ВФЛ „Југ“ – делегирање 2018/2019

ВФЛ „Југ“ – 30. коло 2018/2019

ФК "Слога" (Ердевик) ФК "Раднички" (Шид)
09. 06. 2019. (недеља) - 17:00 Ердевик
Делегат Маленић Предраг
Судија Пјевац Душан
Први судија помоћник Самац Саша
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Хајдук" (Бешка) ФК "Сремац Војка" (Војка)
09. 06. 2019. (недеља) - 17:00 Бешка
Делегат Аџић Веселин
Судија Ранковић Немања
Први судија помоћник Тодић Филип
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "Слога" (Темерин) ФК "1. мај" (Рума)
09. 06. 2019. (недеља) - 17:00 Темерин
Делегат Инђић Мирко
Судија Гаћиновић Марко
Први судија помоћник Штумпф Жељко
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "Хајдук" (Дивош) ФК "Јединство" (Стара Пазова)
09. 06. 2019. (недеља) - 17:00 Дивош
Делегат Живковић Милан
Судија Петровић Растко
Први судија помоћник Граовац Бојан
Други судија помоћник Вуколић Срђан
ФК "Подунавац" (Белегиш) ФК "Татра" (Кисач)
09. 06. 2019. (недеља) - 17:00 Белегиш
Делегат Алексић Владан
Судија Неговановић Милош
Први судија помоћник Меничанин Драгутин
Други судија помоћник Тошић Владимир
ФК "Подриње" (Мачванска Митровица) ФК "Хајдук" (Чуруг)
09. 06. 2019. (недеља) - 17:00 Мачванска Митровица
Делегат Пејић Драган
Судија Стоиљковић Зорана
Први судија помоћник Димоски Марко
Други судија помоћник Малешевић Мирела
ФК "Борац" (Шајкаш) ОФК "Југовић" (Каћ)
09. 06. 2019. (недеља) - 17:00 Шајкаш
Делегат Дакић Милан
Судија Грмуша Бранко
Први судија помоћник Субашић Милорад
Други судија помоћник Малешевић Немања

ВФЛ „Југ“ – 29. коло 2018/2019

ОФК "Југовић" (Каћ) ФК "Слога" (Ердевик)
02. 06. 2019. (недеља) - 17:00 Каћ
Делегат Пузић Горан
Судија Пјевац Душан
Први судија помоћник Субашић Милорад
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Хајдук" (Чуруг) ФК "Борац" (Шајкаш)
02. 06. 2019. (недеља) - 17:00 Чуруг
Делегат Ћурчић Дејан
Судија Чекичевић Никола
Први судија помоћник Вуколић Срђан
ФК "Татра" (Кисач) ФК "Подриње" (Мачванска Митровица)
02. 06. 2019. (недеља) - 17:00 Кисач
Делегат Тркуља Илија
Судија Секулић Марко
Први судија помоћник Стојић Урош
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "Јединство" (Стара Пазова) ФК "ЛСК" (Лаћарак)
02. 06. 2019. (недеља) - 17:00 Стара Пазова
Делегат Вујовић Слободан
Судија Самац Саша
Први судија помоћник Тошић Владимир
Други судија помоћник Штумпф Жељко
ФК "1. мај" (Рума) ФК "Хајдук" (Дивош)
02. 06. 2019. (недеља) - 17:00 Рума
Делегат Суботић Марко
Судија Меничанин Драгутин
Први судија помоћник Ранковић Немања
Други судија помоћник Неговановић Милош
ФК "Сремац Војка" (Војка) ФК "Слога" (Темерин)
02. 06. 2019. (недеља) - 17:00 Војка
Делегат Башић Мирко
Судија Димоски Марко
Први судија помоћник Грмуша Бранко
Други судија помоћник Малешевић Немања
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Хајдук" (Бешка)
02. 06. 2019. (недеља) - 17:00 Шид
Делегат Јовановић Стојша
Судија Граовац Бојан
Први судија помоћник Тодић Филип
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе

