Боје клубова

рб Клуб Основна боја дресова Резервна боја дресова
1. ОФК „Врбас“ (Врбас) плава бело-плава
2. ОФК „Младост АПА“ (Апатин) црвена плава, бела
3. ОФК „Стари Град“ (Бачка Паланка) жуто-плава сива
4. СК „Тиса“ (Адорјан) зелено-бела црвена
5. ФК „Бајша“ (Бајша) бела црна
6. ФК „Бачка“ (Пачир) плава црвена
7. ФК „Војводина“ (Бачко Градиште) плаво-бела црвена
8. ФК „Крила Крајине“ (Бачка Паланка) бело-црвена плава
9. ФК „Младост“ (Бачки Петровац) плава бела
10. ФК „Младост“ (Турија) плаво-бела наранџаста
11. ФК „Раднички“ (Сомбор) црвено-бела плава
12. ФК „Слога“ (Чонопља) плаво-бела црвено-жута
13. ФК „Таванкут“ (Таванкут) плава бела
14. ФК „Текстилац“ (Оџаци) плаво-бела жута
15. ФК „Црвенка“ (Црвенка) црвена бела
16. ФК „ЧСК Пивара“ (Челарево) црно-бела плава