021 / 421-401, 021 / 420-885 021 / 66-23-460 kancelarija@fsv.rs Булевар Ослобођења 92/5, Нови Сад

Боје клубова

рб Клуб Основна боја дресова Резервна боја дресова
1. ФК “БСК” (Бачки Брестовац) плаво-бела црна
2. ФК “Младост” (Турија) плаво-бела наранџаста
3. ФК “Задругар” (Српски Милетић) плаво-бела бела
4. ОФК “Младост АПА” (Апатин) црвена плаво-бела
5. ФК “Будућност” (Гложан) плаво-бела бела
6. ФК “Полет” (Каравуково) жуто-црна црвена (плаво-црна)
7. ФК “Потисје” (Кањижа) плаво-бела црвенo-плава
8. ФК “Текстилац” (Оџаци) плаво-бела жута
9. ФК “Бачка” (Пачир) плавo-црвена црвена
10. ФК “Србобран” (Србобран) плава бела
11. ФК “Слога” (Чонопља) плаво-бела жуто-зелени
12. ФК “Младост” (Бачки Петровац) плава бела
13. ФК “Препород” (Нови Жедник) црвено-бела бела
14. СК “Тиса” (Адорјан) зелено-бела црвена
15. ФК “Раднички” (Сомбор) црвено-бела плава
16. ФК “Таванкут” (Таванкут) плава бела