021 / 421-401, 021 / 420-885 021 / 66-23-460 kancelarija@fsv.rs Булевар Ослобођења 92/5, Нови Сад

Српска лига “ВОЈВОДИНА”

Српска лига ВОЈВОДИНА – 30. коло

ФК "Омладинац" (Нови Бановци) ФК "Раднички" (Нова Пазова)
03.06.2017 (субота) - 17:00 Нови Бановци
Делегат - посматрач Завишин Срђан
Судија Матић Давид
Први судија помоћник Батало Немања
Други судија помоћник Цвејанов Дејан
Четврти судија Бикић Никола
ФК "Борац" (Сакуле) ФК "Црвена звезда" (Нови Сад)
03.06.2017 (субота) - 17:00 Сакуле
Делегат Дрљача Миодраг
Судија Панчић Душан
Први судија помоћник Ријавец Никола
Други судија помоћник Радић Стефан
Четврти судија Давидовић Младен
Посматрач Медаковић Горан
ФК "Вршац" (Вршац) ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин)
03.06.2017 (субота) - 17:00 Вршац
Делегат Логарушић Дејан
Судија Калафат Дино
Први судија помоћник Милановић Петар
Други судија помоћник Томовић Бојан
Четврти судија Андрејић Игор
Посматрач Суботић Урош
ФК "Цемент" (Беочин) ФК "ТСЦ" (Бачка Топола)
03.06.2017 (субота) - 17:00 Беочин
Делегат - посматрач Вукелић Раде
Судија Зекоња Невен
Први судија помоћник Владић Александар
Други судија помоћник Сурла Драган
Четврти судија Кеџа Стефан
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Раднички" (Сремска Митровица)
03.06.2017 (субота) - 17:00 Темерин
Делегат Умићевић Радован
Судија Јањуш Предраг
Први судија помоћник Чубрило Љубица
Други судија помоћник Николић Марко
Четврти судија Делибашић Марко
Посматрач Петровић Драган
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Железничар" (Панчево)
03.06.2017 (субота) - 17:00 Шид
Делегат - посматрач Кракановић Милан
Судија Ћирић Немања
Први судија помоћник Паштар Бојан
Други судија помоћник Микалачки Иван
Четврти судија Рељић Филип
ФК "Братство 1946" (Пригревица) ФК "Бачка 1901" (Суботица)
03.06.2017 (субота) - 17:00 Пригревица
Делегат Адамовић Марко
Судија Петровић Никола
Први судија помоћник Шћепановић Дејан
Други судија помоћник Радић Петар
Четврти судија Зељковић Небојша
Посматрач Обрадовић Милан
ФК "Дунав" (Стари Бановци) слободан
-

Српска лига ВОЈВОДИНА – 29. коло

ФК "Бачка 1901" (Суботица) ФК "Омладинац" (Нови Бановци)
27.05.2017 (субота) - 17:00 Суботица
Делегат - посматрач Медаковић Горан
Судија Бикић Никола
Први судија помоћник Петровић Слободан
Други судија помоћник Микалачки Иван
Четврти судија Панчић Душан
ФК "Железничар" (Панчево) ФК "Братство 1946" (Пригревица)
27.05.2017 (субота) - 17:00 Панчево
Делегат Ваван Драган
Судија Делибашић Марко
Први судија помоћник Лукић Душан
Други судија помоћник Жарић Немања
Четврти судија Јањуш Предраг
Посматрач Шибул Иван
ФК "Раднички" (Сремска Митровица) ФК "Раднички" (Шид)
27.05.2017 (субота) - 17:00 Сремска Митровица
Делегат Живковић Милан
Судија Граовац Бојан
Први судија помоћник Мијаиловић Благоје
Други судија помоћник Драгичевић Марина
Четврти судија Рилак Никола
Посматрач Несторов Љубомир
ФК "ТСЦ" (Бачка Топола) ФК "Слога" (Темерин)
27.05.2017 (субота) - 17:00 Бачка Топола
Делегат - посматрач Вучић Дејан
Судија Џомбић Никола
Први судија помоћник Паштар Бојан
Други судија помоћник Радић Стефан
Четврти судија Петровић Никола
ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин) ФК "Цемент" (Беочин)
27.05.2017 (субота) - 17:00 Зрењанин
Делегат Николић Зоран
Судија Зељковић Небојша
Први судија помоћник Иванишевић Бојан
Други судија помоћник Даниловић Слободан
Четврти судија Давидовић Младен
Посматрач Корајлија Милан
ФК "Црвена звезда" (Нови Сад) ФК "Дунав" (Стари Бановци)
27.05.2017 (субота) - 17:00 Нови Сад
Делегат - посматрач Родеан Маријан
Судија Зекоња Невен
Први судија помоћник Ријавец Никола
Други судија помоћник Шћепановић Дејан
Четврти судија Кеџа Стефан
ФК "Раднички" (Нова Пазова) ФК "Борац" (Сакуле)
27.05.2017 (субота) - 17:00 Нова Пазова
Делегат - посматрач Каурин Срђан
Судија Калафат Дино
Први судија помоћник Босин Немања
Други судија помоћник Сурла Драган
Четврти судија Андрејић Игор
ФК "Вршац" (Вршац) слободан
-

Српска лига ВОЈВОДИНА – 28. коло

ФК "Омладинац" (Нови Бановци) ФК "Борац" (Сакуле)
20.05.2017 (субота) - 16:30 Нови Бановци
Делегат - посматрач Медаковић Горан
Судија Граовац Бојан
Први судија помоћник Владић Александар
Други судија помоћник Батало Немања
Четврти судија Петровић Никола
ФК "Дунав" (Стари Бановци) ФК "Раднички" (Нова Пазова)
21.05.2017 (недеља) - 16:30 Стари Бановци
Делегат - посматрач Милошевић Драган
Судија Рилак Никола
Први судија помоћник Петровић Слободан
Други судија помоћник Милановић Петар
Четврти судија Бикић Никола
ФК "Вршац" (Вршац) ФК "Црвена звезда" (Нови Сад)
20.05.2017 (субота) - 16:30 Вршац
Делегат Умићевић Радован
Судија Џомбић Никола
Први судија помоћник Сурла Драган
Други судија помоћник Чубрило Љубица
Четврти судија Андрејић Игор
Посматрач Родеан Маријан
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин)
20.05.2017 (субота) - 16:30 Темерин
Делегат Ђокић Синиша
Судија Глигор Миклош
Први судија помоћник Кантар Далибор
Други судија помоћник Николић Марко
Четврти судија Ћирић Немања
Посматрач Суботић Урош
ФК "Раднички" (Шид) ФК "ТСЦ" (Бачка Топола)
20.05.2017 (субота) - 16:30 Шид
Делегат Дукић Озрен
Судија Кеџа Стефан
Први судија помоћник Малиџан Никола
Други судија помоћник Радић Петар
Четврти судија Панчић Душан
Посматрач Шавија Јовица
ФК "Братство 1946" (Пригревица) ФК "Раднички" (Сремска Митровица)
20.05.2017 (субота) - 16:30 Пригревица
Делегат - посматрач Шовљански Александар
Судија Матић Давид
Први судија помоћник Томовић Бојан
Други судија помоћник Шћепановић Бојана
Четврти судија Делибашић Марко
ФК "Бачка 1901" (Суботица) ФК "Железничар" (Панчево)
20.05.2017 (субота) - 16:30 Суботица
Делегат - посматрач Лековић Горан
Судија Рељић Филип
Први судија помоћник Даниловић Слободан
Други судија помоћник Драгичевић Марина
Четврти судија Бањеглав Јелена
ФК "Цемент" (Беочин) слободан
-

