ВФЛ „Север“ – делегирање

ВФЛ „Север“ – 12. коло

ФК "Обилић" (Нови Кнежевац) ФК "Војводина" (Товаришево)
24. 10. 2020. (субота) - 14:00 Нови Кнежевац
Делегат Николић Владимир
Судија Берењи Љубиша
Први судија помоћник Нешић Мате
Други судија помоћник Чорокало Немања
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Бајша" (Бајша)
24. 10. 2020. (субота) - 14:00 Врбас
Делегат Видаковић Срђан
Судија Стојчевић Немања
Први судија помоћник Васиљевић Немања
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Црвенка" (Црвенка) ФК "Херцеговац" (Гајдобра)
24. 10. 2020. (субота) - 14:00 Црвенка
Делегат Сувајац Немања
Судија Врачар Петар
Први судија помоћник Бошкић Милан
Други судија помоћник Хернаус Андреа
ФК "Војводина" (Бачко Градиште) ФК "Бачка" (Пачир)
25. 10. 2020. (недеља) - 14:00 Бачко Градиште
Делегат Латки Томислав
Судија Пилић Страхиња
Први судија помоћник Шћепановић Никола
Други судија помоћник Цветковић Вукашин
ФК "Србобран" (Србобран) ФК "Његош" (Ловћенац)
24. 10. 2020. (субота) - 14:00 Србобран
Делегат Мишковић Зоран
Судија Кузмановић Немања
Први судија помоћник Мрђеновић Предраг
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "Младост" (Турија)
24. 10. 2020. (субота) - 14:00 Пригревица
Делегат Ђуран Јован
Судија Филиповић Вања
Први судија помоћник Вукановић Борис
Други судија помоћник Суботић Немања
ФК "ЧСК Пивара" (Челарево) ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка)
24. 10. 2020. (субота) - 14:00 Челарево
Делегат Павловић Ђорђе
Судија Бечановић Далибор
Први судија помоћник Дудок Људовит
Други судија помоћник Кантар Дарко
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Младост" (Бачки Петровац)
25. 10. 2020. (недеља) - 14:00 Таванкут
Делегат Бакић Живко
Судија Ћерановић Балша
Први судија помоћник Пурић Марко
Други судија помоћник Николић Владимир
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Текстилац" (Оџаци)
24. 10. 2020. (субота) - 14:00 Апатин
Делегат Хашка Ненад
Судија Крнета Раде
Први судија помоћник Јањић Милован
Други судија помоћник Шолаја Дејан

ВФЛ „Север“ – 11. коло

ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Обилић" (Нови Кнежевац)
17. 10. 2020. (субота) - 15:00 Апатин
Делегат Илић Јован
Судија Боснић Милан
Први судија помоћник Шолаја Дејан
Други судија помоћник Алексић Бојан
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Таванкут" (Таванкут)
17. 10. 2020. (субота) - 15:00 Оџаци
Делегат Зобеница Славко
Судија Ракић Миодраг
Први судија помоћник Чапко Иван
Други судија помоћник Врачар Петар
ФК "Младост" (Бачки Петровац) ФК "ЧСК Пивара" (Челарево)
18. 10. 2020. (недеља) - 15:00 Бачки Петровац
Делегат Дражић Лазар
Судија Рауковић Недељко
Први судија помоћник Нешић Мате
Други судија помоћник Суботић Немања
ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка) ФК "Раднички" (Сомбор)
17. 10. 2020. (субота) - 15:00 Бачка Паланка
Делегат Марић Наде
Судија Допуђа Ђорђе
Први судија помоћник Ћерановић Балша
Други судија помоћник Николић Владимир
ФК "Младост" (Турија) ФК "Србобран" (Србобран)
18. 10. 2020. (недеља) - 15:00 Турија
Делегат Дабижљевић Славиша
Судија Мартиновић Милош
Први судија помоћник Пилић Страхиња
Други судија помоћник Маравић Марко
ФК "Његош" (Ловћенац) ФК "Војводина" (Бачко Градиште)
17. 10. 2020. (субота) - 15:00 Ловћенац
Делегат Пуача Милош
Судија Вукановић Борис
Први судија помоћник Филиповић Вања
Други судија помоћник Чорокало Немања
ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Црвенка" (Црвенка)
18. 10. 2020. (недеља) - 15:00 Пачир
Делегат Дракуловић Новак
Судија Милешевић Милош
Први судија помоћник Латиновић Лука
Други судија помоћник Колаковић Игор
ФК "Херцеговац" (Гајдобра) ОФК "Врбас" (Врбас)
18. 10. 2020. (недеља) - 15:00 Гајдобра
Делегат Станковић Милан
Судија Шипош Атила
Први судија помоћник Бечановић Далибор
Други судија помоћник Пурић Марко
ФК "Бајша" (Бајша) ФК "Војводина" (Товаришево)
17. 10. 2020. (субота) - 15:00 Бајша
Делегат Драшковић Чедомир
Судија Крушић Јован
Први судија помоћник Јурић Стеван
Други судија помоћник Трбовић Миодраг

