Bulevar oslobođenja 92/V, 21 102 Novi Sad; T: 021/421-401; 021/420-885; 064/8455-490; F: 021/66-23-460|kancelarija@fsv.rs

Finale Fudbalskog Kupa Vojvodine

Loading Events
This event has passed.

Povodom održavanja finalne utakmice Kupa Vojvodine između FK „Radnički Zrenjanin“ i FK „Jedinstvo“ (Rumenka) koja se igra u sredu, 26. avgusta 2020. godine u Bačkoj Palanci, u prostorijama Fudbalskog saveza Vojvodine održan je organizacioni sastanak.

Generalni sekretar FSV Miodrag Cvijić upoznao je učesnike finala i predstavnike medija o aktivnostima koje povodom ove značajne utakmice preduzima Fudbalski savez Vojvodine i izrazio očekivanja da će se svi učesnici ponašati odgovorno zbog trenutne epidemiološke situacije i poželeo ekipama puno sreće u velikom finalu.

Nadležni organi Fudbalskog saveza Vojvodine odredili su službena lica za finalnu utakmicu.

Određena službena lica i NAPOMENE se mogu pogledati ispod:

 

Delegiranje finale

IZVEŠTAJ

U ambijentu uslovljenom trenutnom epidemiološkom situacijom i preporukama Vlade Republike Srbije o sportskim takmičenjima, u Bačkoj Palanci, na stadionu „Slavko Maletin Vava“, FK “Jedinstvo” (Rumenka) je osvojio trofej namenjen pobedniku Fudbalskog Kupa Vojvodine savladavši u lepoj i dramatičnoj utakmici FK “Radnički Zrenjanin“ (Zrenjanin) rezultatom 3:2.

Fudbalski savez Vojvodine se pokazao kao sjajan organizator ove vrhunske predstave i u ovakvim uslovima, uz izuzetnu podršku FK „Bačka“ iz Bačke Palanke. Na ovaj način Fudbalski savez Vojvodine je još jednom pokazao da mu je želja za afirmacijom i popularizacijom fudbala na prvom mestu.

Preduzeće “Karin komerc” iz Novog Sada, koje je obezbedilo novčane nagrade učesnicima finalne utakmice, u stopu prati ambicije Fudbalskog saveza Vojvodine i podržava ga u svim akcijama i projektima.

Član Izvršnog odbora FSV Lazar Vještica uručio je priznanja delegatu Radoslavu Đermanu i sudijama Tomislavu Mudriniću, Slobodanu Daniloviću, Bojanu Laluji i Milošu Mileševiću.

Finalisti utakmice FK “Radnički Zrenjanin” iz Zrenjanina pehar i ček na 50.000 dinara u ime potpredsednika Fudbalskog saveza Vojvodine Mirka Dubroje uručio je Saša Simić.

Pobedniku Kupa Vojvodine ekipi FK “Jedinstvo” iz Rumenke pobednički pehar i ček na 100.000 dinara uručio je zamenik predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine Goran Drača.