ВФЛ „Југ“ – 28. коло 2018/2019

ФК "Слога" (Ердевик) ФК "Хајдук" (Бешка)
25. 05. 2019. (субота) - 16:30 Ердевик
Делегат Зубац Илија
Судија Тодић Филип
Први судија помоћник Граовац Бојан
Други судија помоћник Вуколић Срђан
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Раднички" (Шид)
25. 05. 2019. (субота) - 16:30 Темерин
Делегат Козарев Петар
Судија Субашић Милорад
Први судија помоћник Грмуша Бранко
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "Хајдук" (Дивош) ФК "Сремац Војка" (Војка)
26. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Дивош
Делегат Муратовић Радислав
Судија Димоски Марко
Први судија помоћник Пјевац Душан
Други судија помоћник Малешевић Немања
ФК "ЛСК" (Лаћарак) ФК "1. мај" (Рума)
26. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Лаћарак
Делегат Клинцов Велимир
Судија Петровић Растко
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "Подунавац" (Белегиш) ФК "Јединство" (Стара Пазова)
26. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Белегиш
Делегат Паприца Немања
Судија Тошић Владимир
Први судија помоћник Меничанин Драгутин
Други судија помоћник Неговановић Милош
ФК "Борац" (Шајкаш) ФК "Татра" (Кисач)
26. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Шајкаш
Делегат Алексић Владан
Судија Гаћиновић Марко
Први судија помоћник Стојић Урош
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ОФК "Југовић" (Каћ) ФК "Хајдук" (Чуруг)
26. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Каћ
Делегат Голубовић Миленко
Судија Штумпф Жељко
Први судија помоћник Самац Саша
Други судија помоћник Секулић Марко

ВФЛ „Југ“ – 27. коло 2018/2019

ФК "Хајдук" (Чуруг) ФК "Слога" (Ердевик)
19. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Чуруг
Делегат Инђић Мирко
Судија Стоиљковић Зорана
Први судија помоћник Пјевац Душан
Други судија помоћник Тодић Филип
ФК "Татра" (Кисач) ОФК "Југовић" (Каћ)
19. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Кисач
Делегат Суботић Марко
Судија Субашић Милорад
Први судија помоћник Гаћиновић Марко
Други судија помоћник Штумпф Жељко
ФК "Јединство" (Стара Пазова) ФК "Подриње" (Мачванска Митровица)
19. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Стара Пазова
Делегат Јовановић Стојша
Судија Грмуша Бранко
Први судија помоћник Самац Саша
Други судија помоћник Малешевић Немања
ФК "1. мај" (Рума) ФК "Подунавац" (Белегиш)
18. 05. 2019. (субота) - 16:30 Рума
Делегат Ћурчић Дејан
Судија Репчек Иван
Први судија помоћник Ранковић Немања
Други судија помоћник Чекичевић Никола
ФК "Сремац Војка" (Војка) ФК "ЛСК" (Лаћарак)
19. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Војка
Делегат Живковић Милан
Судија Стојић Урош
Први судија помоћник Секулић Марко
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Хајдук" (Дивош)
18. 05. 2019. (субота) - 16:30 Шид
Делегат Јелисавац Владимир
Судија Меничанин Драгутин
Први судија помоћник Димоски Марко
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "Хајдук" (Бешка) ФК "Слога" (Темерин)
19. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Бешка
Делегат Вујовић Слободан
Судија Граовац Бојан
Други судија помоћник Божоки Данијел

ВФЛ „Југ“ – 26. коло 2018/2019

ФК "Слога" (Ердевик) ФК "Слога" (Темерин)
15. 05. 2019. (среда) - 16:30 Ердевик
Делегат Тркуља Илија
Судија Димоски Марко
Први судија помоћник Самац Саша
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Хајдук" (Дивош) ФК "Хајдук" (Бешка)
15. 05. 2019. (среда) - 16:30 Дивош
Делегат Паприца Немања
Судија Тодић Филип
Први судија помоћник Гаћиновић Марко
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "ЛСК" (Лаћарак) ФК "Раднички" (Шид)
15. 05. 2019. (среда) - 16:30 Лаћарак
Делегат Голубовић Миленко
Судија Чекичевић Никола
Први судија помоћник Граовац Бојан
ФК "Подунавац" (Белегиш) ФК "Сремац Војка" (Војка)
15. 05. 2019. (среда) - 16:30 Белегиш
Делегат Маленић Предраг
Судија Меничанин Драгутин
Први судија помоћник Неговановић Милош
Други судија помоћник Петровић Растко
ФК "Подриње" (Мачванска Митровица) ФК "1. мај" (Рума)
15. 05. 2019. (среда) - 16:30 Мачванска Митровица
Делегат Дакић Милан
Судија Пјевац Душан
Први судија помоћник Стојић Урош
Други судија помоћник Грујић Марко
ФК "Борац" (Шајкаш) ФК "Јединство" (Стара Пазова)
15. 05. 2019. (среда) - 16:30 Шајкаш
Делегат Пејић Драган
Судија Ранковић Немања
Први судија помоћник Грмуша Бранко
Други судија помоћник Миоданић Владимир
ФК "Хајдук" (Чуруг) ФК "Татра" (Кисач)
15. 05. 2019. (среда) - 16:30 Чуруг
Делегат Аџић Веселин
Судија Секулић Марко
Први судија помоћник Штумпф Жељко
Други судија помоћник Малешевић Немања