ВФЛ „Север“ – 10. коло

ФК "Обилић" (Нови Кнежевац) ФК "Бајша" (Бајша)
10. 10. 2020. (субота) - 15:00 Нови Кнежевац
Делегат Ћирић Немања
Судија Шћепановић Никола
Први судија помоћник Кузмановић Немања
Други судија помоћник Ракић Миодраг
ФК "Војводина" (Товаришево) ФК "Херцеговац" (Гајдобра)
10. 10. 2020. (субота) - 15:00 Товаришево
Делегат Кнежевић Војислав
Судија Ковач Страхиња
Први судија помоћник Станић Петар
Други судија помоћник Бошкић Милан
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Бачка" (Пачир)
10. 10. 2020. (субота) - 15:00 Врбас
Делегат Прибић Милан
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Хернаус Андреа
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Црвенка" (Црвенка) ФК "Његош" (Ловћенац)
10. 10. 2020. (субота) - 15:00 Црвенка
Делегат Иванишевић Славиша
Судија Дудок Људовит
Први судија помоћник Милешевић Милош
Други судија помоћник Кантар Дарко
ФК "Војводина" (Бачко Градиште) ФК "Младост" (Турија)
11. 10. 2020. (недеља) - 15:00 Бачко Градиште
Делегат Видаковић Срђан
Судија Јурић Стеван
Први судија помоћник Крушић Јован
Други судија помоћник Ковач Изабела
ФК "Србобран" (Србобран) ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка)
10. 10. 2020. (субота) - 15:00 Србобран
Делегат Андрић Дејан
Судија Нешић Мате
Први судија помоћник Чорокало Немања
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "Младост" (Бачки Петровац)
10. 10. 2020. (субота) - 15:00 Сомбор
Делегат Павловић Ђорђе
Судија Крнета Раде
Први судија помоћник Боснић Милан
Други судија помоћник Јањић Милован
ФК "ЧСК Пивара" (Челарево) ФК "Текстилац" (Оџаци)
10. 10. 2020. (субота) - 15:00 Челарево
Делегат Бакић Живко
Судија Чапко Иван
Први судија помоћник Мартиновић Милош
Други судија помоћник Стојчевић Немања
ФК "Таванкут" (Таванкут) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
11. 10. 2020. (недеља) - 15:00 Таванкут
Делегат Мишковић Зоран
Судија Мрђеновић Предраг
Први судија помоћник Радуловић Милан
Други судија помоћник Цветковић Вукашин

