић Сеад.

2018-09-10T14:52:56+02:0009. 03. 2018.|