ВФЛ „Југ“ – 25. коло 2018/2019

ФК "Татра" (Кисач) ФК "Слога" (Ердевик)
12. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Кисач
Делегат Клинцов Велимир
Судија Самац Саша
Први судија помоћник Секулић Марко
ФК "Јединство" (Стара Пазова) ОФК "Југовић" (Каћ)
12. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Стара Пазова
Делегат Козарев Петар
Судија Грмуша Бранко
Први судија помоћник Штумпф Жељко
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "1. мај" (Рума) ФК "Борац" (Шајкаш)
11. 05. 2019. (субота) - 16:30 Рума
Делегат Пузић Горан
Судија Субашић Милорад
Први судија помоћник Пјевац Душан
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Сремац Војка" (Војка) ФК "Подриње" (Мачванска Митровица)
12. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Војка
Делегат Митровић Петар
Судија Ранковић Немања
Први судија помоћник Чекичевић Никола
Други судија помоћник Вуколић Срђан
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Подунавац" (Белегиш)
11. 05. 2019. (субота) - 16:30 Шид
Делегат Муратовић Радислав
Судија Петровић Растко
Први судија помоћник Неговановић Милош
Други судија помоћник Малешевић Мирела
ФК "Хајдук" (Бешка) ФК "ЛСК" (Лаћарак)
12. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Бешка
Делегат Бабић Зденко
Судија Меничанин Драгутин
Први судија помоћник Петровић Растко
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Хајдук" (Дивош)
11. 05. 2019. (субота) - 16:30 Темерин
Делегат Башић Мирко
Судија Гаћиновић Марко
Први судија помоћник Стојић Урош
Други судија помоћник Малешевић Немања

ВФЛ „Југ“ – 24. коло 2018/2019

ФК "Слога" (Ердевик) ФК "Хајдук" (Дивош)
05. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Ердевик
Делегат Вујовић Слободан
Судија Репчек Иван
Први судија помоћник Граовац Бојан
Други судија помоћник Петровић Дејан
ФК "ЛСК" (Лаћарак) ФК "Слога" (Темерин)
05. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Лаћарак
Делегат Паприца Немања
Судија Самац Саша
Први судија помоћник Димоски Марко
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "Подунавац" (Белегиш) ФК "Хајдук" (Бешка)
05. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Белегиш
Делегат Голубовић Миленко
Судија Неговановић Милош
Први судија помоћник Чекичевић Никола
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "Подриње" (Мачванска Митровица) ФК "Раднички" (Шид)
04. 05. 2019. (субота) - 16:30 Мачванска Митровица
Делегат Ћурчић Дејан
Судија Меничанин Драгутин
Први судија помоћник Ранковић Немања
ФК "Борац" (Шајкаш) ФК "Сремац Војка" (Војка)
05. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Шајкаш
Делегат Косовац Јован
Судија Гаћиновић Марко
Први судија помоћник Стојић Урош
Други судија помоћник Субашић Милорад
ОФК "Југовић" (Каћ) ФК "1. мај" (Рума)
05. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Каћ
Делегат Алексић Владан
Судија Пјевац Душан
Први судија помоћник Тошић Владимир
Други судија помоћник Малешевић Немања
ФК "Хајдук" (Чуруг) ФК "Јединство" (Стара Пазова)
05. 05. 2019. (недеља) - 16:30 Чуруг
Делегат Зубац Илија
Судија Штумпф Жељко
Први судија помоћник Секулић Марко
Други судија помоћник Стоиљковић Зорана

