021 / 421-401, 021 / 420-885 021 / 66-23-460 kancelarija@fsv.rs Булевар Ослобођења 92/5, Нови Сад

ВФЛ “Север”

ВФЛ “Север” – 30. коло

ФК "Полет" (Каравуково) СК "Тиса" (Адорјан)
03.06.2017 (субота) - 17:00 Каравуково
Делегат Тури Стеван
Судија Кисин Милош
Први судија помоћник Лалуја Бојан
Други судија помоћник Штулић Срђан
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Раднички" (Сомбор)
03.06.2017 (субота) - 17:00 Таванкут
Делегат Радошевић Душан
Судија Медић Урош
Први судија помоћник Трбовић Миодраг
Други судија помоћник Пурић Марко
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Суботица" (Суботица)
03.06.2017 (субота) - 17:00 Врбас
Делегат Чепић Миладин
Судија Мудринић Томислав
Први судија помоћник Шавија Милош
Други судија помоћник Илић Јован
ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј) ФК "Текстилац" (Оџаци)
03.06.2017 (субота) - 17:00 Бечеј
Делегат Мишковић Зоран
Судија Милосављевић Ален
Први судија помоћник Ђумић Давид
Други судија помоћник Кантор Мирослав
ФК "Србобран" (Србобран) ФК "Будућност" (Гложан)
03.06.2017 (субота) - 17:00 Србобран
Делегат Николић Владимир
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Ковач Страхиња
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Потисје" (Кањижа)
03.06.2017 (субота) - 17:00 Пачир
Делегат Мушкиња Радивој
Судија Ћаласан Срђан
Први судија помоћник Шипош Атила
Други судија помоћник Малетин Немања
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Задругар" (Српски Милетић)
03.06.2017 (субота) - 17:00 Апатин
Делегат Петровић Стојилко
Судија Маравић Марко
Први судија помоћник Бошковић Негослав
Други судија помоћник Халер Дејан
ФК "Слога" (Чонопља) ФК "Младост" (Турија)
03.06.2017 (субота) - 17:00 Чонопља
Делегат Мајкић Љубомир
Судија Зинаја Горан
Први судија помоћник Чапо Кристијан
Други судија помоћник Војнић-Пурчар Златко

ВФЛ “Север” – 29. коло

ФК "Младост" (Турија) ФК "Полет" (Каравуково)
27.05.2017 (субота) - 17:00 Турија
Делегат Драшковић Чедомир
Судија Милосављевић Ален
Први судија помоћник Војнић-Пурчар Златко
Други судија помоћник Кантор Мирослав
ФК "Задругар" (Српски Милетић) ФК "Слога" (Чонопља)
27.05.2017 (субота) - 17:00 Српски Милетић
Делегат Вујаковић Дмитар
Судија Кисин Милош
Први судија помоћник Јањић Милован
Други судија помоћник Илић Јован
ФК "Потисје" (Кањижа) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
27.05.2017 (субота) - 17:00 Кањижа
Делегат Ђукановић Илија
Судија Ђумић Давид
Први судија помоћник Медић Урош
Други судија помоћник Пурић Марко
ФК "Будућност" (Гложан) ФК "Бачка" (Пачир)
28.05.2017 (недеља) - 17:00 Гложан
Делегат Филиповић Милан
Судија Николић Вујадин
Први судија помоћник Ракић Миодраг
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Србобран" (Србобран)
27.05.2017 (субота) - 17:00 Оџаци
Делегат Темуновић Бела
Судија Бечановић Александар
Први судија помоћник Бошковић Негослав
Други судија помоћник Халер Дејан
ФК "Суботица" (Суботица) ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј)
27.05.2017 (субота) - 17:00 Суботица
Делегат Бакић Живко
Судија Малетин Немања
Први судија помоћник Ђуровић Дејан
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Раднички" (Сомбор) ОФК "Врбас" (Врбас)
27.05.2017 (субота) - 17:00 Сомбор
Делегат Новаковић Горан
Судија Чапо Кристијан
Први судија помоћник Зинаја Горан
Други судија помоћник Поповић Јован
СК "Тиса" (Адорјан) ФК "Таванкут" (Таванкут)
27.05.2017 (субота) - 17:00 Адорјан
Делегат Суџуковић Зоран
Судија Воркапић Настасић Петар
Први судија помоћник Јериловић Јовица
Други судија помоћник Трбовић Миодраг

ВФЛ “Север” – 28. коло

ФК "Полет" (Каравуково) ФК "Таванкут" (Таванкут)
20.05.2017 (субота) - 16:30 Каравуково
Делегат Савић Томислав
Судија Шипош Атила
Први судија помоћник Ковач Страхиња
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
ОФК "Врбас" (Врбас) СК "Тиса" (Адорјан)
20.05.2017 (субота) - 16:30 Врбас
Делегат Павловић Ђорђе
Судија Јањић Милован
Први судија помоћник Мудринић Томислав
Други судија помоћник Шавија Милош
ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј) ФК "Раднички" (Сомбор)
20.05.2017 (субота) - 16:30 Бечеј
Делегат Каталинић Александар
Судија Ђумић Давид
Први судија помоћник Милосављевић Ален
Други судија помоћник Поповић Јован
ФК "Србобран" (Србобран) ФК "Суботица" (Суботица)
20.05.2017 (субота) - 16:30 Србобран
Делегат Зобеница Славко
Судија Кисин Милош
Први судија помоћник Воркапић Настасић Петар
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Текстилац" (Оџаци)
21.05.2017 (недеља) - 16:30 Пачир
Делегат Киш-Бичкеи Арпад
Судија Маравић Марко
Први судија помоћник Ђуровић Дејан
Други судија помоћник Станић Петар
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Будућност" (Гложан)
20.05.2017 (субота) - 16:30 Апатин
Делегат Ивановић Милан
Судија Ћаласан Срђан
Први судија помоћник Васиљевић Немања
Други судија помоћник Лалуја Бојан
ФК "Слога" (Чонопља) ФК "Потисје" (Кањижа)
20.05.2017 (субота) - 16:30 Чонопља
Делегат Латки Томислав
Судија Малетин Немања
Први судија помоћник Ракић Миодраг
Други судија помоћник Штулић Срђан
ФК "Младост" (Турија) ФК "Задругар" (Српски Милетић)
21.05.2017 (недеља) - 16:30 Турија
Делегат Прибић Милан
Судија Зинаја Горан
Први судија помоћник Чапо Кристијан
Други судија помоћник Војнић-Пурчар Златко

ВФЛ “Север” – 27. коло

ФК "Задругар" (Српски Милетић) ФК "Полет" (Каравуково)
17.05.2017 (среда) - 16:30 Српски Милетић
Делегат Петровић Стојилко
Судија Бошковић Негослав
Први судија помоћник Јериловић Јовица
Други судија помоћник Штулић Срђан
ФК "Потисје" (Кањижа) ФК "Младост" (Турија)
17.05.2017 (среда) - 16:30 Кањижа
Делегат Ђуран Јован
Судија Мудринић Томислав
Први судија помоћник Јањић Милован
Други судија помоћник Илић Јован
ФК "Будућност" (Гложан) ФК "Слога" (Чонопља)
17.05.2017 (среда) - 16:30 Гложан
Делегат Радошевић Душан
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Ћаласан Срђан
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Текстилац" (Оџаци) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
17.05.2017 (среда) - 16:30 Оџаци
Делегат Бубања Драган
Судија Воркапић Настасић Петар
Први судија помоћник Халер Дејан
Други судија помоћник Шавија Милош
ФК "Суботица" (Суботица) ФК "Бачка" (Пачир)
17.05.2017 (среда) - 16:30 Суботица
Делегат Мушкиња Радивој
Судија Медић Урош
Први судија помоћник Шипош Атила
Други судија помоћник Ђуровић Дејан
ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "Србобран" (Србобран)
17.05.2017 (среда) - 16:30 Сомбор
Делегат Ковачевић Чедомир
Судија Милосављевић Ален
Први судија помоћник Трбовић Миодраг
Други судија помоћник Кантор Мирослав
СК "Тиса" (Адорјан) ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј)
17.05.2017 (среда) - 16:30 Адорјан
Делегат Ђукановић Илија
Судија Ковач Страхиња
Први судија помоћник Ђумић Давид
Други судија помоћник Пурић Марко
ФК "Таванкут" (Таванкут) ОФК "Врбас" (Врбас)
17.05.2017 (среда) - 16:30 Таванкут
Делегат Николић Владимир
Судија Бечановић Александар
Први судија помоћник Маравић Марко
Други судија помоћник Лалуја Бојан