ВФЛ „Север“ – 9. коло

ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Обилић" (Нови Кнежевац)
04. 10. 2020. (недеља) - 15:30 Таванкут
Делегат Николић Владимир
Судија Пилић Страхиња
Први судија помоћник Колаковић Игор
Други судија помоћник Шолаја Дејан
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "ЧСК Пивара" (Челарево)
03. 10. 2020. (субота) - 15:30 Апатин
Делегат Станковић Милан
Судија Ћерановић Балша
Први судија помоћник Пурић Марко
Други судија помоћник Хернаус Андреа
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Раднички" (Сомбор)
03. 10. 2020. (субота) - 15:30 Оџаци
Делегат Хашка Ненад
Судија Тешановић Горан
Први судија помоћник Бечановић Далибор
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Младост" (Бачки Петровац) ФК "Србобран" (Србобран)
04. 10. 2020. (недеља) - 15:30 Бачки Петровац
Делегат Зобеница Славко
Судија Филиповић Вања
Први судија помоћник Вукановић Борис
Други судија помоћник Чорокало Немања
ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка) ФК "Војводина" (Бачко Градиште)
03. 10. 2020. (субота) - 15:30 Бачка Паланка
Делегат Сувајац Немања
Судија Берењи Љубиша
Први судија помоћник Рауковић Недељко
Други судија помоћник Нешић Мате
ФК "Младост" (Турија) ФК "Црвенка" (Црвенка)
04. 10. 2020. (недеља) - 15:30 Турија
Делегат Коберски Јосип
Судија Врачар Петар
Први судија помоћник Стојчевић Немања
Други судија помоћник Николић Владимир
ФК "Његош" (Ловћенац) ОФК "Врбас" (Врбас)
03. 10. 2020. (субота) - 15:30 Ловћенац
Делегат Војнић Пурчар Златко
Судија Латиновић Лука
Први судија помоћник Дудок Људовит
Други судија помоћник Алексић Бојан
ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Војводина" (Товаришево)
04. 10. 2020. (недеља) - 15:30 Пачир
Делегат Дабижљевић Славиша
Судија Радуловић Милан
Први судија помоћник Шћепановић Никола
Други судија помоћник Маравић Марко
ФК "Херцеговац" (Гајдобра) ФК "Бајша" (Бајша)
04. 10. 2020. (недеља) - 15:30 Гајдобра
Делегат Ђуран Јован
Судија Чапко Иван
Први судија помоћник Васиљевић Немања
Други судија помоћник Мрђеновић Предраг

ВФЛ „Север“ – 8. коло

ФК "Обилић" (Нови Кнежевац) ФК "Херцеговац" (Гајдобра)
26. 09. 2020. (субота) - 15:30 Нови Кнежевац
Делегат Латки Томислав
Судија Рауковић Недељко
Први судија помоћник Филиповић Вања
Други судија помоћник Суботић Немања
ФК "Бајша" (Бајша) ФК "Бачка" (Пачир)
26. 09. 2020. (субота) - 15:30 Бајша
Делегат Прибић Милан
Судија Милешевић Милош
Први судија помоћник Латиновић Лука
Други судија помоћник Колаковић Игор
ФК "Војводина" (Товаришево) ФК "Његош" (Ловћенац)
26. 09. 2020. (субота) - 15:30 Товаришево
Делегат Дражић Лазар
Судија Бечановић Далибор
Први судија помоћник Тешановић Горан
Други судија помоћник Ковач Страхиња
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Младост" (Турија)
26. 09. 2020. (субота) - 15:30 Врбас
Делегат Мишковић Зоран
Судија Ракић Миодраг
Први судија помоћник Маркуш Милош
Други судија помоћник Јањић Милован
ФК "Црвенка" (Црвенка) ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка)
26. 09. 2020. (субота) - 15:30 Црвенка
Делегат Ћирић Немања
Судија Вукановић Борис
Први судија помоћник Берењи Љубиша
Други судија помоћник Чорокало Немања
ФК "Војводина" (Бачко Градиште) ФК "Младост" (Бачки Петровац)
27. 09. 2020. (недеља) - 15:30 Бачко Градиште
Делегат Чонка Арон
Судија Кузмановић Немања
Први судија помоћник Ћерановић Балша
Други судија помоћник Цветковић Вукашин
ФК "Србобран" (Србобран) ФК "Текстилац" (Оџаци)
26. 09. 2020. (субота) - 15:30 Србобран
Делегат Кнежевић Војислав
Судија Боснић Милан
Први судија помоћник Крнета Раде
Други судија помоћник Кантар Дарко
ФК "Раднички" (Сомбор) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
26. 09. 2020. (субота) - 15:30 Сомбор
Делегат Дракуловић Новак
Судија Крушић Јован
Први судија помоћник Допуђа Ђорђе
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
ФК "ЧСК Пивара" (Челарево) ФК "Таванкут" (Таванкут)
26. 09. 2020. (субота) - 15:30 Челарево
Делегат Пуача Милош
Судија Мартиновић Милош
Први судија помоћник Бошкић Милан
Други судија помоћник Радуловић Милан