ВФЛ „Југ“ – 23. коло 2018/2019

ФК "Јединство" (Стара Пазова) ФК "Татра" (Кисач)
28. 04. 2019. (недеља) - 16:00 Стара Пазова
Делегат Клинцов Велимир
Судија Грмуша Бранко
Први судија помоћник Ранковић Немања
Други судија помоћник Миоданић Владимир
ФК "1. мај" (Рума) ФК "Хајдук" (Чуруг)
27. 04. 2019. (субота) - 16:00 Рума
Делегат Јелисавац Владимир
Судија Чекичевић Никола
Први судија помоћник Гаћиновић Марко
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Сремац Војка" (Војка) ОФК "Југовић" (Каћ)
28. 04. 2019. (недеља) - 16:00 Војка
Делегат Јовановић Стојша
Судија Меничанин Драгутин
Први судија помоћник Пјевац Душан
Други судија помоћник Малешевић Немања
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Подунавац" (Белегиш)
27. 04. 2019. (субота) - 16:00 Темерин
Делегат Маленић Предраг
Судија Стојић Урош
Први судија помоћник Тошић Владимир
Други судија помоћник Субашић Милорад
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Борац" (Шајкаш)
27. 04. 2019. (субота) - 16:00 Шид
Делегат Тркуља Илија
Судија Граовац Бојан
Други судија помоћник Вуколић Срђан
ФК "Хајдук" (Бешка) ФК "Подриње" (Мачванска Митровица)
28. 04. 2019. (недеља) - 16:00 Бешка
Делегат Живковић Милан
Судија Тодић Филип
Први судија помоћник Самац Саша
Други судија помоћник Малешевић Мирела
ФК "Хајдук" (Дивош) ФК "ЛСК" (Лаћарак)
27. 04. 2019. (субота) - 16:00 Дивош
Делегат Суботић Марко
Судија Петровић Растко
Први судија помоћник Штумпф Жељко
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе

ВФЛ „Југ“ – 22. коло 2018/2019

ФК "Слога" (Ердевик) ФК "ЛСК" (Лаћарак)
20. 04. 2019. (субота) - 16:00 Ердевик
Делегат Пејић Драган
Судија Граовац Бојан
Први судија помоћник Чекичевић Никола
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "Подунавац" (Белегиш) ФК "Хајдук" (Дивош)
21. 04. 2019. (недеља) - 16:00 Белегиш
Делегат Дакић Милан
Судија Меничанин Драгутин
Први судија помоћник Неговановић Милош
Други судија помоћник Вуколић Срђан
ФК "Подриње" (Мачванска Митровица) ФК "Слога" (Темерин)
20. 04. 2019. (субота) - 16:00 Мачванска Митровица
Делегат Муратовић Радислав
Судија Гаћиновић Марко
Први судија помоћник Грмуша Бранко
Други судија помоћник Миоданић Владимир
ФК "Борац" (Шајкаш) ФК "Хајдук" (Бешка)
21. 04. 2019. (недеља) - 16:00 Шајкаш
Делегат Аџић Веселин
Судија Димоски Марко
Први судија помоћник Тодић Филип
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ОФК "Југовић" (Каћ) ФК "Раднички" (Шид)
21. 04. 2019. (недеља) - 16:00 Каћ
Делегат Башић Мирко
Судија Самац Саша
Први судија помоћник Ранковић Немања
Други судија помоћник Малешевић Немања
ФК "Хајдук" (Чуруг) ФК "Сремац Војка" (Војка)
21. 04. 2019. (недеља) - 16:00 Чуруг
Делегат Голубовић Миленко
Судија Секулић Марко
Први судија помоћник Штумпф Жељко
ФК "Татра" (Кисач) ФК "1. мај" (Рума)
21. 04. 2019. (недеља) - 16:00 Кисач
Делегат Паприца Немања
Судија Пјевац Душан
Први судија помоћник Стојић Урош
Други судија помоћник Божоки Данијел

