Боје клубова

рб Клуб Основна боја дресова Резервна боја дресова
1. ФК „Борац“ (Шајкаш) црвено-црна бела
2. ФК „Подриње“ (Мачванска Митровица) црвено-бела бела
3. ФК „Подунавац“ (Белегиш) плаво-бела бела
4. ФК „ЛСК“ (Лаћарак) зелено-бела црвено-црна
5. ФК „Хајдук“ (Дивош) бела плава
6. ФК „Слога“ (Темерин) црвена наранџаста
7. ФК „Хајдук“ (Бешка) бела плава
8. ФК „Раднички“ (Шид) црвено-бела плаво-бела
9. ФК „Сремац Војка“ (Војка) црвена бела
10. ФК „1. мај“ (Рума) црвено-бела плаво-црвена
11. ФК „Јединство“ (Стара Пазова) плаво-бела зелена
12. ФК „Татра“ (Кисач) плава наранџаста
13. ФК „Хајдук“ (Чуруг) црвено-бела бела
14. ОФК „Југовић“ (Каћ) плаво-бела црвена
15. ФК „Слога“ (Ердевик) бело-црвена плава