ВФЛ “Север” – 26. коло

ФК "Полет" (Каравуково) ОФК "Врбас" (Врбас)
13.05.2017 (субота) - 16:30 Каравуково
Делегат Филиповић Милан
Судија Ђумић Давид
Први судија помоћник Медић Урош
Други судија помоћник Пурић Марко
ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј) ФК "Таванкут" (Таванкут)
13.05.2017 (субота) - 16:30 Бечеј
Делегат Новаковић Горан
Судија Ракић Миодраг
Први судија помоћник Јериловић Јовица
Други судија помоћник Халер Дејан
ФК "Србобран" (Србобран) СК "Тиса" (Адорјан)
13.05.2017 (субота) - 16:30 Србобран
Делегат Тури Стеван
Судија Маравић Марко
Први судија помоћник Ћаласан Срђан
Други судија помоћник Лалуја Бојан
ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Раднички" (Сомбор)
14.05.2017 (недеља) - 16:30 Пачир
Делегат Мишковић Зоран
Судија Рауковић Милош
Први судија помоћник Војнић-Пурчар Златко
Други судија помоћник Поповић Јован
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Суботица" (Суботица)
13.05.2017 (субота) - 16:30 Апатин
Делегат Мајкић Љубомир
Судија Бошковић Негослав
Први судија помоћник Кисин Милош
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Слога" (Чонопља) ФК "Текстилац" (Оџаци)
13.05.2017 (субота) - 16:30 Чонопља
Делегат Драшковић Чедомир
Судија Чапо Кристијан
Први судија помоћник Зинаја Горан
Други судија помоћник Кантор Мирослав
ФК "Младост" (Турија) ФК "Будућност" (Гложан)
14.05.2017 (недеља) - 16:30 Турија
Делегат Чепић Миладин
Судија Бечановић Александар
Први судија помоћник Васиљевић Немања
Други судија помоћник Малетин Немања
ФК "Задругар" (Српски Милетић) ФК "Потисје" (Кањижа)
14.05.2017 (недеља) - 16:30 Српски Милетић
Делегат Бакић Живко
Судија Јањић Милован
Први судија помоћник Шавија Милош
Други судија помоћник Илић Јован

ВФЛ “Север” – 25. коло

ФК "Потисје" (Кањижа) ФК "Полет" (Каравуково)
06.05.2017 (субота) - 16:30 Кањижа
Делегат Темуновић Бела
Судија Кисин Милош
Први судија помоћник Мудринић Томислав
Други судија помоћник Шавија Милош
ФК "Будућност" (Гложан) ФК "Задругар" (Српски Милетић)
07.05.2017 (недеља) - 16:30 Гложан
Делегат Зобеница Славко
Судија Чапо Кристијан
Први судија помоћник Зинаја Горан
Други судија помоћник Војнић-Пурчар Златко
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Младост" (Турија)
07.05.2017 (недеља) - 16:30 Оџаци
Делегат Вујаковић Дмитар
Судија Ђумић Давид
Први судија помоћник Пурић Марко
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
ФК "Суботица" (Суботица) ФК "Слога" (Чонопља)
07.05.2017 (недеља) - 10:00 Суботица
Делегат Савић Томислав
Судија Јериловић Јовица
Први судија помоћник Ракић Миодраг
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Раднички" (Сомбор) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
06.05.2017 (субота) - 16:30 Сомбор
Делегат Латки Томислав
Судија Шипош Атила
Први судија помоћник Малетин Немања
Други судија помоћник Станић Петар
СК "Тиса" (Адорјан) ФК "Бачка" (Пачир)
07.05.2017 (недеља) - 16:30 Адорјан
Делегат Прибић Милан
Судија Ћаласан Срђан
Први судија помоћник Ковач Страхиња
Други судија помоћник Ђуровић Дејан
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Србобран" (Србобран)
07.05.2017 (недеља) - 16:30 Таванкут
Делегат Суџуковић Зоран
Судија Николић Вујадин
Први судија помоћник Маравић Марко
Други судија помоћник Штулић Срђан
ОФК "Врбас" (Врбас) ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј)
06.05.2017 (субота) - 16:30 Врбас
Делегат Каталинић Александар
Судија Бошковић Негослав
Први судија помоћник Воркапић Настасић Петар
Други судија помоћник Халер Дејан

ВФЛ “Север” – 24. коло

ФК "Полет" (Каравуково) ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј)
29.04.2017 (субота) - 16:30 Каравуково
Делегат Ивановић Милан
Судија Воркапић Настасић Петар
Први судија помоћник Бошковић Негослав
Други судија помоћник Штулић Срђан
ФК "Србобран" (Србобран) ОФК "Врбас" (Врбас)
29.04.2017 (субота) - 16:30 Србобран
Делегат Киш-Бичкеи Арпад
Судија Медић Урош
Први судија помоћник Ђумић Давид
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Таванкут" (Таванкут)
30.04.2017 (недеља) - 16:30 Пачир
Делегат Ђукановић Илија
Судија Бечановић Александар
Први судија помоћник Ракић Миодраг
Други судија помоћник Лалуја Бојан
ОФК "Младост АПА" (Апатин) СК "Тиса" (Адорјан)
29.04.2017 (субота) - 16:30 Апатин
Делегат Бубања Драган
Судија Зинаја Горан
Први судија помоћник Војнић-Пурчар Златко
Други судија помоћник Кантор Мирослав
ФК "Слога" (Чонопља) ФК "Раднички" (Сомбор)
29.04.2017 (субота) - 16:30 Чонопља
Делегат Николић Владимир
Судија Мудринић Томислав
Први судија помоћник Васиљевић Немања
Други судија помоћник Шавија Милош
ФК "Младост" (Турија) ФК "Суботица" (Суботица)
30.04.2017 (недеља) - 16:30 Турија
Делегат Павловић Ђорђе
Судија Малетин Немања
Први судија помоћник Јањић Милован
Други судија помоћник Илић Јован
ФК "Задругар" (Српски Милетић) ФК "Текстилац" (Оџаци)
30.04.2017 (недеља) - 16:30 Српски Милетић
Делегат Ковачевић Чедомир
Судија Шипош Атила
Први судија помоћник Николић Вујадин
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Потисје" (Кањижа) ФК "Будућност" (Гложан)
29.04.2017 (субота) - 16:30 Кањижа
Делегат Мушкиња Радивој
Судија Ковач Страхиња
Први судија помоћник Рауковић Милош
Други судија помоћник Поповић Јован

ВФЛ “Север” – 23. коло

ФК "Будућност" (Гложан) ФК "Полет" (Каравуково)
23.04.2017 (недеља) - 16:00 Гложан
Делегат Бакић Живко
Судија Рауковић Милош
Први судија помоћник Чапо Кристијан
Други судија помоћник Кантор Мирослав
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Потисје" (Кањижа)
23.04.2017 (недеља) - 16:00 Оџаци
Делегат Драшковић Чедомир
Судија Бечановић Александар
Први судија помоћник Јериловић Јовица
Други судија помоћник Халер Дејан
ФК "Суботица" (Суботица) ФК "Задругар" (Српски Милетић)
23.04.2017 (недеља) - 10:00 Суботица
Делегат Мишковић Зоран
Судија Маравић Марко
Први судија помоћник Шипош Атила
Други судија помоћник Поповић Јован
ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "Младост" (Турија)
22.04.2017 (субота) - 16:00 Сомбор
Делегат Ђуран Јован
Судија Ћаласан Срђан
Први судија помоћник Лалуја Бојан
Други судија помоћник Станић Петар
СК "Тиса" (Адорјан) ФК "Слога" (Чонопља)
23.04.2017 (недеља) - 16:00 Адорјан
Делегат Новаковић Горан
Судија Милосављевић Ален
Први судија помоћник Зинаја Горан
Други судија помоћник Војнић-Пурчар Златко
ФК "Таванкут" (Таванкут) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
23.04.2017 (недеља) - 16:00 Таванкут
Делегат Петровић Стојилко
Судија Ђумић Давид
Први судија помоћник Медић Урош
Други судија помоћник Пурић Марко
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Бачка" (Пачир)
22.04.2017 (субота) - 16:00 Врбас
Делегат Тури Стеван
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Бошковић Негослав
Други судија помоћник Маркуш Милош
ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј) ФК "Србобран" (Србобран)
22.04.2017 (субота) - 16:00 Бечеј
Делегат Радошевић Душан
Судија Јањић Милован
Први судија помоћник Кисин Милош
Други судија помоћник Илић Јован

