Војводина у Румунији: Дан 4.

Након изгубљене утакмице у првом колу од Русије, стручни штаб репрезентације Војводине на челу са селекторима Бабићем и Драгољићем је направио сјајну анализу те утакмице и максимално се посветио утакмици другог кола са Енглеском која је била и одлучујућа за наш пласман на овом турниру.

У среду је одрађен изузетно квалитетан, стручно-мотивациони тренинг и играчи су се повратили после пораза од Русије и као запете пушке су чекали дуел са веома добром Енглеском, односно Западним Јоркширом.

У складу са оваквим приступом почела је и утакмица. Срчано, жестоко, бескомпромисно, нападачки… И као плод такве игре дошло је и рано вођство прелепим поготком Срђана Вуковића са 25 метара.

И након вођства наши репрезентативци су наставили са атаковањем ка голу енглеза и пропустили две-три колосалне прилике. И пошто се то није десило и пошто се нисмо одлепили и на тај начин „нокаутирали“ противника, стигла нас је незаслужена казна када се после једног карамбола у нашем шеснаестерцу лопта нашла иза леђа сјајног Живкова.

Од тог шока наши играчи нису успели да се опораве и до краја утакмице уз неколико полуприлика нисмо успели да постигнемо тај толико жељени гол.

Шансе за прво место су изгубљене, али шанса да потврдимо општи сјајан утисак који смо оставили на овом турниру ће бити у последњој утакмици са Румунијом која се игра у суботу у 17 часова.

Главу горе тренери и играчи, поносимо се Вама !!!

2018-09-21T22:11:11+02:0023. 09. 2016.|