Српска лига ВОЈВОДИНА – 27. коло

ФК "Раднички" (Сремска Митровица) ФК "Бачка 1901" (Суботица)
17.05.2017 (среда) - 16:30 Сремска Митровица
Делегат Дрљача Миодраг
Судија Јањуш Предраг
Први судија помоћник Сурла Драган
Други судија помоћник Батало Немања
Четврти судија Граовац Бојан
Посматрач Вуксановић Драгољуб
ФК "Борац" (Сакуле) ФК "Дунав" (Стари Бановци)
17.05.2017 (среда) - 16:30 Сакуле
Делегат Перовић Предраг
Судија Рељић Филип
Први судија помоћник Иванишевић Бојан
Други судија помоћник Цвејанов Дејан
Четврти судија Делибашић Марко
Посматрач Лековић Горан
ФК "Црвена звезда" (Нови Сад) ФК "Цемент" (Беочин)
17.05.2017 (среда) - 16:30 Нови Сад
Делегат Тешановић Славиша
Судија Петровић Никола
Први судија помоћник Паштар Бојан
Други судија помоћник Рајковић Душан
Четврти судија Панчић Душан
Посматрач Каурин Срђан
ФК "Раднички" (Нова Пазова) ФК "Вршац" (Вршац)
17.05.2017 (среда) - 16:30 Нова Пазова
Делегат Адамовић Марко
Судија Бикић Никола
Први судија помоћник Даниловић Слободан
Други судија помоћник Босин Немања
Четврти судија Џомбић Никола
Посматрач Несторов Љубомир
ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин) ФК "Раднички" (Шид)
17.05.2017 (среда) - 16:30 Зрењанин
Делегат - посматрач Обрадовић Милан
Судија Калафат Дино
Први судија помоћник Ријавец Никола
Други судија помоћник Радић Петар
Четврти судија Кеџа Стефан
ФК "Железничар" (Панчево) ФК "Омладинац" (Нови Бановци)
17.05.2017 (среда) - 16:30 Панчево
Делегат - посматрач Мићановић Момчило
Судија Зекоња Невен
Први судија помоћник Микалачки Иван
Други судија помоћник Николић Марко
Четврти судија Матић Давид
ФК "ТСЦ" (Бачка Топола) ФК "Братство 1946" (Пригревица)
17.05.2017 (среда) - 16:30 Бачка Топола
Делегат - посматрач Петровић Драган
Судија Зељковић Небојша
Први судија помоћник Шћепановић Дејан
Други судија помоћник Лукић Душан
Четврти судија Јекнић Стефан
ФК "Слога" (Темерин) слободан
-

Српска лига ВОЈВОДИНА – 26. коло

ФК "Омладинац" (Нови Бановци) ФК "Дунав" (Стари Бановци)
13.05.2017 (субота) - 16:30 Нови Бановци
Делегат - посматрач Шавија Јовица
Судија Кеџа Стефан
Први судија помоћник Радић Петар
Други судија помоћник Владић Александар
Четврти судија Калафат Дино
ФК "Вршац" (Вршац) ФК "Борац" (Сакуле)
13.05.2017 (субота) - 16:30 Вршац
Делегат Николић Зоран
Судија Панчић Душан
Први судија помоћник Лукић Душан
Други судија помоћник Жарић Немања
Четврти судија Бикић Никола
Посматрач Медаковић Горан
ФК "Цемент" (Беочин) ФК "Раднички" (Нова Пазова)
13.05.2017 (субота) - 16:30 Беочин
Делегат Ваван Драган
Судија Андрејић Игор
Први судија помоћник Мијаиловић Благоје
Други судија помоћник Кантар Далибор
Четврти судија Џомбић Никола
Посматрач Вукелић Раде
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Црвена звезда" (Нови Сад)
13.05.2017 (субота) - 16:30 Темерин
Делегат Логарушић Дејан
Судија Делибашић Марко
Први судија помоћник Ријавец Никола
Други судија помоћник Иванишевић Бојан
Четврти судија Рељић Филип
Посматрач Родеан Маријан
ФК "Братство 1946" (Пригревица) ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин)
13.05.2017 (субота) - 16:30 Пригревица
Делегат - посматрач Вучић Дејан
Судија Николић Данило
Први судија помоћник Милановић Петар
Други судија помоћник Николић Марко
Четврти судија Јањуш Предраг
ФК "Бачка 1901" (Суботица) ФК "ТСЦ" (Бачка Топола)
13.05.2017 (субота) - 16:30 Суботица
Делегат - посматрач Завишин Срђан
Судија Матић Давид
Први судија помоћник Петровић Слободан
Други судија помоћник Шћепановић Дејан
Четврти судија Јекнић Стефан
ФК "Железничар" (Панчево) ФК "Раднички" (Сремска Митровица)
14.05.2017 (недеља) - 16:30 Панчево
Делегат - посматрач Корајлија Милан
Судија Рилак Никола
Први судија помоћник Паштар Бојан
Други судија помоћник Радић Стефан
Четврти судија Ћирић Немања
ФК "Раднички" (Шид) слободан
-

Српска лига ВОЈВОДИНА – 25. коло

ФК "Раднички" (Сремска Митровица) ФК "Омладинац" (Нови Бановци)
06.05.2017 (субота) - 16:30 Сремска Митровица
Делегат Тешановић Славиша
Судија Панчић Душан
Први судија помоћник Ријавец Никола
Други судија помоћник Батало Немања
Четврти судија Рељић Филип
Посматрач Шовљански Александар
ФК "ТСЦ" (Бачка Топола) ФК "Железничар" (Панчево)
06.05.2017 (субота) - 16:30 Бачка Топола
Делегат - посматрач Вуксановић Драгољуб
Судија Бикић Никола
Први судија помоћник Босин Немања
Други судија помоћник Драгичевић Марина
Четврти судија Делибашић Марко
ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин) ФК "Бачка 1901" (Суботица)
06.05.2017 (субота) - 16:30 Зрењанин
Делегат - посматрач Кракановић Милан
Судија Зекоња Невен
Први судија помоћник Радић Петар
Други судија помоћник Даниловић Слободан
Четврти судија Петровић Никола
ФК "Црвена звезда" (Нови Сад) ФК "Раднички" (Шид)
06.05.2017 (субота) - 16:30 Нови Сад
Делегат Дрљача Миодраг
Судија Џомбић Никола
Први судија помоћник Петровић Слободан
Други судија помоћник Иванишевић Бојан
Четврти судија Кеџа Стефан
Посматрач Шибул Иван
ФК "Раднички" (Нова Пазова) ФК "Слога" (Темерин)
06.05.2017 (субота) - 16:30 Нова Пазова
Делегат - посматрач Суботић Урош
Судија Граовац Бојан
Први судија помоћник Сурла Драган
Други судија помоћник Чубрило Љубица
Четврти судија Јањуш Предраг
ФК "Борац" (Сакуле) ФК "Цемент" (Беочин)
07.05.2017 (недеља) - 16:30 Сакуле
Делегат Умићевић Радован
Судија Зељковић Небојша
Први судија помоћник Рајковић Душан
Други судија помоћник Томовић Бојан
Четврти судија Матић Давид
Посматрач Милошевић Драган
ФК "Дунав" (Стари Бановци) ФК "Вршац" (Вршац)
07.05.2017 (недеља) - 16:30 Стари Бановци
Делегат - посматрач Каурин Срђан
Судија Николић Данило
Први судија помоћник Микалачки Иван
Други судија помоћник Цвејанов Дејан
Четврти судија Бањеглав Јелена
ФК "Братство 1946" (Пригревица) слободан
-

Српска лига ВОЈВОДИНА – 24. коло

ФК "Омладинац" (Нови Бановци) ФК "Вршац" (Вршац)
29.04.2017 (субота) - 16:30 Нови Бановци
Делегат - посматрач Несторов Љубомир
Судија Матић Давид
Први судија помоћник Милановић Петар
Други судија помоћник Томовић Бојан
Четврти судија Јањуш Предраг
ФК "Цемент" (Беочин) ФК "Дунав" (Стари Бановци)
29.04.2017 (субота) - 16:30 Беочин
Делегат Перовић Предраг
Судија Бањеглав Јелена
Први судија помоћник Паштар Бојан
Други судија помоћник Радић Стефан
Четврти судија Делибашић Марко
Посматрач Мићановић Момчило
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Борац" (Сакуле)
29.04.2017 (субота) - 16:30 Темерин
Делегат Дражић Лазар
Судија Ћирић Немања
Први судија помоћник Ријавец Никола
Други судија помоћник Батало Немања
Четврти судија Николић Данило
Посматрач Шибул Иван
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Раднички" (Нова Пазова)
29.04.2017 (субота) - 16:30 Шид
Делегат - посматрач Обрадовић Милан
Судија Давидовић Младен
Први судија помоћник Малиџан Никола
Други судија помоћник Кантар Далибор
Четврти судија Зекоња Невен
ФК "Братство 1946" (Пригревица) ФК "Црвена звезда" (Нови Сад)
29.04.2017 (субота) - 16:30 Пригревица
Делегат Дукић Озрен
Судија Глигор Миклош
Први судија помоћник Шћепановић Дејан
Други судија помоћник Шћепановић Бојана
Четврти судија Јекнић Стефан
Посматрач Каурин Срђан
ФК "Железничар" (Панчево) ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин)
30.04.2017 (недеља) - 16:30 Панчево
Делегат Ђокић Синиша
Судија Калафат Дино
Први судија помоћник Босин Немања
Други судија помоћник Даниловић Слободан
Четврти судија Рилак Никола
Посматрач Шавија Јовица
ФК "Раднички" (Сремска Митровица) ФК "ТСЦ" (Бачка Топола)
29.04.2017 (субота) - 16:30 Сремска Митровица
Делегат - посматрач Лековић Горан
Судија Петровић Никола
Први судија помоћник Петровић Слободан
Други судија помоћник Микалачки Иван
Четврти судија Граовац Бојан
ФК "Бачка 1901" (Суботица) слободан
-