ВФЛ „Југ“ – 21. коло 2018/2019

ФК "Јединство" (Стара Пазова) ФК "Слога" (Ердевик)
14. 04. 2019. (недеља) - 16:00 Стара Пазова
Делегат Ћурчић Дејан
Судија Ранковић Немања
Први судија помоћник Меничанин Драгутин
Други судија помоћник Вуколић Срђан
ФК "Сремац Војка" (Војка) ФК "Татра" (Кисач)
14. 04. 2019. (недеља) - 16:00 Војка
Делегат Козарев Петар
Судија Стојић Урош
Први судија помоћник Димоски Марко
Други судија помоћник Стоиљковић Зорана
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Хајдук" (Чуруг)
13. 04. 2019. (субота) - 16:00 Шид
Делегат Косовац Јован
Судија Петровић Растко
Први судија помоћник Неговановић Милош
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "Хајдук" (Бешка) ОФК "Југовић" (Каћ)
14. 04. 2019. (недеља) - 16:00 Бешка
Делегат Инђић Мирко
Судија Пјевац Душан
Први судија помоћник Граовац Бојан
Други судија помоћник Малешевић Немања
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Борац" (Шајкаш)
13. 04. 2019. (субота) - 16:00 Темерин
Делегат Зубац Илија
Судија Грмуша Бранко
Први судија помоћник Самац Саша
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Хајдук" (Дивош) ФК "Подриње" (Мачванска Митровица)
14. 04. 2019. (недеља) - 16:00 Дивош
Делегат Пузић Горан
Судија Гаћиновић Марко
Први судија помоћник Тошић Владимир
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "ЛСК" (Лаћарак) ФК "Подунавац" (Белегиш)
14. 04. 2019. (недеља) - 16:00 Лаћарак
Делегат Бабић Зденко
Судија Тодић Филип
Први судија помоћник Чекичевић Никола

ВФЛ „Југ“ – 20. коло 2018/2019

ФК "Слога" (Ердевик) ФК "Подунавац" (Белегиш)
06. 04. 2019. (субота) - 16:00 Ердевик
Делегат Аџић Веселин
Судија Неговановић Милош
Први судија помоћник Петровић Растко
Други судија помоћник Малешевић Мирела
ФК "Подриње" (Мачванска Митровица) ФК "ЛСК" (Лаћарак)
06. 04. 2019. (субота) - 16:00 Мачванска Митровица
Делегат Тркуља Илија
Судија Чекичевић Никола
Први судија помоћник Меничанин Драгутин
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "Борац" (Шајкаш) ФК "Хајдук" (Дивош)
07. 04. 2019. (недеља) - 16:00 Шајкаш
Делегат Живковић Милан
Судија Граовац Бојан
Први судија помоћник Самац Саша
Други судија помоћник Секулић Марко
ОФК "Југовић" (Каћ) ФК "Слога" (Темерин)
07. 04. 2019. (недеља) - 16:00 Каћ
Делегат Суботић Марко
Судија Тошић Владимир
Први судија помоћник Ранковић Немања
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "Хајдук" (Чуруг) ФК "Хајдук" (Бешка)
07. 04. 2019. (недеља) - 16:00 Чуруг
Делегат Вујовић Слободан
Судија Штумпф Жељко
Први судија помоћник Стоиљковић Зорана
Други судија помоћник Субашић Милорад
ФК "Татра" (Кисач) ФК "Раднички" (Шид)
07. 04. 2019. (недеља) - 16:00 Кисач
Делегат Митровић Петар
Судија Грмуша Бранко
Први судија помоћник Пјевац Душан
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Јединство" (Стара Пазова) ФК "1. мај" (Рума)
07. 04. 2019. (недеља) - 16:00 Стара Пазова
Делегат Маленић Предраг
Судија Димоски Марко
Први судија помоћник Стојић Урош
Други судија помоћник Малешевић Немања