ВФЛ “Север” – 22. коло

ФК "Полет" (Каравуково) ФК "Србобран" (Србобран)
15.04.2017 (субота) - 16:00 Каравуково
Делегат Чепић Миладин
Судија Ковач Страхиња
Први судија помоћник Ћаласан Срђан
Други судија помоћник Ђуровић Дејан
ФК "Бачка" (Пачир) ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј)
16.04.2017 (недеља) - 16:00 Пачир
Делегат Филиповић Милан
Судија Чапо Кристијан
Први судија помоћник Рауковић Милош
Други судија помоћник Кантор Мирослав
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ОФК "Врбас" (Врбас)
15.04.2017 (субота) - 16:00 Апатин
Делегат Зобеница Славко
Судија Мудринић Томислав
Први судија помоћник Јањић Милован
Други судија помоћник Шавија Милош
ФК "Слога" (Чонопља) ФК "Таванкут" (Таванкут)
15.04.2017 (субота) - 16:00 Чонопља
Делегат Каталинић Александар
Судија Николић Вујадин
Први судија помоћник Маравић Марко
Други судија помоћник Лалуја Бојан
ФК "Младост" (Турија) СК "Тиса" (Адорјан)
16.04.2017 (недеља) - 16:00 Турија
Делегат Савић Томислав
Судија Воркапић Настасић Петар
Први судија помоћник Јериловић Јовица
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Задругар" (Српски Милетић) ФК "Раднички" (Сомбор)
16.04.2017 (недеља) - 16:00 Српски Милетић
Делегат Мајкић Љубомир
Судија Зинаја Горан
Први судија помоћник Војнић-Пурчар Златко
Други судија помоћник Поповић Јован
ФК "Потисје" (Кањижа) ФК "Суботица" (Суботица)
15.04.2017 (субота) - 16:00 Кањижа
Делегат Латки Томислав
Судија Ђумић Давид
Први судија помоћник Пурић Марко
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
ФК "Будућност" (Гложан) ФК "Текстилац" (Оџаци)
16.04.2017 (недеља) - 16:00 Гложан
Делегат Вујаковић Дмитар
Судија Ракић Миодраг
Први судија помоћник Штулић Срђан
Други судија помоћник Халер Дејан

ВФЛ “Север” – 21. коло

ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Полет" (Каравуково)
12.04.2017 (среда) - 16:00 Оџаци
Делегат Бубања Драган
Судија Јериловић Јовица
Први судија помоћник Ракић Миодраг
Други судија помоћник Штулић Срђан
ФК "Суботица" (Суботица) ФК "Будућност" (Гложан)
12.04.2017 (среда) - 16:00 Суботица
Делегат Мушкиња Радивој
Судија Воркапић Настасић Петар
Први судија помоћник Бечановић Александар
Други судија помоћник Ћаласан Срђан
ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "Потисје" (Кањижа)
12.04.2017 (среда) - 16:00 Сомбор
Делегат Суџуковић Зоран
Судија Кисин Милош
Први судија помоћник Мудринић Томислав
Други судија помоћник Илић Јован
СК "Тиса" (Адорјан) ФК "Задругар" (Српски Милетић)
12.04.2017 (среда) - 16:00 Адорјан
Делегат Темуновић Бела
Судија Шипош Атила
Први судија помоћник Зинаја Горан
Други судија помоћник Ђуровић Дејан
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Младост" (Турија)
12.04.2017 (среда) - 16:00 Таванкут
Делегат Ђукановић Илија
Судија Бошковић Негослав
Први судија помоћник Васиљевић Немања
Други судија помоћник Шавија Милош
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Слога" (Чонопља)
12.04.2017 (среда) - 16:00 Врбас
Делегат Прибић Милан
Судија Ђумић Давид
Први судија помоћник Медић Урош
Други судија помоћник Пурић Марко
ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
12.04.2017 (среда) - 16:00 Бечеј
Делегат Николић Владимир
Судија Малетин Немања
Први судија помоћник Ковач Страхиња
Други судија помоћник Лалуја Бојан
ФК "Србобран" (Србобран) ФК "Бачка" (Пачир)
12.04.2017 (среда) - 16:00 Србобран
Делегат Драшковић Чедомир
Судија Рауковић Милош
Први судија помоћник Милосављевић Ален
Други судија помоћник Трбовић Миодраг

ВФЛ “Север” – 20. коло

ФК "Полет" (Каравуково) ФК "Бачка" (Пачир)
08.04.2017 (субота) - 16:00 Каравуково
Делегат Ковачевић Чедомир
Судија Бечановић Александар
Први судија помоћник Ракић Миодраг
Други судија помоћник Халер Дејан
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Србобран" (Србобран)
08.04.2017 (субота) - 16:00 Апатин
Делегат Радошевић Душан
Судија Кисин Милош
Први судија помоћник Јањић Милован
Други судија помоћник Илић Јован
ФК "Слога" (Чонопља) ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј)
08.04.2017 (субота) - 16:00 Чонопља
Делегат Тури Стеван
Судија Минаковић Ненад
Први судија помоћник Ђумић Давид
Други судија помоћник Чапо Кристијан
ФК "Младост" (Турија) ОФК "Врбас" (Врбас)
09.04.2017 (недеља) - 16:00 Турија
Делегат Ивановић Милан
Судија Маравић Марко
Први судија помоћник Медић Урош
Други судија помоћник Кантор Мирослав
ФК "Задругар" (Српски Милетић) ФК "Таванкут" (Таванкут)
09.04.2017 (недеља) - 16:00 Српски Милетић
Делегат Павловић Ђорђе
Судија Ковач Страхиња
Први судија помоћник Шипош Атила
Други судија помоћник Ђуровић Дејан
ФК "Потисје" (Кањижа) СК "Тиса" (Адорјан)
08.04.2017 (субота) - 16:00 Кањижа
Делегат Киш-Бичкеи Арпад
Судија Милосављевић Ален
Први судија помоћник Рауковић Милош
Други судија помоћник Поповић Јован
ФК "Будућност" (Гложан) ФК "Раднички" (Сомбор)
09.04.2017 (недеља) - 16:00 Гложан
Делегат Новаковић Горан
Судија Николић Вујадин
Први судија помоћник Васиљевић Немања
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Суботица" (Суботица)
09.04.2017 (недеља) - 16:00 Оџаци
Делегат Бакић Живко
Судија Ћаласан Срђан
Први судија помоћник Бошковић Негослав
Други судија помоћник Лалуја Бојан