Српска лига ВОЈВОДИНА – 23. коло

ФК "ТСЦ" (Бачка Топола) ФК "Омладинац" (Нови Бановци)
22.04.2017 (субота) - 16:00 Бачка Топола
Делегат - посматрач Корајлија Милан
Судија Граовац Бојан
Први судија помоћник Радић Петар
Други судија помоћник Владић Александар
Четврти судија Кеџа Стефан
ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин) ФК "Раднички" (Сремска Митровица)
22.04.2017 (субота) - 16:00 Зрењанин
Делегат Живковић Милан
Судија Јекнић Стефан
Први судија помоћник Даниловић Слободан
Други судија помоћник Николић Марко
Четврти судија Бикић Никола
Посматрач Кракановић Милан
ФК "Црвена звезда" (Нови Сад) ФК "Бачка 1901" (Суботица)
22.04.2017 (субота) - 16:00 Нови Сад
Делегат Адамовић Марко
Судија Рељић Филип
Први судија помоћник Шћепановић Дејан
Други судија помоћник Лукић Душан
Четврти судија Зељковић Небојша
Посматрач Вукелић Раде
ФК "Раднички" (Нова Пазова) ФК "Братство 1946" (Пригревица)
22.04.2017 (субота) - 16:00 Нова Пазова
Делегат - посматрач Петровић Драган
Судија Николић Данило
Први судија помоћник Босин Немања
Други судија помоћник Жарић Немања
Четврти судија Панчић Душан
ФК "Борац" (Сакуле) ФК "Раднички" (Шид)
23.04.2017 (недеља) - 16:00 Сакуле
Делегат - посматрач Каурин Срђан
Судија Делибашић Марко
Први судија помоћник Кантар Далибор
Други судија помоћник Малиџан Никола
Четврти судија Калафат Дино
ФК "Дунав" (Стари Бановци) ФК "Слога" (Темерин)
23.04.2017 (недеља) - 16:00 Стари Бановци
Делегат Николић Зоран
Судија .
Први судија помоћник .
Други судија помоћник .
Четврти судија Џомбић Никола
Посматрач Вуксановић Драгољуб
ФК "Вршац" (Вршац) ФК "Цемент" (Беочин)
22.04.2017 (субота) - 16:00 Вршац
Делегат Ваван Драган
Судија Глигор Миклош
Први судија помоћник Рајковић Душан
Други судија помоћник Радић Стефан
Четврти судија Матић Давид
Посматрач Родеан Маријан

Српска лига ВОЈВОДИНА – 22. коло

ФК "Омладинац" (Нови Бановци) ФК "Цемент" (Беочин)
15.04.2017 (субота) - 16:00 Нови Бановци
Делегат - посматрач Медаковић Горан
Судија Бикић Никола
Први судија помоћник Чубрило Љубица
Други судија помоћник Цвејанов Дејан
Четврти судија Петровић Никола
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Вршац" (Вршац)
15.04.2017 (субота) - 16:00 Темерин
Делегат - посматрач Шавија Јовица
Судија Зељковић Небојша
Први судија помоћник Лукић Душан
Други судија помоћник Шћепановић Дејан
Четврти судија Николић Данило
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Дунав" (Стари Бановци)
15.04.2017 (субота) - 16:00 Шид
Делегат Дрљача Миодраг
Судија Панчић Душан
Први судија помоћник Ријавец Никола
Други судија помоћник Иванишевић Бојан
Четврти судија Калафат Дино
Посматрач Петровић Драган
ФК "Братство 1946" (Пригревица) ФК "Борац" (Сакуле)
15.04.2017 (субота) - 16:00 Пригревица
Делегат Тешановић Славиша
Судија Џомбић Никола
Први судија помоћник Малиџан Никола
Други судија помоћник Даниловић Слободан
Четврти судија Рељић Филип
Посматрач Вучић Дејан
ФК "Бачка 1901" (Суботица) ФК "Раднички" (Нова Пазова)
15.04.2017 (субота) - 16:00 Суботица
Делегат Умићевић Радован
Судија Јањуш Предраг
Први судија помоћник Милановић Петар
Други судија помоћник Томовић Бојан
Четврти судија Ћирић Немања
Посматрач Мићановић Момчило
ФК "Железничар" (Панчево) ФК "Црвена звезда" (Нови Сад)
16.04.2017 (недеља) - 16:00 Панчево
Делегат - посматрач Милошевић Драган
Судија Давидовић Младен
Први судија помоћник Микалачки Иван
Други судија помоћник Петровић Слободан
Четврти судија Зекоња Невен
ФК "ТСЦ" (Бачка Топола) ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин)
15.04.2017 (субота) - 16:00 Бачка Топола
Делегат - посматрач Шовљански Александар
Судија Андрејић Игор
Први судија помоћник Мијаиловић Благоје
Други судија помоћник Рајковић Душан
Четврти судија Бањеглав Јелена
ФК "Раднички" (Сремска Митровица) слободан
-

Српска лига ВОЈВОДИНА – 21. коло

ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин) ФК "Омладинац" (Нови Бановци)
12.04.2017 (среда) - 16:00 Зрењанин
Делегат - посматрач Шибул Иван
Судија Кеџа Стефан
Први судија помоћник Кантар Далибор
Други судија помоћник Даниловић Слободан
Четврти судија Зекоња Невен
ФК "Црвена звезда" (Нови Сад) ФК "Раднички" (Сремска Митровица)
12.04.2017 (среда) - 16:00 Нови Сад
Делегат Дукић Озрен
Судија Глигор Миклош
Први судија помоћник Николић Марко
Други судија помоћник Жарић Немања
Четврти судија Јекнић Стефан
Посматрач Обрадовић Милан
ФК "Раднички" (Нова Пазова) ФК "Железничар" (Панчево)
12.04.2017 (среда) - 16:00 Нова Пазова
Делегат Дражић Лазар
Судија Делибашић Марко
Први судија помоћник Иванишевић Бојан
Други судија помоћник Шћепановић Бојана
Четврти судија Рељић Филип
Посматрач Шовљански Александар
ФК "Борац" (Сакуле) ФК "Бачка 1901" (Суботица)
12.04.2017 (среда) - 16:00 Сакуле
Делегат - посматрач Кракановић Милан
Судија Рилак Никола
Први судија помоћник Сурла Драган
Други судија помоћник Батало Немања
Четврти судија Граовац Бојан
ФК "Дунав" (Стари Бановци) ФК "Братство 1946" (Пригревица)
12.04.2017 (среда) - 16:00 Стари Бановци
Делегат - посматрач Суботић Урош
Судија Матић Давид
Први судија помоћник Ријавец Никола
Други судија помоћник Драгичевић Марина
Четврти судија Џомбић Никола
ФК "Вршац" (Вршац) ФК "Раднички" (Шид)
12.04.2017 (среда) - 16:00 Вршац
Делегат Перовић Предраг
Судија Петровић Никола
Први судија помоћник Петровић Слободан
Други судија помоћник Микалачки Иван
Четврти судија Андрејић Игор
Посматрач Несторов Љубомир
ФК "Цемент" (Беочин) ФК "Слога" (Темерин)
12.04.2017 (среда) - 16:00 Беочин
Делегат - посматрач Вучић Дејан
Судија Калафат Дино
Први судија помоћник Радић Петар
Други судија помоћник Босин Немања
Четврти судија Панчић Душан
ФК "ТСЦ" (Бачка Топола) слободан
-

