021 / 421-401, 021 / 420-885 021 / 66-23-460 kancelarija@fsv.rs Булевар Ослобођења 92/5, Нови Сад

Боје клубова

рб Клуб Основна боја дресова Резервна боја дресова
1. ФК “Купиново” (Купиновo) црвено-црна плаво-бела
2. ФК “Ветерник” (Ветерник) плава бела
3. ФК “ЛСК” (Лаћарак) зелено-бела бела
4. ФК “Слога” (Ердевик) црвено-бела црвено-плава
5. ФК “ЖСК” (Жабаљ) плава бело-жуто-црвена
6. ФК “Хајдук” (Чуруг) црвено-бела бело-црвена
7. ФК “Сремац Војка” (Војка) црвена бела
8. ФК “Индекс” (Нови Сад) бело-светло плава љубичаста
9. ФК “Подунавац” (Белегиш) плаво-бела бела
10. ФК “Младост” (Бачки Јарак) плаво-бела плава
11. ФК “Софекс” (Футог) црвено-бела црно-зелена
12. ОФК “Славија” (Нови Сад) плаво-црвена црвена
13. ФК “Борац” (Нови Сад) црвена плава
14. ФК “Хајдук” (Бешка) плаво-бела бела
15. ФК “Јединство” (Стара Пазова) плаво-бела наранџаста
16. ФК “Кабел” (Нови Сад) црвено-црна плава