ВФЛ “Север” – 19. коло

ФК "Суботица" (Суботица) ФК "Полет" (Каравуково)
02.04.2017 (Недеља) - 10:00 Суботица
Делегат Каталинић Александар
Судија Јањић Милован
Први судија помоћник Мудринић Томислав
Други судија помоћник Шавија Милош
ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "Текстилац" (Оџаци)
01.04.2017 (Субота) - 15:30 Сомбор
Делегат Мајкић Љубомир
Судија Рауковић Милош
Први судија помоћник Чапо Кристијан
Други судија помоћник Поповић Јован
СК "Тиса" (Адорјан) ФК "Будућност" (Гложан)
02.04.2017 (Недеља) - 15:30 Адорјан
Делегат Савић Томислав
Судија Малетин Немања
Први судија помоћник Ковач Страхиња
Други судија помоћник Ђуровић Дејан
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Потисје" (Кањижа)
02.04.2017 (Недеља) - 15:30 Таванкут
Делегат Зобеница Славко
Судија Шипош Атила
Први судија помоћник Маравић Марко
Други судија помоћник Станић Петар
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Задругар" (Српски Милетић)
01.04.2017 (Субота) - 15:30 Врбас
Делегат Ђуран Јован
Судија Јериловић Јовица
Први судија помоћник Воркапић Настасић Петар
Други судија помоћник Штулић Срђан
ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј) ФК "Младост" (Турија)
01.04.2017 (Субота) - 15:30 Бечеј
Делегат Филиповић Милан
Судија Медић Урош
Први судија помоћник Трбовић Миодраг
Други судија помоћник Пурић Марко
ФК "Србобран" (Србобран) ФК "Слога" (Чонопља)
01.04.2017 (Субота) - 15:30 Србобран
Делегат Вујаковић Дмитар
Судија Зинаја Горан
Први судија помоћник Кантор Мирослав
Други судија помоћник Војнић-Пурчар Златко
ФК "Бачка" (Пачир) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
02.04.2017 (Недеља) - 15:30 Пачир
Делегат Чепић Миладин
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Николић Вујадин
Други судија помоћник Маркуш Милош

ВФЛ “Север” – 18. коло

ФК "Полет" (Каравуково) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
25.03.2017 (Субота) - 15:00 Каравуково
Делегат Бубања Драган
Судија Чапо Кристијан
Први судија помоћник Зинаја Горан
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
ФК "Слога" (Чонопља) ФК "Бачка" (Пачир)
25.03.2017 (Субота) - 15:00 Чонопља
Делегат Ђукановић Илија
Судија Јериловић Јовица
Први судија помоћник Воркапић Настасић Петар
Други судија помоћник Штулић Срђан
ФК "Младост" (Турија) ФК "Србобран" (Србобран)
26.03.2017 (Недеља) - 15:00 Турија
Делегат Прибић Милан
Судија Николић Вујадин
Први судија помоћник Маркуш Милош
Други судија помоћник Пурић Марко
ФК "Задругар" (Српски Милетић) ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј)
26.03.2017 (Недеља) - 15:00 Српски Милетић
Делегат Латки Томислав
Судија Ракић Миодраг
Први судија помоћник Малетин Немања
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Потисје" (Кањижа) ОФК "Врбас" (Врбас)
25.03.2017 (Субота) - 15:00 Кањижа
Делегат Темуновић Бела
Судија Јањић Милован
Први судија помоћник Мудринић Томислав
Други судија помоћник Шавија Милош
ФК "Будућност" (Гложан) ФК "Таванкут" (Таванкут)
26.03.2017 (Недеља) - 15:00 Гложан
Делегат Петровић Стојилко
Судија Милосављевић Ален
Први судија помоћник Војнић-Пурчар Златко
Други судија помоћник Кантор Мирослав
ФК "Текстилац" (Оџаци) СК "Тиса" (Адорјан)
26.03.2017 (Недеља) - 15:00 Оџаци
Делегат Ковачевић Чедомир
Судија Бошковић Негослав
Први судија помоћник Бечановић Александар
Други судија помоћник Халер Дејан
ФК "Суботица" (Суботица) ФК "Раднички" (Сомбор)
26.03.2017 (Недеља) - 10:00 Суботица
Делегат Суџуковић Зоран
Судија Маравић Марко
Први судија помоћник Ковач Страхиња
Други судија помоћник Ћаласан Срђан

ВФЛ “Север” – 17. коло

ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "Полет" (Каравуково)
18.03.2017 (Субота) - 14:30 Сомбор
Делегат Ивановић Милан
Судија Мудринић Томислав
Први судија помоћник Јањић Милован
Други судија помоћник Кисин Милош
СК "Тиса" (Адорјан) ФК "Суботица" (Суботица)
19.03.2017 (Недеља) - 14:30 Адорјан
Делегат Мишковић Зоран
Судија Медић Урош
Први судија помоћник Трбовић Миодраг
Други судија помоћник Пурић Марко
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Текстилац" (Оџаци)
19.03.2017 (Недеља) - 14:30 Таванкут
Делегат Киш-Бичкеи Арпад
Судија Ковач Страхиња
Први судија помоћник Маравић Марко
Други судија помоћник Ђуровић Дејан
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Будућност" (Гложан)
18.03.2017 (Субота) - 14:30 Врбас
Делегат Бакић Живко
Судија Зинаја Горан
Први судија помоћник Чапо Кристијан
Други судија помоћник Поповић Јован
ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј) ФК "Потисје" (Кањижа)
18.03.2017 (Субота) - 14:30 Бечеј
Делегат Тури Стеван
Судија Бошковић Негослав
Први судија помоћник Ракић Миодраг
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Србобран" (Србобран) ФК "Задругар" (Српски Милетић)
18.03.2017 (Субота) - 14:30 Србобран
Делегат Павловић Ђорђе
Судија Воркапић Настасић Петар
Први судија помоћник Бечановић Александар
Други судија помоћник Халер Дејан
ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Младост" (Турија)
19.03.2017 (Недеља) - 14:30 Пачир
Делегат Новаковић Горан
Судија Милосављевић Ален
Први судија помоћник Рауковић Милош
Други судија помоћник Војнић-Пурчар Златко
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Слога" (Чонопља)
18.03.2017 (Субота) - 14:30 Апатин
Делегат Николић Владимир
Судија Шипош Атила
Први судија помоћник Васиљевић Немања
Други судија помоћник Николић Вујадин

ВФЛ “Север” – 16. коло

ФК "Полет" (Каравуково) ФК "Слога" (Чонопља)
11.03.2017 (Субота) - 14:30 Каравуково
Делегат Вујаковић Дмитар
Судија Ракић Миодраг
Први судија помоћник Јериловић Јовица
Други судија помоћник Штулић Срђан
ФК "Младост" (Турија) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
12.03.2017 (Недеља) - 14:30 Турија
Делегат Зобеница Славко
Судија Кисин Милош
Први судија помоћник Мудринић Томислав
Други судија помоћник Шавија Милош
ФК "Задругар" (Српски Милетић) ФК "Бачка" (Пачир)
12.03.2017 (Недеља) - 14:30 Српски Милетић
Делегат Филиповић Милан
Судија Малетин Немања
Први судија помоћник Бошковић Негослав
Други судија помоћник Ђуровић Дејан
ФК "Потисје" (Кањижа) ФК "Србобран" (Србобран)
11.03.2017 (Субота) - 14:30 Кањижа
Делегат Савић Томислав
Судија Чапо Кристијан
Први судија помоћник Милосављевић Ален
Други судија помоћник Кантор Мирослав
ФК "Будућност" (Гложан) ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј)
12.03.2017 (Недеља) - 14:30 Гложан
Делегат Чепић Миладин
Судија Бечановић Александар
Први судија помоћник Воркапић Настасић Петар
Други судија помоћник Халер Дејан
ФК "Текстилац" (Оџаци) ОФК "Врбас" (Врбас)
12.03.2017 (Недеља) - 14:30 Оџаци
Делегат Каталинић Александар
Судија Рауковић Милош
Први судија помоћник Медић Урош
Други судија помоћник Војнић-Пурчар Златко
ФК "Суботица" (Суботица) ФК "Таванкут" (Таванкут)
12.03.2017 (Недеља) - 10:00 Суботица
Делегат Ђуран Јован
Судија Ћаласан Срђан
Први судија помоћник Зинаја Горан
Други судија помоћник Поповић Јован
ФК "Раднички" (Сомбор) СК "Тиса" (Адорјан)
11.03.2017 (Субота) - 14:30 Сомбор
Делегат Радошевић Душан
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Шипош Атила
Други судија помоћник Маркуш Милош