ВФЛ „Север“ – 7. коло

ФК "ЧСК Пивара" (Челарево) ФК "Обилић" (Нови Кнежевац)
19. 09. 2020. (субота) - 16:00 Челарево
Делегат Павловић Ђорђе
Судија Ковач Страхиња
Први судија помоћник Шћепановић Никола
Други судија помоћник Пилић Страхиња
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Раднички" (Сомбор)
20. 09. 2020. (недеља) - 16:00 Таванкут
Делегат Иванишевић Славиша
Судија Дудок Људовит
Први судија помоћник Допуђа Ђорђе
Други судија помоћник Кантар Дарко
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Србобран" (Србобран)
19. 09. 2020. (субота) - 16:00 Апатин
Делегат Бакић Живко
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Боснић Милан
Други судија помоћник Маравић Марко
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Војводина" (Бачко Градиште)
19. 09. 2020. (субота) - 16:00 Пригревица
Делегат Зобеница Славко
Судија Чапко Иван
Први судија помоћник Мартиновић Милош
Други судија помоћник Врачар Петар
ФК "Младост" (Бачки Петровац) ФК "Црвенка" (Црвенка)
20. 09. 2020. (недеља) - 16:00 Бачки Петровац
Делегат Хашка Ненад
Судија Стојчевић Немања
Први судија помоћник Ракић Миодраг
Други судија помоћник Јањић Милован
ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка) ОФК "Врбас" (Врбас)
19. 09. 2020. (субота) - 16:00 Бачка Паланка
Делегат Војнић Пурчар Златко
Судија Нешић Мате
Први судија помоћник Филиповић Вања
Други судија помоћник Суботић Немања
ФК "Младост" (Турија) ФК "Војводина" (Товаришево)
20. 09. 2020. (недеља) - 16:00 Турија
Делегат Ђуран Јован
Судија Мрђеновић Предраг
Први судија помоћник Николић Владимир
Други судија помоћник Пурић Марко
ФК "Његош" (Ловћенац) ФК "Бајша" (Бајша)
19. 09. 2020. (субота) - 16:00 Ловћенац
Делегат Ћирић Немања
Судија Тешановић Горан
Први судија помоћник Бечановић Далибор
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Херцеговац" (Гајдобра)
20. 09. 2020. (недеља) - 16:00 Пачир
Делегат Коберски Јосип
Судија Јурић Стеван
Први судија помоћник Крушић Јован
Други судија помоћник Трбовић Миодраг

ВФЛ „Север“ – 6. коло

ФК "Обилић" (Нови Кнежевац) ФК "Бачка" (Пачир)
12. 09. 2020. (субота) - 16:00 Нови Кнежевац
Делегат Николић Владимир
Судија Врачар Петар
Први судија помоћник Кузмановић Немања
Други судија помоћник Алексић Бојан
ФК "Херцеговац" (Гајдобра) ФК "Његош" (Ловћенац)
13. 09. 2020. (недеља) - 16:00 Гајдобра
Делегат Дабижљевић Славиша
Судија Крушић Јован
Први судија помоћник Јурић Стеван
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
ФК "Бајша" (Бајша) ФК "Младост" (Турија)
12. 09. 2020. (субота) - 16:00 Бајша
Делегат Прибић Милан
Судија Латиновић Лука
Први судија помоћник Милешевић Милош
Други судија помоћник Шолаја Дејан
ФК "Војводина" (Товаришево) ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка)
12. 09. 2020. (субота) - 16:00 Товаришево
Делегат Видаковић Срђан
Судија Крнета Раде
Први судија помоћник Дудок Људовит
Други судија помоћник Колаковић Игор
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Младост" (Бачки Петровац)
12. 09. 2020. (субота) - 16:00 Врбас
Делегат Сувајац Немања
Судија Шћепановић Никола
Први судија помоћник Радуловић Милан
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Црвенка" (Црвенка) ФК "Текстилац" (Оџаци)
12. 09. 2020. (субота) - 16:00 Црвенка
Делегат Андрић Дејан
Судија Ћерановић Балша
Први судија помоћник Пурић Марко
Други судија помоћник Николић Владимир
ФК "Војводина" (Бачко Градиште) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
13. 09. 2020. (недеља) - 16:00 Бачко Градиште
Делегат Пуача Милош
Судија Рауковић Недељко
Први судија помоћник Нешић Мате
Други судија помоћник Чорокало Немања
ФК "Србобран" (Србобран) ФК "Таванкут" (Таванкут)
12. 09. 2020. (субота) - 16:00 Србобран
Делегат Марић Наде
Судија Ракић Миодраг
Први судија помоћник Цветковић Вукашин
Други судија помоћник Бошкић Милан
ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "ЧСК Пивара" (Челарево)
13. 09. 2020. (недеља) - 16:00 Сомбор
Делегат Драшковић Чедомир
Судија Берењи Љубиша
Први судија помоћник Вукановић Борис
Други судија помоћник Суботић Немања