Српска лига ВОЈВОДИНА – 20. коло

ФК "Раднички" (Шид) ФК "Цемент" (Беочин)
08.04.2017 (субота) - 16:00 Шид
Делегат Ђокић Синиша
Судија Зекоња Невен
Први судија помоћник Малиџан Никола
Други судија помоћник Николић Марко
Четврти судија Давидовић Младен
Посматрач Корајлија Милан
ФК "Братство 1946" (Пригревица) ФК "Вршац" (Вршац)
08.04.2017 (субота) - 16:00 Пригревица
Делегат - посматрач Вукелић Раде
Судија Бањеглав Јелена
Први судија помоћник Шћепановић Дејан
Други судија помоћник Жарић Немања
Четврти судија Матић Давид
ФК "Бачка 1901" (Суботица) ФК "Дунав" (Стари Бановци)
08.04.2017 (субота) - 16:00 Суботица
Делегат - посматрач Завишин Срђан
Судија Николић Данило
Први судија помоћник Микалачки Иван
Други судија помоћник Цвејанов Дејан
Четврти судија Бикић Никола
ФК "Железничар" (Панчево) ФК "Борац" (Сакуле)
09.04.2017 (недеља) - 16:00 Панчево
Делегат Ваван Драган
Судија Јекнић Стефан
Први судија помоћник Босин Немања
Други судија помоћник Радић Петар
Четврти судија Калафат Дино
Посматрач Родеан Маријан
ФК "Омладинац" (Нови Бановци) ФК "Слога" (Темерин)
08.04.2017 (субота) - 16:00 Нови Бановци
Делегат Живковић Милан
Судија Рељић Филип
Први судија помоћник Сурла Драган
Други судија помоћник Драгичевић Марина
Четврти судија Петровић Никола
Посматрач Петровић Драган
ФК "Раднички" (Сремска Митровица) ФК "Раднички" (Нова Пазова)
08.04.2017 (субота) - 16:00 Сремска Митровица
Делегат - посматрач Вуксановић Драгољуб
Судија Зељковић Небојша
Први судија помоћник Лукић Душан
Други судија помоћник Иванишевић Бојан
Четврти судија Граовац Бојан
ФК "ТСЦ" (Бачка Топола) ФК "Црвена звезда" (Нови Сад)
08.04.2017 (субота) - 16:00 Бачка Топола
Делегат Адамовић Марко
Судија Ћирић Немања
Први судија помоћник Паштар Бојан
Други судија помоћник Рајковић Душан
Четврти судија Глигор Миклош
Посматрач Лековић Горан
ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин) слободан
-

Српска лига ВОЈВОДИНА – 19. коло

ФК "Црвена звезда" (Нови Сад) ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин)
01.04.2017 (Субота) - 15:30 Нови Сад
Делегат - посматрач Обрадовић Милан
Судија Делибашић Марко
Први судија помоћник Кантар Далибор
Други судија помоћник Шћепановић Дејан
Четврти судија Николић Данило
ФК "Раднички" (Нова Пазова) ФК "ТСЦ" (Бачка Топола)
01.04.2017 (Субота) - 15:30 Нова Пазова
Делегат Умићевић Радован
Судија Матић Давид
Први судија помоћник Радић Петар
Други судија помоћник Малиџан Никола
Четврти судија Џомбић Никола
Посматрач Милошевић Драган
ФК "Борац" (Сакуле) ФК "Раднички" (Сремска Митровица)
02.04.2017 (Недеља) - 15:30 Сакуле
Делегат - посматрач Шибул Иван
Судија Андрејић Игор
Први судија помоћник Мијаиловић Благоје
Други судија помоћник Петровић Слободан
Четврти судија Петровић Никола
ФК "Дунав" (Стари Бановци) ФК "Железничар" (Панчево)
02.04.2017 (Недеља) - 15:30 Стари Бановци
Делегат - посматрач Петровић Драган
Судија Кеџа Стефан
Први судија помоћник Шћепановић Бојана
Други судија помоћник Чубрило Љубица
Четврти судија Рељић Филип
ФК "Вршац" (Вршац) ФК "Бачка 1901" (Суботица)
01.04.2017 (Субота) - 15:30 Вршац
Делегат Николић Зоран
Судија Граовац Бојан
Први судија помоћник Владић Александар
Други судија помоћник Батало Немања
Четврти судија Рилак Никола
Посматрач Медаковић Горан
ФК "Цемент" (Беочин) ФК "Братство 1946" (Пригревица)
01.04.2017 (Субота) - 15:30 Беочин
Делегат Логарушић Дејан
Судија Јањуш Предраг
Први судија помоћник Милановић Петар
Други судија помоћник Томовић Бојан
Четврти судија Калафат Дино
Посматрач Шавија Јовица
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Раднички" (Шид)
01.04.2017 (Субота) - 15:30 Темерин
Делегат Дрљача Миодраг
Судија Панчић Душан
Први судија помоћник Ријавец Никола
Други судија помоћник Радић Стефан
Четврти судија Зељковић Небојша
Посматрач Несторов Љубомир
ФК "Омладинац" (Нови Бановци) слободан
-

Српска лига ВОЈВОДИНА – 18. коло

ФК "Омладинац" (Нови Бановци) ФК "Раднички" (Шид)
25.03.2017 (Субота) - 15:00 Нови Бановци
Делегат - посматрач Мићановић Момчило
Судија Николић Данило
Први судија помоћник Милановић Петар
Други судија помоћник Босин Немања
Четврти судија Јањуш Предраг
ФК "Братство 1946" (Пригревица) ФК "Слога" (Темерин)
25.03.2017 (Субота) - 15:00 Пригревица
Делегат - посматрач Лековић Горан
Судија Јекнић Стефан
Први судија помоћник Рајковић Душан
Други судија помоћник Радић Стефан
Четврти судија Ћирић Немања
ФК "Бачка 1901" (Суботица) ФК "Цемент" (Беочин)
25.03.2017 (Субота) - 15:00 Суботица
Делегат Дражић Лазар
Судија Рилак Никола
Први судија помоћник Иванишевић Бојан
Други судија помоћник Даниловић Слободан
Четврти судија Панчић Душан
Посматрач Завишин Срђан
ФК "Железничар" (Панчево) ФК "Вршац" (Вршац)
26.03.2017 (Недеља) - 15:00 Панчево
Делегат Перовић Предраг
Судија Џомбић Никола
Први судија помоћник Кантар Далибор
Други судија помоћник Чубрило Љубица
Четврти судија Калафат Дино
Посматрач Родеан Маријан
ФК "Раднички" (Сремска Митровица) ФК "Дунав" (Стари Бановци)
25.03.2017 (Субота) - 15:00 Сремска Митровица
Делегат - посматрач Шовљански Александар
Судија Бикић Никола
Први судија помоћник Петровић Слободан
Други судија помоћник Цвејанов Дејан
Четврти судија Граовац Бојан
ФК "ТСЦ" (Бачка Топола) ФК "Борац" (Сакуле)
25.03.2017 (Субота) - 15:00 Бачка Топола
Делегат - посматрач Корајлија Милан
Судија Давидовић Младен
Први судија помоћник Николић Марко
Други судија помоћник Микалачки Иван
Четврти судија Зекоња Невен
ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин) ФК "Раднички" (Нова Пазова)
25.03.2017 (Субота) - 15:00 Зрењанин
Делегат Адамовић Марко
Судија Глигор Миклош
Први судија помоћник Паштар Бојан
Други судија помоћник Ријавец Никола
Четврти судија Делибашић Марко
Посматрач Суботић Урош
ФК "Црвена звезда" (Нови Сад) слободан
-

Српска лига ВОЈВОДИНА – 17. коло

ФК "Црвена звезда" (Нови Сад) ФК "Омладинац" (Нови Бановци)
18.03.2017 (Субота) - 14:30 Нови Сад
Делегат - посматрач Вучић Дејан
Судија Зељковић Небојша
Први судија помоћник Лукић Душан
Други судија помоћник Ријавец Никола
Четврти судија Делибашић Марко
ФК "Борац" (Сакуле) ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин)
19.03.2017 (Недеља) - 14:30 Сакуле
Делегат - посматрач Милошевић Драган
Судија Ћирић Немања
Први судија помоћник Николић Марко
Други судија помоћник Петровић Слободан
Четврти судија Глигор Миклош
ФК "Дунав" (Стари Бановци) ФК "ТСЦ" (Бачка Топола)
19.03.2017 (Недеља) - 14:30 Стари Бановци
Делегат Дукић Озрен
Судија Калафат Дино
Први судија помоћник Босин Немања
Други судија помоћник Чубрило Љубица
Четврти судија Џомбић Никола
Посматрач Вукелић Раде
ФК "Вршац" (Вршац) ФК "Раднички" (Сремска Митровица)
18.03.2017 (Субота) - 14:30 Вршац
Делегат - посматрач Несторов Љубомир
Судија Рељић Филип
Први судија помоћник Цвејанов Дејан
Други судија помоћник Шћепановић Бојана
Четврти судија Бикић Никола
ФК "Цемент" (Беочин) ФК "Железничар" (Панчево)
18.03.2017 (Субота) - 14:30 Беочин
Делегат - посматрач Шавија Јовица
Судија Граовац Бојан
Први судија помоћник Батало Немања
Други судија помоћник Владић Александар
Четврти судија Панчић Душан
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Бачка 1901" (Суботица)
18.03.2017 (Субота) - 14:30 Темерин
Делегат Тешановић Славиша
Судија Јањуш Предраг
Први судија помоћник Милановић Петар
Други судија помоћник Томовић Бојан
Четврти судија Рилак Никола
Посматрач Кракановић Милан
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Братство 1946" (Пригревица)
18.03.2017 (Субота) - 14:30 Шид
Делегат Живковић Милан
Судија Петровић Никола
Први судија помоћник Радић Петар
Други судија помоћник Даниловић Слободан
Четврти судија Кеџа Стефан
Посматрач Медаковић Горан