ВФЛ „Југ“ – 19. коло 2018/2019

ФК "1. мај" (Рума) ФК "Слога" (Ердевик)
30. 03. 2019. (субота) - 15:30 Рума
Делегат Алексић Владан
Судија Пјевац Душан
Први судија помоћник Стојић Урош
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Сремац Војка" (Војка) ФК "Јединство" (Стара Пазова)
31. 03. 2019. (недеља) - 15:30 Војка
Делегат Пузић Горан
Судија Тошић Владимир
Први судија помоћник Грмуша Бранко
Други судија помоћник Малешевић Немања
ФК "Хајдук" (Бешка) ФК "Татра" (Кисач)
31. 03. 2019. (недеља) - 15:30 Бешка
Делегат Муратовић Радислав
Судија Ранковић Немања
Први судија помоћник Неговановић Милош
Други судија помоћник Петровић Растко
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Хајдук" (Чуруг)
30. 03. 2019. (субота) - 15:30 Темерин
Делегат Дакић Милан
Судија Стоиљковић Зорана
Први судија помоћник Димоски Марко
Други судија помоћник Секулић Марко
ФК "Хајдук" (Дивош) ОФК "Југовић" (Каћ)
31. 03. 2019. (недеља) - 15:30 Дивош
Делегат Клинцов Велимир
Судија Меничанин Драгутин
Први судија помоћник Граовац Бојан
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "ЛСК" (Лаћарак) ФК "Борац" (Шајкаш)
31. 03. 2019. (недеља) - 15:30 Лаћарак
Делегат Јелисавац Владимир
Судија Тодић Филип
Први судија помоћник Штумпф Жељко
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "Подунавац" (Белегиш) ФК "Подриње" (Мачванска Митровица)
31. 03. 2019. (недеља) - 15:30 Белегиш
Делегат Башић Мирко
Судија Самац Саша
Први судија помоћник Гаћиновић Марко
Други судија помоћник Малешевић Мирела

ВФЛ „Југ“ – 18. коло 2018/2019

ФК "Слога" (Ердевик) ФК "Подриње" (Мачванска Митровица)
23. 03. 2019. (субота) - 15:00 Ердевик
Делегат Ћурчић Дејан
Судија Меничанин Драгутин
Први судија помоћник Граовац Бојан
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "Борац" (Шајкаш) ФК "Подунавац" (Белегиш)
24. 03. 2019. (недеља) - 15:00 Шајкаш
Делегат Зубац Илија
Судија Димоски Марко
Први судија помоћник Ранковић Немања
Други судија помоћник Малешевић Немања
ОФК "Југовић" (Каћ) ФК "ЛСК" (Лаћарак)
24. 03. 2019. (недеља) - 15:00 Каћ
Делегат Косовац Јован
Судија Гаћиновић Марко
Први судија помоћник Грмуша Бранко
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Хајдук" (Чуруг) ФК "Хајдук" (Дивош)
24. 03. 2019. (недеља) - 15:00 Чуруг
Делегат Козарев Петар
Судија Секулић Марко
Први судија помоћник Пјевац Душан
Други судија помоћник Штумпф Жељко
ФК "Татра" (Кисач) ФК "Слога" (Темерин)
24. 03. 2019. (недеља) - 15:00 Кисач
Делегат Инђић Мирко
Судија Стојић Урош
Први судија помоћник Стоиљковић Зорана
Други судија помоћник Чекичевић Никола
ФК "Јединство" (Стара Пазова) ФК "Раднички" (Шид)
24. 03. 2019. (недеља) - 15:00 Стара Пазова
Делегат Бабић Зденко
Судија Неговановић Милош
Први судија помоћник Тодић Филип
Други судија помоћник Петровић Растко
ФК "1. мај" (Рума) ФК "Сремац Војка" (Војка)
23. 03. 2019. (субота) - 15:00 Рума
Делегат Пејић Драган
Судија Субашић Милорад
Први судија помоћник Тошић Владимир
Други судија помоћник Божоки Данијел

ВФЛ „Југ“ – 17. коло 2018/2019

ФК "Сремац Војка" (Војка) ФК "Слога" (Ердевик)
17. 03. 2019. (недеља) - 14:30 Војка
Делегат Суботић Марко
Судија Пјевац Душан
Први судија помоћник Грмуша Бранко
Други судија помоћник Малешевић Немања
ФК "Раднички" (Шид) ФК "1. мај" (Рума)
16. 03. 2019. (субота) - 14:30 Шид
Делегат Пузић Горан
Судија Гаћиновић Марко
Први судија помоћник Самац Саша
Други судија помоћник Штумпф Жељко
ФК "Хајдук" (Бешка) ФК "Јединство" (Стара Пазова)
17. 03. 2019. (недеља) - 14:30 Бешка
Делегат Аџић Веселин
Судија Граовац Бојан
Први судија помоћник Меничанин Драгутин
Други судија помоћник Петровић Растко
ФК "Хајдук" (Дивош) ФК "Татра" (Кисач)
17. 03. 2019. (недеља) - 14:30 Дивош
Делегат Паприца Немања
Судија Димоски Марко
Први судија помоћник Стоиљковић Зорана
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "ЛСК" (Лаћарак) ФК "Хајдук" (Чуруг)
17. 03. 2019. (недеља) - 14:30 Лаћарак
Делегат Вујовић Слободан
Судија Субашић Милорад
Први судија помоћник Чекичевић Никола
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Подунавац" (Белегиш) ОФК "Југовић" (Каћ)
17. 03. 2019. (недеља) - 14:30 Белегиш
Делегат Тркуља Илија
Судија Тодић Филип
Први судија помоћник Ранковић Немања
Други судија помоћник Неговановић Милош
ФК "Подриње" (Мачванска Митровица) ФК "Борац" (Шајкаш)
16. 03. 2019. (субота) - 14:30 Мачванска Митровица
Делегат Живковић Милан
Судија Тошић Владимир
Први судија помоћник Стојић Урош
Други судија помоћник Секулић Марко