ВФЛ „Север“ – 5. коло

ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "Обилић" (Нови Кнежевац)
05. 09. 2020. (субота) - 16:30 Сомбор
Делегат Кнежевић Војислав
Судија Милешевић Милош
Први судија помоћник Латиновић Лука
Други судија помоћник Јањић Милован
ФК "ЧСК Пивара" (Челарево) ФК "Србобран" (Србобран)
05. 09. 2020. (субота) - 16:30 Челарево
Делегат Дражић Лазар
Судија Кузмановић Немања
Први судија помоћник Стојчевић Немања
Други судија помоћник Чапко Иван
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Војводина" (Бачко Градиште)
06. 09. 2020. (недеља) - 16:30 Таванкут
Делегат Чонка Арон
Судија Ковач Страхиња
Први судија помоћник Мрђеновић Предраг
Други судија помоћник Станић Петар
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Црвенка" (Црвенка)
05. 09. 2020. (субота) - 16:30 Апатин
Делегат Илић Јован
Судија Допуђа Ђорђе
Први судија помоћник Нешић Мате
Други судија помоћник Вукановић Борис
ФК "Текстилац" (Оџаци) ОФК "Врбас" (Врбас)
05. 09. 2020. (субота) - 16:30 Пригревица
Делегат Иванишевић Славиша
Судија Пилић Страхиња
Први судија помоћник Врачар Петар
Други судија помоћник Маравић Марко
ФК "Младост" (Бачки Петровац) ФК "Војводина" (Товаришево)
06. 09. 2020. (недеља) - 16:30 Бачки Петровац
Делегат Станковић Милан
Судија Мартиновић Милош
Први судија помоћник Васиљевић Немања
Други судија помоћник Алексић Бојан
ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка) ФК "Бајша" (Бајша)
05. 09. 2020. (субота) - 16:30 Бачка Паланка
Делегат Павловић Ђорђе
Судија Бечановић Далибор
Први судија помоћник Тешановић Горан
Други судија помоћник Цветковић Вукашин
ФК "Младост" (Турија) ФК "Херцеговац" (Гајдобра)
06. 09. 2020. (недеља) - 16:30 Турија
Делегат Војнић Пурчар Златко
Судија Филиповић Вања
Први судија помоћник Рауковић Недељко
Други судија помоћник Суботић Немања
ФК "Његош" (Ловћенац) ФК "Бачка" (Пачир)
05. 09. 2020. (субота) - 16:30 Ловћенац
Делегат Латки Томислав
Судија Боснић Милан
Први судија помоћник Крнета Раде
Други судија помоћник Кантар Дарко

ВФЛ „Север“ – 4. коло

ФК "Обилић" (Нови Кнежевац) ФК "Његош" (Ловћенац)
02. 09. 2020. (среда) - 16:30 Нови Кнежевац
Делегат Ђуран Јован
Судија Шипош Атила
Први судија помоћник Тешановић Горан
Други судија помоћник Бечановић Далибор
ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Младост" (Турија)
02. 09. 2020. (среда) - 16:30 Пачир
Делегат Сувајац Немања
Судија Дудок Људовит
Први судија помоћник Крнета Раде
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Херцеговац" (Гајдобра) ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка)
02. 09. 2020. (среда) - 16:30 Гајдобра
Делегат Хашка Ненад
Судија Шћепановић Никола
Први судија помоћник Чапко Иван
Други судија помоћник Шолаја Дејан
ФК "Бајша" (Бајша) ФК "Младост" (Бачки Петровац)
02. 09. 2020. (среда) - 16:30 Бајша
Делегат Видаковић Срђан
Судија Вукановић Борис
Први судија помоћник Филиповић Вања
Други судија помоћник Чорокало Немања
ФК "Војводина" (Товаришево) ФК "Текстилац" (Оџаци)
02. 09. 2020. (среда) - 16:30 Товаришево
Делегат Андрић Дејан
Судија Стојчевић Немања
Први судија помоћник Мартиновић Милош
Други судија помоћник Хернаус Андреа
ОФК "Врбас" (Врбас) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
02. 09. 2020. (среда) - 16:30 Врбас
Делегат Николић Владимир
Судија Нешић Мате
Први судија помоћник Берењи Љубиша
Други судија помоћник Рауковић Недељко
ФК "Црвенка" (Црвенка) ФК "Таванкут" (Таванкут)
02. 09. 2020. (среда) - 16:30 Црвенка
Делегат Бакић Живко
Судија Латиновић Лука
Први судија помоћник Боснић Милан
Други судија помоћник Бошкић Милан
ФК "Војводина" (Бачко Градиште) ФК "ЧСК Пивара" (Челарево)
02. 09. 2020. (среда) - 16:30 Бачко Градиште
Делегат Дракуловић Новак
Судија Мрђеновић Предраг
Први судија помоћник Пурић Марко
Други судија помоћник Николић Владимир
ФК "Србобран" (Србобран) ФК "Раднички" (Сомбор)
02. 09. 2020. (среда) - 16:30 Србобран
Делегат Драшковић Чедомир
Судија Ћерановић Балша
Први судија помоћник Пилић Страхиња
Други судија помоћник Маравић Марко