ВФЛ “Север” – 15. коло

СК "Тиса" (Адорјан) ФК "Полет" (Каравуково)
20.11.2016 (Недеља) - 13:00 Адорјан
Делегат Суџуковић Зоран
Судија Воркапић Настасић Петар
Први судија помоћник Јериловић Јовица
Други судија помоћник Кантор Мирослав
ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "Таванкут" (Таванкут)
19.11.2016 (Субота) - 13:00 Сомбор
Делегат Киш-Бичкеи Арпад
Судија Николић Вујадин
Први судија помоћник Васиљевић Немања
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Суботица" (Суботица) ОФК "Врбас" (Врбас)
20.11.2016 (Недеља) - 10:00 Суботица
Делегат Мушкиња Радивој
Судија Маравић Марко
Први судија помоћник Ракић Миодраг
Други судија помоћник Лалуја Бојан
ФК "Текстилац" (Оџаци) ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј)
20.11.2016 (Недеља) - 13:00 Оџаци
Делегат Тури Стеван
Судија Бошковић Негослав
Први судија помоћник Бечановић Александар
Други судија помоћник Штулић Срђан
ФК "Будућност" (Гложан) ФК "Србобран" (Србобран)
20.11.2016 (Недеља) - 13:00 Гложан
Делегат Чепић Миладин
Судија Зинаја Горан
Први судија помоћник Милосављевић Ален
Други судија помоћник Војнић-Пурчар Златко
ФК "Потисје" (Кањижа) ФК "Бачка" (Пачир)
19.11.2016 (Субота) - 13:00 Кањижа
Делегат Ђукановић Илија
Судија Ивановић Вања
Први судија помоћник Трбовић Миодраг
Други судија помоћник Илић Јован
ФК "Задругар" (Српски Милетић) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
20.11.2016 (Недеља) - 13:00 Српски Милетић
Делегат Ковачевић Чедомир
Судија Малетин Немања
Први судија помоћник Шипош Атила
Други судија помоћник Ђуровић Дејан
ФК "Младост" (Турија) ФК "Слога" (Чонопља)
20.11.2016 (Недеља) - 13:00 Турија
Делегат Прибић Милан
Судија Симовић Новак
Први судија помоћник Ђумић Давид
Други судија помоћник Поповић Јован

ВФЛ “Север” – 14. коло

ФК "Полет" (Каравуково) ФК "Младост" (Турија)
12.11.2016 (Субота) - 13:00 Каравуково
Делегат Мајкић Љубомир
Судија Маравић Марко
Први судија помоћник Јериловић Јовица
Други судија помоћник Халер Дејан
ФК "Слога" (Чонопља) ФК "Задругар" (Српски Милетић)
12.11.2016 (Субота) - 13:00 Чонопља
Делегат Каталинић Александар
Судија Ћаласан Срђан
Први судија помоћник Зинаја Горан
Други судија помоћник Поповић Јован
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Потисје" (Кањижа)
12.11.2016 (Субота) - 13:00 Апатин
Делегат Николић Владимир
Судија Кисин Милош
Први судија помоћник Јањић Милован
Други судија помоћник Шавија Милош
ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Будућност" (Гложан)
13.11.2016 (Недеља) - 13:00 Пачир
Делегат Бубања Драган
Судија Чапо Кристијан
Први судија помоћник Рауковић Милош
Други судија помоћник Војнић-Пурчар Златко
ФК "Србобран" (Србобран) ФК "Текстилац" (Оџаци)
12.11.2016 (Субота) - 13:00 Србобран
Делегат Новаковић Горан
Судија Медић Урош
Први судија помоћник Крушић Јован
Други судија помоћник Пурић Марко
ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј) ФК "Суботица" (Суботица)
12.11.2016 (Субота) - 13:00 Бечеј
Делегат Мишковић Зоран
Судија Ковач Страхиња
Први судија помоћник Малетин Немања
Други судија помоћник Лалуја Бојан
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Раднички" (Сомбор)
12.11.2016 (Субота) - 13:00 Врбас
Делегат Латки Томислав
Судија Мудринић Томислав
Први судија помоћник Николић Вујадин
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Таванкут" (Таванкут) СК "Тиса" (Адорјан)
13.11.2016 (Недеља) - 13:00 Таванкут
Делегат Зобеница Славко
Судија Ракић Миодраг
Први судија помоћник Бечановић Александар
Други судија помоћник Ђуровић Дејан

ВФЛ “Север” – 13. коло

ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Полет" (Каравуково)
06.11.2016 (Недеља) - 13:00 Таванкут
Делегат Темуновић Бела
Судија Бошковић Негослав
Први судија помоћник Маравић Марко
Други судија помоћник Халер Дејан
СК "Тиса" (Адорјан) ОФК "Врбас" (Врбас)
06.11.2016 (Недеља) - 13:00 Адорјан
Делегат Драшковић Чедомир
Судија Рауковић Милош
Први судија помоћник Зинаја Горан
Други судија помоћник Кантор Мирослав
ФК "Раднички" (Сомбор) ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј)
05.11.2016 (Субота) - 13:00 Сомбор
Делегат Ђукановић Илија
Судија Ђумић Давид
Први судија помоћник Медић Урош
Други судија помоћник Пурић Марко
ФК "Суботица" (Суботица) ФК "Србобран" (Србобран)
06.11.2016 (Недеља) - 10:00 Суботица
Делегат Бакић Живко
Судија Ивановић Вања
Први судија помоћник Мудринић Томислав
Други судија помоћник Илић Јован
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Бачка" (Пачир)
06.11.2016 (Недеља) - 13:00 Оџаци
Делегат Павловић Ђорђе
Судија Крушић Јован
Први судија помоћник Воркапић Настасић Петар
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
ФК "Будућност" (Гложан) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
06.11.2016 (Недеља) - 13:00 Гложан
Делегат Петровић Стојилко
Судија Ковач Страхиња
Први судија помоћник Ћаласан Срђан
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Потисје" (Кањижа) ФК "Слога" (Чонопља)
05.11.2016 (Субота) - 13:00 Кањижа
Делегат Ивановић Милан
Судија Шипош Атила
Први судија помоћник Васиљевић Немања
Други судија помоћник Штулић Срђан
ФК "Задругар" (Српски Милетић) ФК "Младост" (Турија)
06.11.2016 (Недеља) - 13:00 Српски Милетић
Делегат Вујаковић Дмитар
Судија Милосављевић Ален
Први судија помоћник Чапо Кристијан
Други судија помоћник Војнић-Пурчар Златко

ВФЛ “Север” – 12. коло

ФК "Полет" (Каравуково) ФК "Задругар" (Српски Милетић)
29.10.2016 (Субота) - 13:30 Каравуково
Делегат Тури Стеван
Судија Ракић Миодраг
Први судија помоћник Јериловић Јовица
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Младост" (Турија) ФК "Потисје" (Кањижа)
30.10.2016 (Недеља) - 13:30 Турија
Делегат Савић Томислав
Судија Рауковић Милош
Први судија помоћник Зинаја Горан
Други судија помоћник Кантор Мирослав
ФК "Слога" (Чонопља) ФК "Будућност" (Гложан)
29.10.2016 (Субота) - 13:30 Чонопља
Делегат Чепић Миладин
Судија Ђумић Давид
Први судија помоћник Милосављевић Ален
Други судија помоћник Поповић Јован
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Текстилац" (Оџаци)
29.10.2016 (Субота) - 13:30 Апатин
Делегат Филиповић Милан
Судија Јањић Милован
Први судија помоћник Кисин Милош
Други судија помоћник Шавија Милош
ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Суботица" (Суботица)
30.10.2016 (Недеља) - 13:30 Пачир
Делегат Мушкиња Радивој
Судија Малетин Немања
Први судија помоћник Шипош Атила
Други судија помоћник Ђуровић Дејан
ФК "Србобран" (Србобран) ФК "Раднички" (Сомбор)
29.10.2016 (Субота) - 13:30 Србобран
Делегат Киш-Бичкеи Арпад
Судија Чапо Кристијан
Први судија помоћник Војнић-Пурчар Златко
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј) СК "Тиса" (Адорјан)
29.10.2016 (Субота) - 13:30 Бечеј
Делегат Радошевић Душан
Судија Бечановић Александар
Први судија помоћник Ћаласан Срђан
Други судија помоћник Станић Петар
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Таванкут" (Таванкут)
29.10.2016 (Субота) - 13:30 Врбас
Делегат Прибић Милан
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Николић Вујадин
Други судија помоћник Лалуја Бојан