ВФЛ „Југ“ – 16. коло 2018/2019

ФК "Слога" (Ердевик) ФК "Борац" (Шајкаш)
09. 03. 2019. (субота) - 14:30 Ердевик
Делегат Алексић Владан
Судија Пјевац Душан
Први судија помоћник Гаћиновић Марко
Други судија помоћник Димоски Марко
ОФК "Југовић" (Каћ) ФК "Подриње" (Мачванска Митровица)
10. 03. 2019. (недеља) - 14:30 Каћ
Делегат Маленић Предраг
Судија Грмуша Бранко
Први судија помоћник Субашић Милорад
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Хајдук" (Чуруг) ФК "Подунавац" (Белегиш)
10. 03. 2019. (недеља) - 14:30 Чуруг
Делегат Клинцов Велимир
Судија Тодић Филип
Први судија помоћник Петровић Растко
Други судија помоћник Малешевић Немања
ФК "Татра" (Кисач) ФК "ЛСК" (Лаћарак)
10. 03. 2019. (недеља) - 14:30 Кисач
Делегат Јелисавац Владимир
Судија Самац Саша
Први судија помоћник Чекичевић Никола
Други судија помоћник Секулић Марко
ФК "Јединство" (Стара Пазова) ФК "Слога" (Темерин)
10. 03. 2019. (недеља) - 14:30 Стара Пазова
Делегат Башић Мирко
Судија Стојић Урош
Први судија помоћник Тошић Владимир
Други судија помоћник Малешевић Мирела
ФК "1. мај" (Рума) ФК "Хајдук" (Бешка)
09. 03. 2019. (субота) - 14:30 Рума
Делегат Дакић Милан
Судија Ранковић Немања
Први судија помоћник Меничанин Драгутин
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "Сремац Војка" (Војка) ФК "Раднички" (Шид)
10. 03. 2019. (недеља) - 14:30 Војка
Делегат Муратовић Радислав
Судија Неговановић Милош
Први судија помоћник Граовац Бојан
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе

ВФЛ „Југ“ – 15. коло 2018/2019

ФК "Раднички" (Шид) ФК "Слога" (Ердевик)
24. 11. 2018. (субота) - 13:00 Шид
Делегат Маленић Предраг
Судија Неговановић Милош
Први судија помоћник Димоски Марко
ФК "Сремац Војка" (Војка) ФК "Хајдук" (Бешка)
24. 11. 2018. (субота) - 13:00 Војка
Делегат Јовановић Стојша
Судија Тодић Филип
Први судија помоћник Пјевац Душан
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "1. мај" (Рума) ФК "Слога" (Темерин)
24. 11. 2018. (субота) - 13:00 Рума
Делегат Голубовић Миленко
Судија Гаћиновић Марко
Први судија помоћник Гајић Марко
Други судија помоћник Вуколић Срђан
ФК "Јединство" (Стара Пазова) ФК "Хајдук" (Дивош)
25. 11. 2018. (недеља) - 13:00 Стара Пазова
Делегат Пузић Горан
Судија Пјевац Душан
Први судија помоћник Неговановић Милош
Други судија помоћник Димоски Марко
ФК "Татра" (Кисач) ФК "Подунавац" (Белегиш)
25. 11. 2018. (недеља) - 13:00 Кисач
Делегат Ћурчић Дејан
Судија Самац Саша
Први судија помоћник Грмуша Бранко
Други судија помоћник Петровић Стефан
ФК "Хајдук" (Чуруг) ФК "Подриње" (Мачванска Митровица)
25. 11. 2018. (недеља) - 13:00 Чуруг
Делегат Радиновић Саша
Судија Стојић Урош
Први судија помоћник Граовац Бојан
Други судија помоћник Меничанин Драгутин
ОФК "Југовић" (Каћ) ФК "Борац" (Шајкаш)
25. 11. 2018. (недеља) - 13:00 Каћ
Делегат Дакић Милан
Судија Тошић Владимир
Први судија помоћник Ранковић Немања
Други судија помоћник Малешевић Немања