ВФЛ „Север“ – 3. коло

ФК "Србобран" (Србобран) ФК "Обилић" (Нови Кнежевац)
29. 08. 2020. (субота) - 16:30 Србобран
Делегат Зобеница Славко
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Алексић Бојан
Други судија помоћник Бошкић Милан
ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "Војводина" (Бачко Градиште)
30. 08. 2020. (недеља) - 16:30 Сомбор
Делегат Пуача Милош
Судија Боснић Милан
Први судија помоћник Милешевић Милош
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "ЧСК Пивара" (Челарево) ФК "Црвенка" (Црвенка)
29. 08. 2020. (субота) - 16:30 Челарево
Делегат Прибић Милан
Судија Јурић Стеван
Први судија помоћник Ћерановић Балша
Други судија помоћник Николић Владимир
ФК "Таванкут" (Таванкут) ОФК "Врбас" (Врбас)
30. 08. 2020. (недеља) - 16:30 Таванкут
Делегат Коберски Јосип
Судија Врачар Петар
Први судија помоћник Мартиновић Милош
Други судија помоћник Пилић Страхиња
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Војводина" (Товаришево)
29. 08. 2020. (субота) - 16:30 Апатин
Делегат Ћирић Немања
Судија Чапко Иван
Први судија помоћник Шћепановић Никола
Други судија помоћник Хернаус Андреа
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Бајша" (Бајша)
-
ФК "Младост" (Бачки Петровац) ФК "Херцеговац" (Гајдобра)
30. 08. 2020. (недеља) - 16:30 Бачки Петровац
Делегат Дабижљевић Славиша
Судија Бечановић Далибор
Први судија помоћник Мрђеновић Предраг
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка) ФК "Бачка" (Пачир)
29. 08. 2020. (субота) - 16:30 Бачка Паланка
Делегат Илић Јован
Судија Тешановић Горан
Први судија помоћник Дудок Људовит
Други судија помоћник Цветковић Вукашин
ФК "Младост" (Турија) ФК "Његош" (Ловћенац)
30. 08. 2020. (недеља) - 16:30 Турија
Делегат Војнић Пурчар Златко
Судија Берењи Љубиша
Први судија помоћник Филиповић Вања
Други судија помоћник Чорокало Немања

