Војводина у Румунији: Дан 2.

Други дан УЕФА Купа региона у Румунији је отворен утакмицом између региона Енглеске и Румуније. Након осредње игре тријумфовали су репрезентативци Енглеске резултатом 2:1.

Друга утакмица дана је била она коју смо сви толико жељно ишчекивали. Дуел репрезентација Војводине и Јужног региона Русије. У броју становника и броју фудбалера разлика је 30 пута већа у корист наших противника.  Ипак, наши момци предвођени селекторима Бабићем и Драгољићем показали су да имају срце 30 пута веће.

На жалост, изгубили смо резултатом 4:3, али је парадокс над парадоксима тај да су сва четири гола Руса плод апсолутно несрећних околности, а да су наша сва три гола права мала ремек дела, плод осмишљених и прелепо организованих акција. Иако то није велика сатисфакција, али ипак може да говори о квалитету и лепоти наше игре.

У четвртак од 11 часова нас очекује прилика за искупљење када играмо против снажне Енглеске. Сви заједно се надамо да ће нас уз добру игру заобићи зла коб и да ћемо остварити толико жељену победу.

Пуно поздрава из Румуније уз једну малу фото-причу!

 

2018-09-21T22:20:32+02:0021. 09. 2016.|