Боје клубова

рб Клуб Основна боја дресова Резервна боја дресова
1. ФК „Омладинац“ (Нови Бановци) сиво-зелена зелено-црна
2. ФК „Кабел“ (Нови Сад) црвено-црна плава
3. ФК „Железничар“ (Панчево) бела плава
4. ФК „Раднички Зрењанин“ (Зрењанин) црвено-црна бела
5. ОФК „Вршац“ (Вршац) црвена бела
6. ФК „Србобран“ (Србобран) плаво-бела црна
7. ФК „Младост“ (Бачки Јарак) плаво-бела бела
8. ФК „ЧСК Пивара“ (Челарево) црно-бела плава
9. ФК „Динамо 1945“ (Панчево) плава љубичаста
10. ФК „Раднички“ (Нова Пазова) црвена плава
11. ФК „Раднички“ (Сремска Митровица) црвена плава
12. ФК „Братство 1946“ (Пригревица) црвено-бела наранџаста
13. ФК „Хајдук 1912“ (Кула) бела плава
14. ФК „Бачка 1901“ (Суботица) црвено-бела плава
15. ФК „Црвена звезда“ (Нови Сад) црвено-бела плава
16. ФК „Дунав“ (Стари Бановци) плава бела
17. ФК „Борац“ (Сакуле) црвено-бела тегет плава
18. ФК „Цемент“ (Беочин) плаво-бела зелено-бела