021 / 421-401, 021 / 420-885 021 / 66-23-460 kancelarija@fsv.rs Булевар Ослобођења 92/5, Нови Сад

Боје клубова

рб Клуб Основна боја дресова Резервна боја дресова
1. ФК “Слога” (Пландиште) наранџаста плаво-бела
2. ОФК “Пролетер” (Банатски Карловац) црвена бела
3. ФК “Јединство” (Нови Бечеј) црвена плава
4. ФК “Слобода” (Нови Козарци) плава бела
5. ОФК “Бегеј” (Житиште) црвено-бела плава
6. ОФК “Кикинда 1909” (Кикинда) црвена бела
7. ФК “Полет” (Наково) плава бела
8. ФК “Младост” (Омољица) плаво-бела црвена
9. ФК “Раднички” (Сутјеска) црвено-бела роза
10. ФК “Раднички” (Ковин) црно-бела плава
11. ФК “Будућност” (Српска Црња) плаво-бела плава
12. ФК “Козара” (Банатско Велико Село) црвена бела
13. ФК “Јединство” (Банатско Карађорђево) плаво-бела црна
14. ФК “Војводина 1928” (Перлез) плаво-бела наранџаста
15. ФК “ЖАК” (Кикинда) жуто-плава плава
16. ОФК “Вршац” (Вршац) црвена бела