Српска лига ВОЈВОДИНА – 16. коло

ФК "Омладинац" (Нови Бановци) ФК "Братство 1946" (Пригревица)
11.03.2017 (Субота) - 14:30 Нови Бановци
Делегат Ваван Драган
Судија Киш-Чепеги Роберт
Први судија помоћник Хармат Атила
Други судија помоћник Мишић Миљан
Четврти судија Гајдобрански Немања
ФК "Бачка 1901" (Суботица) ФК "Раднички" (Шид)
11.03.2017 (Субота) - 14:30 Суботица
Делегат Дрљача Миодраг
Судија Кеџа Стефан
Први судија помоћник Радић Петар
Други судија помоћник Батало Немања
Четврти судија Матић Давид
ФК "Железничар" (Панчево) ФК "Слога" (Темерин)
12.03.2017 (Недеља) - 14:30 Панчево
Делегат Николић Зоран
Судија Бањеглав Јелена
Први судија помоћник Паштар Бојан
Други судија помоћник Рајковић Душан
Четврти судија Јекнић Стефан
ФК "Раднички" (Сремска Митровица) ФК "Цемент" (Беочин)
11.03.2017 (Субота) - 14:30 Сремска Митровица
Делегат - посматрач Суботић Урош
Судија Делибашић Марко
Први судија помоћник Ријавец Никола
Други судија помоћник Владић Александар
Четврти судија Рељић Филип
ФК "ТСЦ" (Бачка Топола) ФК "Вршац" (Вршац)
11.03.2017 (Субота) - 14:30 Бачка Топола
Делегат - посматрач Завишин Срђан
Судија Зекоња Невен
Први судија помоћник Микалачки Иван
Други судија помоћник Николић Марко
Четврти судија Николић Данило
ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин) ФК "Дунав" (Стари Бановци)
11.03.2017 (Субота) - 14:30 Зрењанин
Делегат Умићевић Радован
Судија Андрејић Игор
Први судија помоћник Мијаиловић Благоје
Други судија помоћник Томовић Бојан
Четврти судија Давидовић Младен
ФК "Црвена звезда" (Нови Сад) ФК "Раднички" (Нова Пазова)
11.03.2017 (Субота) - 14:30 Нови Сад
Делегат - посматрач Родеан Маријан
Судија Панчић Душан
Први судија помоћник Кантар Далибор
Други судија помоћник Иванишевић Бојан
Четврти судија Калафат Дино

Српска лига ВОЈВОДИНА – 15. коло

ФК "Раднички" (Нова Пазова) ФК "Омладинац" (Нови Бановци)
19.11.2016 (Субота) - 13:00 Нова Пазова
Делегат Живковић Милан
Судија Рилак Никола
Први судија помоћник Сурла Драган
Други судија помоћник Батало Немања
Четврти судија Граовац Бојан
Посматрач Мићановић Момчило
ФК "Црвена звезда" (Нови Сад) ФК "Борац" (Сакуле)
19.11.2016 (Субота) - 13:00 Нови Сад
Делегат Умићевић Радован
Судија Зекоња Невен
Први судија помоћник Иванишевић Бојан
Други судија помоћник Кантар Далибор
Четврти судија Калафат Дино
Посматрач Вукелић Раде
ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин) ФК "Вршац" (Вршац)
19.11.2016 (Субота) - 13:00 Зрењанин
Делегат - посматрач Медаковић Горан
Судија Малиџан Никола
Први судија помоћник Босин Немања
Други судија помоћник Жарић Немања
Четврти судија Кеџа Стефан
ФК "ТСЦ" (Бачка Топола) ФК "Цемент" (Беочин)
19.11.2016 (Субота) - 13:00 Бачка Топола
Делегат - посматрач Родеан Маријан
Судија Љубинковић Бранислав
Први судија помоћник Чубрило Љубица
Други судија помоћник Владић Александар
Четврти судија Бањеглав Јелена
ФК "Раднички" (Сремска Митровица) ФК "Слога" (Темерин)
19.11.2016 (Субота) - 13:00 Сремска Митровица
Делегат - посматрач Аврамовић Ненад
Судија Јањуш Предраг
Први судија помоћник Милановић Петар
Други судија помоћник Мијаиловић Благоје
Четврти судија Џомбић Никола
ФК "Железничар" (Панчево) ФК "Раднички" (Шид)
20.11.2016 (Недеља) - 13:00 Панчево
Делегат Николић Зоран
Судија Давидовић Младен
Први судија помоћник Микалачки Иван
Други судија помоћник Петровић Слободан
Четврти судија Бикић Никола
Посматрач Милошевић Драган
ФК "Бачка 1901" (Суботица) ФК "Братство 1946" (Пригревица)
19.11.2016 (Субота) - 13:00 Суботица
Делегат Дрљача Миодраг
Судија Петровић Никола
Први судија помоћник Радић Петар
Други судија помоћник Ријавец Никола
Четврти судија Глигор Миклош
Посматрач Обрадовић Милан

Српска лига ВОЈВОДИНА – 14. коло

ФК "Омладинац" (Нови Бановци) ФК "Бачка 1901" (Суботица)
12.11.2016 (Субота) - 13:00 Нови Бановци
Делегат - посматрач Кракановић Милан
Судија Зељковић Небојша
Први судија помоћник Шћепановић Дејан
Други судија помоћник Лукић Душан
Четврти судија Калафат Дино
ФК "Братство 1946" (Пригревица) ФК "Железничар" (Панчево)
12.11.2016 (Субота) - 13:00 Пригревица
Делегат Дражић Лазар
Судија Глигор Миклош
Први судија помоћник Рајковић Душан
Други судија помоћник Шћепановић Бојана
Четврти судија Бањеглав Јелена
Посматрач Лековић Горан
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Раднички" (Сремска Митровица)
12.11.2016 (Субота) - 13:00 Шид
Делегат Ђокић Синиша
Судија Рељић Филип
Први судија помоћник Паштар Бојан
Други судија помоћник Николић Марко
Четврти судија Делибашић Марко
Посматрач Аврамовић Ненад
ФК "Слога" (Темерин) ФК "ТСЦ" (Бачка Топола)
12.11.2016 (Субота) - 13:00 Темерин
Делегат - посматрач Шовљански Александар
Судија Граовац Бојан
Први судија помоћник Батало Немања
Други судија помоћник Иванишевић Бојан
Четврти судија Љубинковић Бранислав
ФК "Цемент" (Беочин) ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин)
12.11.2016 (Субота) - 13:00 Беочин
Делегат Николић Зоран
Судија Андрејић Игор
Први судија помоћник Томовић Бојан
Други судија помоћник Милановић Петар
Четврти судија Матић Давид
Посматрач Вуксановић Драгољуб
ФК "Дунав" (Стари Бановци) ФК "Црвена звезда" (Нови Сад)
13.11.2016 (Недеља) - 13:00 Стари Бановци
Делегат Ваван Драган
Судија Јекнић Стефан
Први судија помоћник Петровић Слободан
Други судија помоћник Радић Стефан
Четврти судија Џомбић Никола
Посматрач Шавија Јовица
ФК "Борац" (Сакуле) ФК "Раднички" (Нова Пазова)
13.11.2016 (Недеља) - 13:00 Сакуле
Делегат - посматрач Каурин Срђан
Судија Кеџа Стефан
Први судија помоћник Даниловић Слободан
Други судија помоћник Драгичевић Марина
Четврти судија Панчић Душан

Српска лига ВОЈВОДИНА – 13. коло

ФК "Борац" (Сакуле) ФК "Омладинац" (Нови Бановци)
06.11.2016 (Недеља) - 13:00 Сакуле
Делегат - посматрач Мићановић Момчило
Судија Петровић Никола
Први судија помоћник Кантар Далибор
Други судија помоћник Петровић Слободан
Четврти судија Рељић Филип
ФК "Раднички" (Нова Пазова) ФК "Дунав" (Стари Бановци)
05.11.2016 (Субота) - 13:00 Нова Пазова
Делегат Дрљача Миодраг
Судија Џомбић Никола
Први судија помоћник Мијаиловић Благоје
Други судија помоћник Чубрило Љубица
Четврти судија Рилак Никола
Посматрач Несторов Љубомир
ФК "Црвена звезда" (Нови Сад) ФК "Вршац" (Вршац)
05.11.2016 (Субота) - 13:00 Нови Сад
Делегат - посматрач Лековић Горан
Судија Николић Данило
Први судија помоћник Шћепановић Дејан
Други судија помоћник Владић Александар
Четврти судија Зељковић Небојша
ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин) ФК "Слога" (Темерин)
05.11.2016 (Субота) - 13:00 Зрењанин
Делегат - посматрач Шибул Иван
Судија Јекнић Стефан
Први судија помоћник Николић Марко
Други судија помоћник Радић Стефан
Четврти судија Глигор Миклош
ФК "ТСЦ" (Бачка Топола) ФК "Раднички" (Шид)
05.11.2016 (Субота) - 13:00 Бачка Топола
Делегат Умићевић Радован
Судија Малиџан Никола
Први судија помоћник Паштар Бојан
Други судија помоћник Драгичевић Марина
Четврти судија Делибашић Марко
Посматрач Вучић Дејан
ФК "Раднички" (Сремска Митровица) ФК "Братство 1946" (Пригревица)
05.11.2016 (Субота) - 13:00 Сремска Митровица
Делегат Живковић Милан
Судија Бикић Никола
Први судија помоћник Микалачки Иван
Други судија помоћник Жарић Немања
Четврти судија Граовац Бојан
Посматрач Медаковић Горан
ФК "Железничар" (Панчево) ФК "Бачка 1901" (Суботица)
06.11.2016 (Недеља) - 13:00 Панчево
Делегат Перовић Предраг
Судија Панчић Душан
Први судија помоћник Цвејанов Дејан
Други судија помоћник Сурла Драган
Четврти судија Јањуш Предраг
Посматрач Петровић Драган

