Радни састанак у ФСВ

Loading Догађаји
Овај догађај је прошао.

У просторијама Фудбалског савеза Војводине одржан је радни састанак, а главна тема била је актуелна ситуација у Војвођанском фудбалу, после одлуке Одбора за хитна питања ФСС о завршетку такмичења, закључно са утакмицама одиграним 15. марта.

Поред председника Драгана Симовића присуствовали су и заменик председника Горан Драча, потпредседници Драгољуб Самарџић и Мирко Дуброја, као и генерални секретар Миодраг Цвијић.

Председник Драган Симовић је истакао да смо у овом периоду године обично били фокусирани на завршетак сезона у лигама под окриљем ФСВ, али ситуација узрокована коронавирусом је утицала да се актуелна трка за бодове оконча одлуком Одбора за хитна питања ФСС, после два пролећна кола. Не вредевши да се осврћемо енергија мора бити усмерена на предстојећу сезону, па су у том правцу донешени закључци и смернице чија реализација почиње без одлагања.

Генерални секретар Миодраг Цвијић нагласио је да су у наредним данима пред руководством савеза бројне активности од којих се по важности издвајају седница Извршног одбора ФСВ предвиђена за 10. јун и посете Подручним фудбалским савезима. Прва посета ће бити Подручном фудбалском савезу Сомбор са жељом да се боље упозна ситуација на терену и да се помогне клубовима у складу са могућностима. Током јуна ће се реализовати комплетан програм посета на основу којих ће се донети одлуке и утврдити приоритети деловања уочи предстојеће сезоне.