Bulevar oslobođenja 92/V, 21 102 Novi Sad; Tel: 021/421-401; 021/420-885; 064/8455-490; Faks: 021/66-23-460|kancelarija@fsv.rs

Radni sastanak u FSV

Loading Događaji
Ovaj događaj je prošao.

U prostorijama Fudbalskog saveza Vojvodine održan je radni sastanak, a glavna tema bila je aktuelna situacija u Vojvođanskom fudbalu, posle odluke Odbora za hitna pitanja FSS o završetku takmičenja, zaključno sa utakmicama odigranim 15. marta.

Pored predsednika Dragana Simovića prisustvovali su i zamenik predsednika Goran Drača, potpredsednici Dragoljub Samardžić i Mirko Dubroja, kao i generalni sekretar Miodrag Cvijić.

Predsednik Dragan Simović je istakao da smo u ovom periodu godine obično bili fokusirani na završetak sezona u ligama pod okriljem FSV, ali situacija uzrokovana koronavirusom je uticala da se aktuelna trka za bodove okonča odlukom Odbora za hitna pitanja FSS, posle dva prolećna kola. Ne vredevši da se osvrćemo energija mora biti usmerena na predstojeću sezonu, pa su u tom pravcu donešeni zaključci i smernice čija realizacija počinje bez odlaganja.

Generalni sekretar Miodrag Cvijić naglasio je da su u narednim danima pred rukovodstvom saveza brojne aktivnosti od kojih se po važnosti izdvajaju sednica Izvršnog odbora FSV predviđena za 10. jun i posete Područnim fudbalskim savezima. Prva poseta će biti Područnom fudbalskom savezu Sombor sa željom da se bolje upozna situacija na terenu i da se pomogne klubovima u skladu sa mogućnostima. Tokom juna će se realizovati kompletan program poseta na osnovu kojih će se doneti odluke i utvrditi prioriteti delovanja uoči predstojeće sezone.