Српска лига ВОЈВОДИНА – 12. коло

ФК "Омладинац" (Нови Бановци) ФК "Железничар" (Панчево)
29.10.2016 (Субота) - 13:30 Нови Бановци
Делегат Дражић Лазар
Судија Андрејић Игор
Први судија помоћник Мијаиловић Благоје
Други судија помоћник Сурла Драган
Четврти судија Петровић Никола
Посматрач Родеан Маријан
ФК "Бачка 1901" (Суботица) ФК "Раднички" (Сремска Митровица)
29.10.2016 (Субота) - 13:30 Суботица
Делегат - посматрач Завишин Срђан
Судија Делибашић Марко
Први судија помоћник Микалачки Иван
Други судија помоћник Шћепановић Бојана
Четврти судија Глигор Миклош
ФК "Братство 1946" (Пригревица) ФК "ТСЦ" (Бачка Топола)
29.10.2016 (Субота) - 13:30 Пригревица
Делегат - посматрач Каурин Срђан
Судија Давидовић Младен
Први судија помоћник Ријавец Никола
Други судија помоћник Даниловић Слободан
Четврти судија Матић Давид
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин)
29.10.2016 (Субота) - 13:30 Шид
Делегат Живковић Милан
Судија Калафат Дино
Први судија помоћник Иванишевић Бојан
Други судија помоћник Жарић Немања
Четврти судија Љубинковић Бранислав
Посматрач Шавија Јовица
ФК "Цемент" (Беочин) ФК "Црвена звезда" (Нови Сад)
29.10.2016 (Субота) - 13:30 Беочин
Делегат Ваван Драган
Судија Кеџа Стефан
Први судија помоћник Радић Петар
Други судија помоћник Босин Немања
Четврти судија Малиџан Никола
Посматрач Обрадовић Милан
ФК "Вршац" (Вршац) ФК "Раднички" (Нова Пазова)
29.10.2016 (Субота) - 13:30 Вршац
Делегат - посматрач Вуксановић Драгољуб
Судија Зекоња Невен
Први судија помоћник Милановић Петар
Други судија помоћник Томовић Бојан
Четврти судија Јањуш Предраг
ФК "Дунав" (Стари Бановци) ФК "Борац" (Сакуле)
30.10.2016 (Недеља) - 13:30 Стари Бановци
Делегат Николић Зоран
Судија Николић Данило
Први судија помоћник Паштар Бојан
Други судија помоћник Рајковић Душан
Четврти судија Јекнић Стефан
Посматрач Милошевић Драган

Српска лига ВОЈВОДИНА – 11. коло

ФК "Дунав" (Стари Бановци) ФК "Омладинац" (Нови Бановци)
23.10.2016 (Недеља) - 14:00 Стари Бановци
Делегат Умићевић Радован
Четврти судија Рилак Никола
Посматрач Вукелић Раде
ФК "Борац" (Сакуле) ФК "Вршац" (Вршац)
23.10.2016 (Недеља) - 14:00 Сакуле
Делегат Перовић Предраг
Судија Панчић Душан
Први судија помоћник Лукић Душан
Други судија помоћник Петровић Слободан
Четврти судија Рељић Филип
Посматрач Шовљански Александар
ФК "Раднички" (Нова Пазова) ФК "Цемент" (Беочин)
22.10.2016 (Субота) - 14:00 Нова Пазова
Делегат - посматрач Аврамовић Ненад
Судија Бањеглав Јелена
Први судија помоћник Сурла Драган
Други судија помоћник Драгичевић Марина
Четврти судија Малиџан Никола
ФК "Црвена звезда" (Нови Сад) ФК "Слога" (Темерин)
22.10.2016 (Субота) - 14:00 Нови Сад
Делегат - посматрач Вучић Дејан
Судија Матић Давид
Први судија помоћник Радић Петар
Други судија помоћник Даниловић Слободан
Четврти судија Кеџа Стефан
ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин) ФК "Братство 1946" (Пригревица)
22.10.2016 (Субота) - 14:00 Зрењанин
Делегат - посматрач Несторов Љубомир
Судија Граовац Бојан
Први судија помоћник Батало Немања
Други судија помоћник Владић Александар
Четврти судија Бикић Никола
ФК "ТСЦ" (Бачка Топола) ФК "Бачка 1901" (Суботица)
22.10.2016 (Субота) - 14:00 Бачка Топола
Делегат Дрљача Миодраг
Судија Џомбић Никола
Први судија помоћник Ријавец Никола
Други судија помоћник Чубрило Љубица
Четврти судија Глигор Миклош
Посматрач Кракановић Милан
ФК "Раднички" (Сремска Митровица) ФК "Железничар" (Панчево)
22.10.2016 (Субота) - 14:00 Сремска Митровица
Делегат Ђокић Синиша
Судија Николић Данило
Први судија помоћник Шћепановић Дејан
Други судија помоћник Кантар Далибор
Четврти судија Зељковић Небојша
Посматрач Мићановић Момчило

Српска лига ВОЈВОДИНА – 10. коло

ФК "Омладинац" (Нови Бановци) ФК "Раднички" (Сремска Митровица)
15.10.2016 (Субота) - 15:00 Нови Бановци
Делегат Николић Зоран
Судија Петровић Никола
Први судија помоћник Радић Петар
Други судија помоћник Даниловић Слободан
Четврти судија Давидовић Младен
Посматрач Каурин Срђан
ФК "Железничар" (Панчево) ФК "ТСЦ" (Бачка Топола)
16.10.2016 (Недеља) - 15:00 Панчево
Делегат - посматрач Шибул Иван
Судија Калафат Дино
Први судија помоћник Петровић Слободан
Други судија помоћник Драгичевић Марина
Четврти судија Матић Давид
ФК "Бачка 1901" (Суботица) ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин)
15.10.2016 (Субота) - 15:00 Суботица
Делегат Дражић Лазар
Судија Јањуш Предраг
Први судија помоћник Милановић Петар
Други судија помоћник Томовић Бојан
Четврти судија Јекнић Стефан
Посматрач Лековић Горан
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Црвена звезда" (Нови Сад)
15.10.2016 (Субота) - 15:00 Шид
Делегат - посматрач Медаковић Горан
Судија Николић Данило
Први судија помоћник Паштар Бојан
Други судија помоћник Радић Стефан
Четврти судија Бањеглав Јелена
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Раднички" (Нова Пазова)
15.10.2016 (Субота) - 15:00 Темерин
Делегат Живковић Милан
Судија Бикић Никола
Први судија помоћник Микалачки Иван
Други судија помоћник Жарић Немања
Четврти судија Зекоња Невен
Посматрач Завишин Срђан
ФК "Цемент" (Беочин) ФК "Борац" (Сакуле)
15.10.2016 (Субота) - 15:00 Беочин
Делегат - посматрач Обрадовић Милан
Судија Делибашић Марко
Први судија помоћник Шћепановић Дејан
Други судија помоћник Владић Александар
Четврти судија Панчић Душан
ФК "Вршац" (Вршац) ФК "Дунав" (Стари Бановци)
15.10.2016 (Субота) - 15:00 Вршац
Делегат - посматрач Петровић Драган
Судија Рељић Филип
Први судија помоћник Ријавец Никола
Други судија помоћник Босин Немања
Четврти судија Андрејић Игор