ВФЛ “Север” – 11. коло

ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Полет" (Каравуково)
22.10.2016 (Субота) - 14:00 Врбас
Делегат Ковачевић Чедомир
Судија Бошковић Негослав
Први судија помоћник Бечановић Александар
Други судија помоћник Халер Дејан
ФК "Таванкут" (Таванкут) ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј)
23.10.2016 (Недеља) - 14:00 Таванкут
Делегат Николић Владимир
Судија Јериловић Јовица
Први судија помоћник Воркапић Настасић Петар
Други судија помоћник Штулић Срђан
СК "Тиса" (Адорјан) ФК "Србобран" (Србобран)
23.10.2016 (Недеља) - 14:00 Адорјан
Делегат Мишковић Зоран
Судија Милосављевић Ален
Први судија помоћник Кантор Мирослав
Други судија помоћник Поповић Јован
ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "Бачка" (Пачир)
22.10.2016 (Субота) - 14:00 Сомбор
Делегат Латки Томислав
Судија Ковач Страхиња
Први судија помоћник Малетин Немања
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Суботица" (Суботица) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
23.10.2016 (Недеља) - 10:00 Суботица
Делегат Ђуран Јован
Судија Николић Вујадин
Први судија помоћник Маравић Марко
Други судија помоћник Ђуровић Дејан
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Слога" (Чонопља)
23.10.2016 (Недеља) - 14:00 Оџаци
Делегат Каталинић Александар
Судија Кисин Милош
Први судија помоћник Мудринић Томислав
Други судија помоћник Шавија Милош
ФК "Будућност" (Гложан) ФК "Младост" (Турија)
23.10.2016 (Недеља) - 14:00 Гложан
Делегат Мајкић Љубомир
Судија Јањић Милован
Први судија помоћник Ивановић Вања
Други судија помоћник Илић Јован
ФК "Потисје" (Кањижа) ФК "Задругар" (Српски Милетић)
22.10.2016 (Субота) - 14:00 Кањижа
Делегат Зобеница Славко
Судија Медић Урош
Први судија помоћник Ђумић Давид
Други судија помоћник Пурић Марко

ВФЛ “Север” – 10. коло

ФК "Полет" (Каравуково) ФК "Потисје" (Кањижа)
15.10.2016 (Субота) - 15:00 Каравуково
Делегат Бакић Живко
Судија Ћаласан Срђан
Први судија помоћник Маравић Марко
Други судија помоћник Лалуја Бојан
ФК "Задругар" (Српски Милетић) ФК "Будућност" (Гложан)
16.10.2016 (Недеља) - 15:00 Српски Милетић
Делегат Новаковић Горан
Судија Бошковић Негослав
Први судија помоћник Ракић Миодраг
Други судија помоћник Штулић Срђан
ФК "Младост" (Турија) ФК "Текстилац" (Оџаци)
16.10.2016 (Недеља) - 15:00 Турија
Делегат Бубања Драган
Судија Милосављевић Ален
Први судија помоћник Зинаја Горан
Други судија помоћник Поповић Јован
ФК "Слога" (Чонопља) ФК "Суботица" (Суботица)
15.10.2016 (Субота) - 15:00 Чонопља
Делегат Суџуковић Зоран
Судија Ивановић Вања
Први судија помоћник Јањић Милован
Други судија помоћник Илић Јован
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Раднички" (Сомбор)
15.10.2016 (Субота) - 15:00 Апатин
Делегат Радошевић Душан
Судија Шипош Атила
Први судија помоћник Ковач Страхиња
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Бачка" (Пачир) СК "Тиса" (Адорјан)
16.10.2016 (Недеља) - 15:00 Пачир
Делегат Петровић Стојилко
Судија Воркапић Настасић Петар
Први судија помоћник Васиљевић Немања
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Србобран" (Србобран) ФК "Таванкут" (Таванкут)
15.10.2016 (Субота) - 15:00 Србобран
Делегат Темуновић Бела
Судија Ђумић Давид
Први судија помоћник Крушић Јован
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј) ОФК "Врбас" (Врбас)
15.10.2016 (Субота) - 15:00 Бечеј
Делегат Драшковић Чедомир
Судија Чапо Кристијан
Први судија помоћник Рауковић Милош
Други судија помоћник Војнић-Пурчар Златко

ВФЛ “Север” – 9. коло

ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј) ФК "Полет" (Каравуково)
08.10.2016 (Субота) - 15:00 Бечеј
Делегат Мушкиња Радивој
Судија Крушић Јован
Први судија помоћник Рауковић Милош
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Србобран" (Србобран)
08.10.2016 (Субота) - 15:00 Врбас
Делегат Тури Стеван
Судија Бечановић Александар
Први судија помоћник Бошковић Негослав
Други судија помоћник Халер Дејан
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Бачка" (Пачир)
09.10.2016 (Недеља) - 15:00 Таванкут
Делегат Ђукановић Илија
Судија Мудринић Томислав
Први судија помоћник Кисин Милош
Други судија помоћник Илић Јован
СК "Тиса" (Адорјан) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
09.10.2016 (Недеља) - 15:00 Адорјан
Делегат Ивановић Милан
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Лалуја Бојан
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "Слога" (Чонопља)
08.10.2016 (Субота) - 15:00 Сомбор
Делегат Филиповић Милан
Судија Чапо Кристијан
Први судија помоћник Зинаја Горан
Други судија помоћник Кантор Мирослав
ФК "Суботица" (Суботица) ФК "Младост" (Турија)
09.10.2016 (Недеља) - 10:00 Суботица
Делегат Киш-Бичкеи Арпад
Судија Ђумић Давид
Први судија помоћник Медић Урош
Други судија помоћник Пурић Марко
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Задругар" (Српски Милетић)
09.10.2016 (Недеља) - 15:00 Оџаци
Делегат Вујаковић Дмитар
Судија Малетин Немања
Први судија помоћник Шипош Атила
Други судија помоћник Ђуровић Дејан
ФК "Будућност" (Гложан) ФК "Потисје" (Кањижа)
09.10.2016 (Недеља) - 15:00 Гложан
Делегат Павловић Ђорђе
Судија Ракић Миодраг
Први судија помоћник Јериловић Јовица
Други судија помоћник Шавија Милош

ВФЛ “Север” – 8. коло

ФК "Полет" (Каравуково) ФК "Будућност" (Гложан)
01.10.2016 (Субота) - 15:30 Каравуково
Делегат Каталинић Александар
Судија Рауковић Милош
Први судија помоћник Кантор Мирослав
Други судија помоћник Војнић-Пурчар Златко
ФК "Потисје" (Кањижа) ФК "Текстилац" (Оџаци)
01.10.2016 (Субота) - 15:30 Кањижа
Делегат Савић Томислав
Судија Бечановић Александар
Први судија помоћник Ракић Миодраг
Други судија помоћник Халер Дејан
ФК "Задругар" (Српски Милетић) ФК "Суботица" (Суботица)
02.10.2016 (Недеља) - 15:30 Српски Милетић
Делегат Мајкић Љубомир
Судија Маравић Марко
Први судија помоћник Ковач Страхиња
Други судија помоћник Ђуровић Дејан
ФК "Младост" (Турија) ФК "Раднички" (Сомбор)
02.10.2016 (Недеља) - 15:30 Турија
Делегат Николић Владимир
Судија Јањић Милован
Први судија помоћник Мудринић Томислав
Други судија помоћник Ивановић Вања
ФК "Слога" (Чонопља) СК "Тиса" (Адорјан)
01.10.2016 (Субота) - 15:30 Чонопља
Делегат Ковачевић Чедомир
Судија Николић Вујадин
Први судија помоћник Ћаласан Срђан
Други судија помоћник Маркуш Милош
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Таванкут" (Таванкут)
01.10.2016 (Субота) - 15:30 Апатин
Делегат Латки Томислав
Судија Медић Урош
Први судија помоћник Ђумић Давид
Други судија помоћник Пурић Марко
ФК "Бачка" (Пачир) ОФК "Врбас" (Врбас)
02.10.2016 (Недеља) - 15:30 Пачир
Делегат Чепић Миладин
Судија Бошковић Негослав
Први судија помоћник Воркапић Настасић Петар
Други судија помоћник Штулић Срђан
ФК "Србобран" (Србобран) ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј)
01.10.2016 (Субота) - 15:30 Србобран
Делегат Прибић Милан
Судија Зинаја Горан
Први судија помоћник Милосављевић Ален
Други судија помоћник Поповић Јован