ВФЛ „Север“ – 2. коло

ФК "Обилић" (Нови Кнежевац) ФК "Младост" (Турија)
22. 08. 2020. (субота) - 17:00 Нови Кнежевац
Делегат Чонка Арон
Судија Вукановић Борис
Први судија помоћник Берењи Љубиша
Други судија помоћник Суботић Немања
ФК "Његош" (Ловћенац) ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка)
22. 08. 2020. (субота) - 17:00 Ловћенац
Делегат Латки Томислав
Судија Пилић Страхиња
Први судија помоћник Кузмановић Немања
Други судија помоћник Маравић Марко
ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Младост" (Бачки Петровац)
23. 08. 2020. (недеља) - 17:00 Пачир
Делегат Андрић Дејан
Судија Шипош Атила
Први судија помоћник Бечановић Далибор
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Херцеговац" (Гајдобра) ФК "Текстилац" (Оџаци)
23. 08. 2020. (недеља) - 17:00 Гајдобра
Делегат Видаковић Срђан
Судија Мартиновић Милош
Први судија помоћник Чапко Иван
Други судија помоћник Стојчевић Немања
ФК "Бајша" (Бајша) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
22. 08. 2020. (субота) - 17:00 Бајша
Делегат Мишковић Зоран
Судија Дудок Људовит
Први судија помоћник Васиљевић Немања
Други судија помоћник Кантар Дарко
ФК "Војводина" (Товаришево) ФК "Таванкут" (Таванкут)
22. 08. 2020. (субота) - 17:00 Товаришево
Делегат Станковић Милан
Судија Шћепановић Никола
Први судија помоћник Врачар Петар
Други судија помоћник Хернаус Андреа
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "ЧСК Пивара" (Челарево)
22. 08. 2020. (субота) - 17:00 Врбас
Делегат Драшковић Чедомир
Судија Допуђа Ђорђе
Први судија помоћник Ћерановић Балша
Други судија помоћник Пурић Марко
ФК "Црвенка" (Црвенка) ФК "Раднички" (Сомбор)
22. 08. 2020. (субота) - 17:00 Црвенка
Делегат Дражић Лазар
Судија Филиповић Вања
Први судија помоћник Нешић Мате
Други судија помоћник Чорокало Немања
ФК "Војводина" (Бачко Градиште) ФК "Србобран" (Србобран)
23. 08. 2020. (недеља) - 17:00 Бачко Градиште
Делегат Кнежевић Војислав
Судија Милешевић Милош
Први судија помоћник Јањић Милован
Други судија помоћник Шолаја Дејан

ВФЛ „Север“ – 1. коло

ФК "Војводина" (Бачко Градиште) ФК "Обилић" (Нови Кнежевац)
16. 08. 2020. (недеља) - 17:00 Бачко Градиште
Делегат Зобеница Славко
Судија Ћерановић Балша
Први судија помоћник Пурић Марко
Други судија помоћник Николић Владимир
ФК "Србобран" (Србобран) ФК "Црвенка" (Црвенка)
15. 08. 2020. (субота) - 17:00 Србобран
Делегат Ђуран Јован
Судија Крнета Раде
Први судија помоћник Латиновић Лука
Други судија помоћник Кантар Дарко
ФК "Раднички" (Сомбор) ОФК "Врбас" (Врбас)
15. 08. 2020. (субота) - 17:00 Сомбор
Делегат Сувајац Немања
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Маркуш Милош
Други судија помоћник Бошкић Милан
ФК "ЧСК Пивара" (Челарево) ФК "Војводина" (Товаришево)
15. 08. 2020. (субота) - 17:00 Челарево
Делегат Иванишевић Славиша
Судија Тешановић Горан
Први судија помоћник Шипош Атила
Други судија помоћник Јањић Милован
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Бајша" (Бајша)
16. 08. 2020. (недеља) - 17:00 Таванкут
Делегат Дракуловић Новак
Судија Кузмановић Немања
Први судија помоћник Шћепановић Никола
Други судија помоћник Маравић Марко
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Херцеговац" (Гајдобра)
15. 08. 2020. (субота) - 17:00 Апатин
Делегат Николић Владимир
Судија Берењи Љубиша
Први судија помоћник Допуђа Ђорђе
Други судија помоћник Суботић Немања
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Бачка" (Пачир)
15. 08. 2020. (субота) - 17:00 Оџаци
Делегат Хашка Ненад
Судија Мрђеновић Предраг
Први судија помоћник Станић Петар
Други судија помоћник Цветковић Вукашин
ФК "Младост" (Бачки Петровац) ФК "Његош" (Ловћенац)
16. 08. 2020. (недеља) - 17:00 Бачки Петровац
Делегат Бакић Живко
Судија Нешић Мате
Први судија помоћник Вукановић Борис
Други судија помоћник Чорокало Немања
ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка) ФК "Младост" (Турија)
15. 08. 2020. (субота) - 17:00 Бачка Паланка
Делегат Павловић Ђорђе
Судија Стојчевић Немања
Први судија помоћник Врачар Петар
Други судија помоћник Алексић Бојан