Српска лига ВОЈВОДИНА – 9. коло

ФК "Вршац" (Вршац) ФК "Омладинац" (Нови Бановци)
08.10.2016 (Субота) - 15:00 Вршац
Делегат - посматрач Шавија Јовица
Судија Малиџан Никола
Први судија помоћник Кантар Далибор
Други судија помоћник Цвејанов Дејан
Четврти судија Андрејић Игор
ФК "Дунав" (Стари Бановци) ФК "Цемент" (Беочин)
09.10.2016 (Недеља) - 15:00 Стари Бановци
Делегат - посматрач Родеан Маријан
Судија Глигор Миклош
Први судија помоћник Рајковић Душан
Други судија помоћник Шћепановић Бојана
Четврти судија Јекнић Стефан
ФК "Борац" (Сакуле) ФК "Слога" (Темерин)
09.10.2016 (Недеља) - 15:00 Сакуле
Делегат Ваван Драган
Судија Љубинковић Бранислав
Први судија помоћник Батало Немања
Други судија помоћник Милановић Петар
Четврти судија Граовац Бојан
Посматрач Вучић Дејан
ФК "Раднички" (Нова Пазова) ФК "Раднички" (Шид)
08.10.2016 (Субота) - 15:00 Нова Пазова
Делегат Ђокић Синиша
Судија Зекоња Невен
Први судија помоћник Микалачки Иван
Други судија помоћник Босин Немања
Четврти судија Џомбић Никола
Посматрач Аврамовић Ненад
ФК "Црвена звезда" (Нови Сад) ФК "Братство 1946" (Пригревица)
08.10.2016 (Субота) - 15:00 Нови Сад
Делегат - посматрач Милошевић Драган
Судија Рилак Никола
Први судија помоћник Сурла Драган
Други судија помоћник Чубрило Љубица
Четврти судија Кеџа Стефан
ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин) ФК "Железничар" (Панчево)
08.10.2016 (Субота) - 15:00 Зрењанин
Делегат Умићевић Радован
Судија Панчић Душан
Први судија помоћник Лукић Душан
Други судија помоћник Ријавец Никола
Четврти судија Бикић Никола
Посматрач Вуксановић Драгољуб
ФК "ТСЦ" (Бачка Топола) ФК "Раднички" (Сремска Митровица)
08.10.2016 (Субота) - 15:00 Бачка Топола
Делегат - посматрач Несторов Љубомир
Судија Матић Давид
Први судија помоћник Жарић Немања
Други судија помоћник Радић Петар
Четврти судија Бањеглав Јелена

Српска лига ВОЈВОДИНА – 8. коло

ФК "Омладинац" (Нови Бановци) ФК "ТСЦ" (Бачка Топола)
01.10.2016 (Субота) - 15:30 Нови Бановци
Делегат Живковић Милан
Судија Киш-Чепеги Роберт
Први судија помоћник Даниловић Слободан
Други судија помоћник Батало Немања
Четврти судија Граовац Бојан
Посматрач Медаковић Горан
ФК "Раднички" (Сремска Митровица) ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин)
01.10.2016 (Субота) - 15:30 Сремска Митровица
Делегат - посматрач Шовљански Александар
Судија Зељковић Небојша
Први судија помоћник Шћепановић Дејан
Други судија помоћник Владић Александар
Четврти судија Рељић Филип
ФК "Бачка 1901" (Суботица) ФК "Црвена звезда" (Нови Сад)
01.10.2016 (Субота) - 15:30 Суботица
Делегат Дрљача Миодраг
Судија Џомбић Никола
Први судија помоћник Петровић Слободан
Други судија помоћник Ријавец Никола
Четврти судија Делибашић Марко
Посматрач Мићановић Момчило
ФК "Братство 1946" (Пригревица) ФК "Раднички" (Нова Пазова)
01.10.2016 (Субота) - 15:30 Пригревица
Делегат - посматрач Обрадовић Милан
Судија Петровић Никола
Први судија помоћник Иванишевић Бојан
Други судија помоћник Кантар Далибор
Четврти судија Панчић Душан
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Борац" (Сакуле)
01.10.2016 (Субота) - 15:30 Шид
Делегат - посматрач Каурин Срђан
Судија Давидовић Младен
Први судија помоћник Николић Марко
Други судија помоћник Сурла Драган
Четврти судија Љубинковић Бранислав
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Дунав" (Стари Бановци)
01.10.2016 (Субота) - 15:30 Темерин
Делегат Дражић Лазар
Судија Андрејић Игор
Први судија помоћник Мијаиловић Благоје
Други судија помоћник Томовић Бојан
Четврти судија Јањуш Предраг
Посматрач Вукелић Раде
ФК "Цемент" (Беочин) ФК "Вршац" (Вршац)
01.10.2016 (Субота) - 15:30 Беочин
Делегат - посматрач Кракановић Милан
Судија Јекнић Стефан
Први судија помоћник Радић Стефан
Други судија помоћник Паштар Бојан
Четврти судија Глигор Миклош

Српска лига ВОЈВОДИНА – 7. коло

ФК "Цемент" (Беочин) ФК "Омладинац" (Нови Бановци)
28.09.2016 (Среда) - 15:30 Беочин
Делегат - посматрач Завишин Срђан
Судија Николић Данило
Први судија помоћник Паштар Бојан
Други судија помоћник Рајковић Душан
Четврти судија Матић Давид
ФК "Вршац" (Вршац) ФК "Слога" (Темерин)
-
ФК "Дунав" (Стари Бановци) ФК "Раднички" (Шид)
25.09.2016 (Недеља) - 15:30 Стари Бановци
Делегат Николић Зоран
Судија Рељић Филип
Први судија помоћник Лукић Душан
Други судија помоћник Ријавец Никола
Четврти судија Зељковић Небојша
Посматрач Лековић Горан
ФК "Борац" (Сакуле) ФК "Братство 1946" (Пригревица)
28.09.2016 (Среда) - 15:30 Сакуле
Делегат Умићевић Радован
Судија Киш-Чепеги Роберт
Први судија помоћник Босин Немања
Други судија помоћник Иванишевић Бојан
Четврти судија Калафат Дино
Посматрач Шибул Иван
ФК "Раднички" (Нова Пазова) ФК "Бачка 1901" (Суботица)
28.09.2016 (Среда) - 15:30 Нова Пазова
Делегат - посматрач Вуксановић Драгољуб
Судија Малиџан Никола
Први судија помоћник Жарић Немања
Други судија помоћник Шћепановић Бојана
Четврти судија Делибашић Марко
ФК "Црвена звезда" (Нови Сад) ФК "Железничар" (Панчево)
24.09.2016 (Субота) - 15:30 Нови Сад
Делегат Дрљача Миодраг
Судија Бикић Никола
Први судија помоћник Цвејанов Дејан
Други судија помоћник Микалачки Иван
Четврти судија Давидовић Младен
Посматрач Петровић Драган
ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин) ФК "ТСЦ" (Бачка Топола)
24.09.2016 (Субота) - 15:30 Зрењанин
Делегат - посматрач Милошевић Драган
Судија Кеџа Стефан
Први судија помоћник Радић Петар
Други судија помоћник Чубрило Љубица
Четврти судија Петровић Никола

Српска лига ВОЈВОДИНА – 6. коло

ФК "Омладинац" (Нови Бановци) ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин)
17.09.2016 (Субота) - 16:00 Нови Бановци
Делегат - посматрач Несторов Љубомир
Судија Зекоња Невен
Први судија помоћник Босин Немања
Други судија помоћник Петровић Слободан
Четврти судија Петровић Никола
ФК "Раднички" (Сремска Митровица) ФК "Црвена звезда" (Нови Сад)
17.09.2016 (Субота) - 16:00 Сремска Митровица
Делегат - посматрач Аврамовић Ненад
Судија Андрејић Игор
Први судија помоћник Мијаиловић Благоје
Други судија помоћник Владић Александар
Четврти судија Граовац Бојан
ФК "Железничар" (Панчево) ФК "Раднички" (Нова Пазова)
18.09.2016 (Недеља) - 16:00 Панчево
Делегат - посматрач Мићановић Момчило
Судија Бањеглав Јелена
Први судија помоћник Радић Стефан
Други судија помоћник Шћепановић Дејан
Четврти судија Малиџан Никола
ФК "Бачка 1901" (Суботица) ФК "Борац" (Сакуле)
17.09.2016 (Субота) - 16:00 Суботица
Делегат - посматрач Медаковић Горан
Судија Панчић Душан
Први судија помоћник Иванишевић Бојан
Други судија помоћник Кантар Далибор
Четврти судија Николић Данило
ФК "Братство 1946" (Пригревица) ФК "Дунав" (Стари Бановци)
17.09.2016 (Субота) - 16:00 Пригревица
Делегат Ваван Драган
Судија Васић Александар
Први судија помоћник Олајош-Нађ Матија
Други судија помоћник Симовић Милош
Четврти судија Делибашић Марко
Посматрач Каурин Срђан
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Вршац" (Вршац)
17.09.2016 (Субота) - 16:00 Шид
Делегат Ђокић Синиша
Судија Јањуш Предраг
Први судија помоћник Милановић Петар
Други судија помоћник Томовић Бојан
Четврти судија Љубинковић Бранислав
Посматрач Обрадовић Милан
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Цемент" (Беочин)
17.09.2016 (Субота) - 16:00 Темерин
Делегат Дрљача Миодраг
Судија Калафат Дино
Први судија помоћник Радић Петар
Други судија помоћник Даниловић Слободан
Четврти судија Кеџа Стефан
Посматрач Вучић Дејан