ВФЛ “Север” – 7. коло

ФК "Србобран" (Србобран) ФК "Полет" (Каравуково)
24.09.2016 (Субота) - 15:30 Србобран
Делегат Мишковић Зоран
Судија Воркапић Настасић Петар
Први судија помоћник Јериловић Јовица
Други судија помоћник Шавија Милош
ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј) ФК "Бачка" (Пачир)
24.09.2016 (Субота) - 15:30 Бечеј
Делегат Зобеница Славко
Судија Николић Вујадин
Први судија помоћник Ћаласан Срђан
Други судија помоћник Маркуш Милош
ОФК "Врбас" (Врбас) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
24.09.2016 (Субота) - 15:30 Врбас
Делегат Драшковић Чедомир
Судија Зинаја Горан
Први судија помоћник Рауковић Милош
Други судија помоћник Кантор Мирослав
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Слога" (Чонопља)
25.09.2016 (Недеља) - 15:30 Таванкут
Делегат Суџуковић Зоран
Судија Крушић Јован
Први судија помоћник Трбовић Миодраг
Други судија помоћник Поповић Јован
СК "Тиса" (Адорјан) ФК "Младост" (Турија)
25.09.2016 (Недеља) - 15:30 Адорјан
Делегат Темуновић Бела
Судија Ковач Страхиња
Први судија помоћник Малетин Немања
Други судија помоћник Лалуја Бојан
ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "Задругар" (Српски Милетић)
24.09.2016 (Субота) - 15:30 Сомбор
Делегат Ђуран Јован
Судија Кисин Милош
Први судија помоћник Јањић Милован
Други судија помоћник Илић Јован
ФК "Суботица" (Суботица) ФК "Потисје" (Кањижа)
25.09.2016 (Недеља) - 10:00 Суботица
Делегат Бубања Драган
Судија Шипош Атила
Први судија помоћник Васиљевић Немања
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Будућност" (Гложан)
25.09.2016 (Недеља) - 15:30 Оџаци
Делегат Бакић Живко
Судија Милосављевић Ален
Први судија помоћник Чапо Кристијан
Други судија помоћник Војнић-Пурчар Златко

ВФЛ “Север” – 6. коло

ФК "Полет" (Каравуково) ФК "Текстилац" (Оџаци)
17.09.2016 (Субота) - 16:00 Каравуково
Делегат Петровић Стојилко
Судија Ђумић Давид
Први судија помоћник Медић Урош
Други судија помоћник Пурић Марко
ФК "Будућност" (Гложан) ФК "Суботица" (Суботица)
18.09.2016 (Недеља) - 16:00 Гложан
Делегат Вујаковић Дмитар
Судија Воркапић Настасић Петар
Први судија помоћник Јериловић Јовица
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Потисје" (Кањижа) ФК "Раднички" (Сомбор)
17.09.2016 (Субота) - 16:00 Кањижа
Делегат Ђукановић Илија
Судија Малетин Немања
Први судија помоћник Ковач Страхиња
Други судија помоћник Ђуровић Дејан
ФК "Задругар" (Српски Милетић) СК "Тиса" (Адорјан)
18.09.2016 (Недеља) - 16:00 Српски Милетић
Делегат Филиповић Милан
Судија Мудринић Томислав
Први судија помоћник Ивановић Вања
Други судија помоћник Илић Јован
ФК "Младост" (Турија) ФК "Таванкут" (Таванкут)
18.09.2016 (Недеља) - 16:00 Турија
Делегат Мушкиња Радивој
Судија Бечановић Александар
Први судија помоћник Маравић Марко
Други судија помоћник Халер Дејан
ФК "Слога" (Чонопља) ОФК "Врбас" (Врбас)
17.09.2016 (Субота) - 16:00 Чонопља
Делегат Тури Стеван
Судија Милосављевић Ален
Први судија помоћник Крушић Јован
Други судија помоћник Војнић-Пурчар Златко
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј)
17.09.2016 (Субота) - 16:00 Апатин
Делегат Новаковић Горан
Судија Чапо Кристијан
Први судија помоћник Зинаја Горан
Други судија помоћник Поповић Јован
ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Србобран" (Србобран)
18.09.2016 (Недеља) - 16:00 Пачир
Делегат Радошевић Душан
Судија Ракић Миодраг
Први судија помоћник Бошковић Негослав
Други судија помоћник Штулић Срђан

ВФЛ “Север” – 5. коло

ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Полет" (Каравуково)
11.09.2016 (Недеља) - 16:00 Пачир
Делегат Латки Томислав
Судија Јериловић Јовица
Први судија помоћник Бечановић Александар
Други судија помоћник Штулић Срђан
ФК "Србобран" (Србобран) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
10.09.2016 (Субота) - 16:00 Србобран
Делегат Павловић Ђорђе
Судија Јањић Милован
Први судија помоћник Мудринић Томислав
Други судија помоћник Ивановић Вања
ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј) ФК "Слога" (Чонопља)
10.09.2016 (Субота) - 16:00 Бечеј
Делегат Николић Владимир
Судија Рауковић Милош
Први судија помоћник Чапо Кристијан
Други судија помоћник Кантор Мирослав
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Младост" (Турија)
10.09.2016 (Субота) - 16:00 Врбас
Делегат Чепић Миладин
Судија Кисин Милош
Први судија помоћник Ћаласан Срђан
Други судија помоћник Шавија Милош
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Задругар" (Српски Милетић)
11.09.2016 (Недеља) - 16:00 Таванкут
Делегат Савић Томислав
Судија Шипош Атила
Први судија помоћник Ракић Миодраг
Други судија помоћник Станић Петар
СК "Тиса" (Адорјан) ФК "Потисје" (Кањижа)
11.09.2016 (Недеља) - 16:00 Адорјан
Делегат Прибић Милан
Судија Медић Урош
Први судија помоћник Ђумић Давид
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "Будућност" (Гложан)
10.09.2016 (Субота) - 16:00 Сомбор
Делегат Ковачевић Чедомир
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Николић Вујадин
Други судија помоћник Лалуја Бојан
ФК "Суботица" (Суботица) ФК "Текстилац" (Оџаци)
11.09.2016 (Недеља) - 10:00 Суботица
Делегат Каталинић Александар
Судија Бошковић Негослав
Први судија помоћник Крушић Јован
Други судија помоћник Воркапић Настасић Петар

