Клубови – Војвођанска фудбалска лига „Север“

Клубови – Војвођанска фудбалска лига „Север“2021-10-25T12:24:24+02:00

ФК „БАЈША“

БАЈША

ФК „БАЧКА“

ПАЧИР

ФК „БАЧКА 1901“

СУБОТИЦА

ФК „ВОЈВОДИНА“

БАЧКО ГРАДИШТЕ

ФК „КРИЛА КРАЈИНЕ“

БАЧКА ПАЛАНКА

ОФК „МЛАДОСТ АПА“

АПАТИН

ФК „МЛАДОСТ“

БАЧКИ ПЕТРОВАЦ

ФК „МЛАДОСТ“

ТУРИЈА

ФК „ЊЕГОШ“

ЛОВЋЕНАЦ

ФК „ПРЕПОРОД“

НОВИ ЖЕДНИК

ФК „СЕНТА“

СЕНТА

ФК „СЛОГА“

ЧОНОПЉА

ФК „СТАНИШИЋ“

СТАНИШИЋ

ФК „ТАВАНКУТ“

ТАВАНКУТ

ФК „ХЕРЦЕГОВАЦ“

ГАЈДОБРА

ПОДАЦИ ЗА КОНТАКТ КЛУБОВА