Српска лига ВОЈВОДИНА – 5. коло

ФК "Слога" (Темерин) ФК "Омладинац" (Нови Бановци)
10.09.2016 (Субота) - 16:00 Темерин
Делегат Живковић Милан
Судија Јекнић Стефан
Први судија помоћник Рајковић Душан
Други судија помоћник Паштар Бојан
Четврти судија Калафат Дино
Посматрач Аврамовић Ненад
ФК "Цемент" (Беочин) ФК "Раднички" (Шид)
10.09.2016 (Субота) - 16:00 Беочин
Делегат - посматрач Вуксановић Драгољуб
Судија Глигор Миклош
Први судија помоћник Радић Стефан
Други судија помоћник Ријавец Никола
Четврти судија Бањеглав Јелена
ФК "Вршац" (Вршац) ФК "Братство 1946" (Пригревица)
10.09.2016 (Субота) - 16:00 Вршац
Делегат Николић Зоран
Судија Матић Давид
Први судија помоћник Радић Петар
Други судија помоћник Босин Немања
Четврти судија Бикић Никола
Посматрач Милошевић Драган
ФК "Дунав" (Стари Бановци) ФК "Бачка 1901" (Суботица)
11.09.2016 (Недеља) - 16:00 Стари Бановци
Делегат Перовић Предраг
Судија Петровић Никола
Први судија помоћник Сурла Драган
Други судија помоћник Николић Марко
Четврти судија Рилак Никола
Посматрач Шовљански Александар
ФК "Борац" (Сакуле) ФК "Железничар" (Панчево)
11.09.2016 (Недеља) - 16:00 Сакуле
Делегат - посматрач Кракановић Милан
Судија Давидовић Младен
Први судија помоћник Микалачки Иван
Други судија помоћник Цвејанов Дејан
Четврти судија Зекоња Невен
ФК "Раднички" (Нова Пазова) ФК "Раднички" (Сремска Митровица)
10.09.2016 (Субота) - 16:00 Нова Пазова
Делегат Дражић Лазар
Судија Љубинковић Бранислав
Први судија помоћник Владић Александар
Други судија помоћник Чубрило Љубица
Четврти судија Граовац Бојан
Посматрач Вукелић Раде
ФК "Црвена звезда" (Нови Сад) ФК "ТСЦ" (Бачка Топола)
10.09.2016 (Субота) - 16:00 Нови Сад
Делегат - посматрач Родеан Маријан
Судија Делибашић Марко
Први судија помоћник Лукић Душан
Други судија помоћник Шћепановић Бојана
Четврти судија Рељић Филип

Српска лига ВОЈВОДИНА – 4. коло

ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин) ФК "Црвена звезда" (Нови Сад)
03.09.2016 (Субота) - 16:30 Зрењанин
Делегат - посматрач Вукелић Раде
Судија Љубинковић Бранислав
Први судија помоћник Батало Немања
Други судија помоћник Николић Марко
Четврти судија Бикић Никола
ФК "ТСЦ" (Бачка Топола) ФК "Раднички" (Нова Пазова)
03.09.2016 (Субота) - 16:30 Бачка Топола
Делегат - посматрач Лековић Горан
Судија Калафат Дино
Први судија помоћник Петровић Слободан
Други судија помоћник Босин Немања
Четврти судија Матић Давид
ФК "Раднички" (Сремска Митровица) ФК "Борац" (Сакуле)
03.09.2016 (Субота) - 16:30 Сремска Митровица
Делегат - посматрач Шавија Јовица
Судија Кеџа Стефан
Први судија помоћник Радић Петар
Други судија помоћник Кантар Далибор
Четврти судија Малиџан Никола
ФК "Железничар" (Панчево) ФК "Дунав" (Стари Бановци)
04.09.2016 (Недеља) - 16:30 Панчево
Делегат Умићевић Радован
Судија Зељковић Небојша
Први судија помоћник Жарић Немања
Други судија помоћник Ријавец Никола
Четврти судија Јањуш Предраг
Посматрач Несторов Љубомир
ФК "Бачка 1901" (Суботица) ФК "Вршац" (Вршац)
03.09.2016 (Субота) - 16:30 Суботица
Делегат Дрљача Миодраг
Судија Рилак Никола
Први судија помоћник Сурла Драган
Други судија помоћник Чубрило Љубица
Четврти судија Делибашић Марко
Посматрач Шибул Иван
ФК "Братство 1946" (Пригревица) ФК "Цемент" (Беочин)
03.09.2016 (Субота) - 16:30 Пригревица
Делегат Дражић Лазар
Судија Рељић Филип
Први судија помоћник Иванишевић Бојан
Други судија помоћник Шћепановић Дејан
Четврти судија Панчић Душан
Посматрач Завишин Срђан
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Слога" (Темерин)
03.09.2016 (Субота) - 16:30 Шид
Делегат Николић Зоран
Судија Џомбић Никола
Први судија помоћник Милановић Петар
Други судија помоћник Мијаиловић Благоје
Четврти судија Граовац Бојан
Посматрач Петровић Драган

Српска лига ВОЈВОДИНА – 3. коло

ФК "Раднички" (Шид) ФК "Омладинац" (Нови Бановци)
27.08.2016 (Субота) - 16:30 Шид
Делегат - посматрач Петровић Драган
Судија Зељковић Небојша
Први судија помоћник Жарић Немања
Други судија помоћник Шћепановић Дејан
Четврти судија Рељић Филип
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Братство 1946" (Пригревица)
27.08.2016 (Субота) - 16:30 Темерин
Делегат - посматрач Вучић Дејан
Судија Јањуш Предраг
Први судија помоћник Милановић Петар
Други судија помоћник Томовић Бојан
Четврти судија Рилак Никола
ФК "Цемент" (Беочин) ФК "Бачка 1901" (Суботица)
27.08.2016 (Субота) - 16:30 Беочин
Делегат - посматрач Лековић Горан
Судија Граовац Бојан
Први судија помоћник Владић Александар
Други судија помоћник Батало Немања
Четврти судија Љубинковић Бранислав
ФК "Вршац" (Вршац) ФК "Железничар" (Панчево)
27.08.2016 (Субота) - 16:30 Вршац
Делегат - посматрач Шибул Иван
Судија Кеџа Стефан
Први судија помоћник Босин Немања
Други судија помоћник Радић Петар
Четврти судија Матић Давид
ФК "Дунав" (Стари Бановци) ФК "Раднички" (Сремска Митровица)
28.08.2016 (Недеља) - 16:30 Стари Бановци
Делегат Живковић Милан
Судија Бикић Никола
Први судија помоћник Микалачки Иван
Други судија помоћник Цвејанов Дејан
Четврти судија Давидовић Младен
Посматрач Шавија Јовица
ФК "Борац" (Сакуле) ФК "ТСЦ" (Бачка Топола)
28.08.2016 (Недеља) - 16:30 Сакуле
Делегат Перовић Предраг
Судија Малиџан Никола
Први судија помоћник Иванишевић Бојан
Други судија помоћник Лукић Душан
Четврти судија Петровић Никола
Посматрач Родеан Маријан
ФК "Раднички" (Нова Пазова) ФК "Раднички Зрењанин" (Зрењанин)
27.08.2016 (Субота) - 16:30 Нова Пазова
Делегат Ђокић Синиша
Судија Делибашић Марко
Први судија помоћник Рајковић Душан
Други судија помоћник Шћепановић Бојана
Четврти судија Калафат Дино
Посматрач Кракановић Милан

Архива

23. 06. 2017. | 08:58

Резултати одиграних утакмица баража за попуну Омладинске, Кадетске и Пионирске лиге Војводине

Читај даље...
21. 06. 2017. | 18:49

Одигране реванш утакмице баража за попуну Војвођанских фудбалских лига

Читај даље...
20. 06. 2017. | 19:30

Првакиње Развојне лиге Војводине импресивне на финалном турниру Развојне лиге Србије

Читај даље...
19. 06. 2017. | 14:52

Одређена службена лица за утакмице баража за попуну Омладинске, Кадетске и Пионирске лиге Војводине које се играју 21. и 22. јуна 2017. године

Читај даље...