ВФЛ “Север” – 4. коло

ФК "Полет" (Каравуково) ФК "Суботица" (Суботица)
03.09.2016 (Субота) - 16:30 Каравуково
Делегат Драшковић Чедомир
Судија Бечановић Александар
Први судија помоћник Бошковић Негослав
Други судија помоћник Халер Дејан
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Раднички" (Сомбор)
04.09.2016 (Недеља) - 16:30 Оџаци
Делегат Суџуковић Зоран
Судија Мудринић Томислав
Први судија помоћник Јањић Милован
Други судија помоћник Кисин Милош
ФК "Будућност" (Гложан) СК "Тиса" (Адорјан)
04.09.2016 (Недеља) - 16:30 Гложан
Делегат Зобеница Славко
Судија Ћаласан Срђан
Први судија помоћник Шипош Атила
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Потисје" (Кањижа) ФК "Таванкут" (Таванкут)
04.09.2016 (Недеља) - 16:30 Кањижа
Делегат Мишковић Зоран
Судија Чапо Кристијан
Први судија помоћник Ђумић Давид
Други судија помоћник Кантор Мирослав
ФК "Задругар" (Српски Милетић) ОФК "Врбас" (Врбас)
04.09.2016 (Недеља) - 16:30 Српски Милетић
Делегат Бубања Драган
Судија Крушић Јован
Први судија помоћник Медић Урош
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
ФК "Младост" (Турија) ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј)
04.09.2016 (Недеља) - 16:30 Турија
Делегат Мајкић Љубомир
Судија Воркапић Настасић Петар
Први судија помоћник Јериловић Јовица
Други судија помоћник Ракић Миодраг
ФК "Слога" (Чонопља) ФК "Србобран" (Србобран)
03.09.2016 (Субота) - 16:30 Чонопља
Делегат Ђуран Јован
Судија Ђумић Давид
Први судија помоћник Ивановић Вања
Други судија помоћник Шавија Милош
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Бачка" (Пачир)
03.09.2016 (Субота) - 16:30 Апатин
Делегат Ивановић Милан
Судија Маравић Марко
Први судија помоћник Васиљевић Немања
Други судија помоћник Лалуја Бојан

ВФЛ “Север” – 3. коло

ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Полет" (Каравуково)
27.08.2016 (Субота) - 16:30 Апатин
Делегат Киш-Бичкеи Арпад
Судија Рауковић Милош
Први судија помоћник Чапо Кристијан
Други судија помоћник Кантор Мирослав
ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Слога" (Чонопља)
28.08.2016 (Недеља) - 16:30 Пачир
Делегат Темуновић Бела
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Ћаласан Срђан
Други судија помоћник Маравић Марко
ФК "Србобран" (Србобран) ФК "Младост" (Турија)
27.08.2016 (Субота) - 16:30 Србобран
Делегат Радошевић Душан
Судија Јериловић Јовица
Први судија помоћник Кисин Милош
Други судија помоћник Ивановић Вања
ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј) ФК "Задругар" (Српски Милетић)
27.08.2016 (Субота) - 16:30 Бечеј
Делегат Филиповић Милан
Судија Ђумић Давид
Први судија помоћник Крушић Јован
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Потисје" (Кањижа)
27.08.2016 (Субота) - 16:30 Врбас
Делегат Ђукановић Илија
Судија Николић Вујадин
Први судија помоћник Бошковић Негослав
Други судија помоћник Лалуја Бојан
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Будућност" (Гложан)
28.08.2016 (Недеља) - 16:30 Таванкут
Делегат Новаковић Горан
Судија Ракић Миодраг
Први судија помоћник Бечановић Александар
Други судија помоћник Халер Дејан
СК "Тиса" (Адорјан) ФК "Текстилац" (Оџаци)
28.08.2016 (Недеља) - 16:30 Адорјан
Делегат Бакић Живко
Судија Шипош Атила
Први судија помоћник Медић Урош
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "Суботица" (Суботица)
27.08.2016 (Субота) - 16:30 Сомбор
Делегат Петровић Стојилко
Судија Јањић Милован
Први судија помоћник Мудринић Томислав
Други судија помоћник Шавија Милош

ВФЛ “Север” – 2. коло

ФК "Полет" (Каравуково) ФК "Раднички" (Сомбор)
20.08.2016 (subota) - 17:00 Каравуково
Делегат Вујаковић Дмитар
Судија Крушић Јован
Први судија помоћник Ракић Миодраг
Други судија помоћник Шипош Атила
ФК "Суботица" (Суботица) СК "Тиса" (Адорјан)
21.08.2016 (nedelja) - 10:00 Суботица
Делегат Савић Томислав
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Бошковић Негослав
Други судија помоћник Халер Дејан
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Таванкут" (Таванкут)
21.08.2016 (nedelja) - 17:00 Оџаци
Делегат Прибић Милан
Судија Воркапић Настасић Петар
Први судија помоћник Јериловић Јовица
Други судија помоћник Штулић Срђан
ФК "Будућност" (Гложан) ОФК "Врбас" (Врбас)
21.08.2016 (nedelja) - 17:00 Гложан
Делегат Каталинић Александар
Судија Медић Урош
Први судија помоћник Ђумић Давид
Други судија помоћник Мудринић Томислав
ФК "Потисје" (Кањижа) ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј)
20.08.2016 (subota) - 17:00 Кањижа
Делегат Николић Владимир
Судија Ћаласан Срђан
Први судија помоћник Маравић Марко
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Задругар" (Српски Милетић) ФК "Србобран" (Србобран)
21.08.2016 (nedelja) - 17:00 Српски Милетић
Делегат Чепић Миладин
Судија Чапо Кристијан
Први судија помоћник Рауковић Милош
Други судија помоћник Кантор Мирослав
ФК "Младост" (Турија) ФК "Бачка" (Пачир)
21.08.2016 (nedelja) - 17:00 Турија
Делегат Павловић Ђорђе
Судија Кисин Милош
Први судија помоћник Јањић Милован
Други судија помоћник Шавија Милош
ФК "Слога" (Чонопља) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
20.08.2016 (subota) - 17:00 Чонопља
Делегат Латки Томислав
Судија Бечановић Александар
Први судија помоћник Николић Вујадин
Други судија помоћник Лалуја Бојан

ВФЛ “Север” – 1. коло

ФК "Слога" (Чонопља) ФК "Полет" (Каравуково)
13.08.2016 (subota) - 17:00 Čonoplja
Делегат Мајкић Љубомир
Судија Шипош Атила
Први судија помоћник Ћаласан Срђан
Други судија помоћник Станић Петар
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Младост" (Турија)
13.08.2016 (subota) - 17:00 Apatin
Делегат Бубања Драган
Судија Мудринић Томислав
Први судија помоћник Јањић Милован
Други судија помоћник Ивановић Вања
ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Задругар" (Српски Милетић)
14.08.2016 (nedelja) - 17:00 Pačir
Делегат Ивановић Милан
Судија Бечановић Александар
Први судија помоћник Воркапић Настасић Петар
Други судија помоћник Халер Дејан
ФК "Србобран" (Србобран) ФК "Потисје" (Кањижа)
13.08.2016 (subota) - 17:00 Srbobran
Делегат Драшковић Чедомир
Судија Бошковић Негослав
Први судија помоћник Кисин Милош
Други судија помоћник Шавија Милош
ОФК "Бечеј 1918" (Бечеј) ФК "Будућност" (Гложан)
13.08.2016 (subota) - 17:00 Bečej
Делегат Ковачевић Чедомир
Судија Јериловић Јовица
Први судија помоћник Васиљевић Немања
Други судија помоћник Штулић Срђан
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Текстилац" (Оџаци)
13.08.2016 (subota) - 17:00 Vrbas
Делегат Зобеница Славко
Судија Ракић Миодраг
Први судија помоћник Николић Вујадин
Други судија помоћник Лалуја Бојан
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Суботица" (Суботица)
14.08.2016 (nedelja) - 17:00 Tavankut
Делегат Ђуран Јован
Судија Рауковић Милош
Први судија помоћник Чапо Кристијан
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
СК "Тиса" (Адорјан) ФК "Раднички" (Сомбор)
14.08.2016 (nedelja) - 17:00 Adorjan
Делегат Мишковић Зоран
Судија Ђумић Давид
Први судија помоћник Медић Урош
Други судија помоћник Маравић Марко

Архива

23. 06. 2017. | 08:58

Резултати одиграних утакмица баража за попуну Омладинске, Кадетске и Пионирске лиге Војводине

Читај даље...
21. 06. 2017. | 18:49

Одигране реванш утакмице баража за попуну Војвођанских фудбалских лига

Читај даље...
20. 06. 2017. | 19:30

Првакиње Развојне лиге Војводине импресивне на финалном турниру Развојне лиге Србије

Читај даље...
19. 06. 2017. | 14:52

Одређена службена лица за утакмице баража за попуну Омладинске, Кадетске и Пионирске лиге Војводине које се играју 21. и 22. јуна 2017. године

Читај даље...