ВФЛ „Југ“ – 14. коло 2018/2019

ФК "Слога" (Ердевик) ОФК "Југовић" (Каћ)
17. 11. 2018. (субота) - 13:00 Ердевик
Делегат Инђић Мирко
Судија Грмуша Бранко
Први судија помоћник Пјевац Душан
Други судија помоћник Граовац Бојан
ФК "Борац" (Шајкаш) ФК "Хајдук" (Чуруг)
18. 11. 2018. (недеља) - 13:00 Шајкаш
Делегат Митровић Петар
Судија Димоски Марко
Први судија помоћник Гаћиновић Марко
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Подриње" (Мачванска Митровица) ФК "Татра" (Кисач)
17. 11. 2018. (субота) - 13:00 Мачванска Митровица
Делегат Живковић Милан
Судија Меничанин Драгутин
Први судија помоћник Самац Саша
Други судија помоћник Малешевић Мирела
ФК "ЛСК" (Лаћарак) ФК "Јединство" (Стара Пазова)
18. 11. 2018. (недеља) - 13:00 Лаћарак
Делегат Пејић Драган
Судија Тодић Филип
Први судија помоћник Гајић Марко
Други судија помоћник Петровић Стефан
ФК "Хајдук" (Дивош) ФК "1. мај" (Рума)
18. 11. 2018. (недеља) - 13:00 Дивош
Делегат Аџић Веселин
Судија Тошић Владимир
Први судија помоћник Стојић Урош
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Сремац Војка" (Војка)
17. 11. 2018. (субота) - 13:00 Темерин
Делегат Бабић Зденко
Први судија помоћник Гајић Марко
Други судија помоћник Малешевић Немања
ФК "Хајдук" (Бешка) ФК "Раднички" (Шид)
18. 11. 2018. (недеља) - 13:00 Бешка
Делегат Козарев Петар
Судија Ранковић Немања
Први судија помоћник Неговановић Милош
Други судија помоћник Малешевић Мирела

ВФЛ „Југ“ – 13. коло 2018/2019

ФК "Хајдук" (Бешка) ФК "Слога" (Ердевик)
11. 11. 2018. (недеља) - 13:00 Бешка
Делегат Тркуља Илија
Судија Граовац Бојан
Први судија помоћник Неговановић Милош
Други судија помоћник Вуколић Срђан
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Слога" (Темерин)
10. 11. 2018. (субота) - 13:00 Шид
Делегат Ћурчић Дејан
Први судија помоћник Гаћиновић Марко
Други судија помоћник Вуколић Срђан
ФК "Сремац Војка" (Војка) ФК "Хајдук" (Дивош)
10. 11. 2018. (субота) - 13:00 Војка
Делегат Алексић Владан
Судија Пјевац Душан
Први судија помоћник Грмуша Бранко
Други судија помоћник Меничанин Драгутин
ФК "1. мај" (Рума) ФК "ЛСК" (Лаћарак)
10. 11. 2018. (субота) - 13:00 Рума
Делегат Паприца Немања
Судија Петровић Стефан
Први судија помоћник Самац Саша
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "Јединство" (Стара Пазова) ФК "Подунавац" (Белегиш)
11. 11. 2018. (недеља) - 13:00 Стара Пазова
Делегат Суботић Марко
Судија Меничанин Драгутин
Први судија помоћник Ранковић Немања
Други судија помоћник Малешевић Мирела
ФК "Татра" (Кисач) ФК "Борац" (Шајкаш)
11. 11. 2018. (недеља) - 13:00 Кисач
Делегат Зубац Илија
Судија Стојић Урош
Први судија помоћник Гајић Марко
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Хајдук" (Чуруг) ОФК "Југовић" (Каћ)
11. 11. 2018. (недеља) - 13:00 Чуруг
Делегат Клинцов Велимир
Судија Самац Саша
Први судија помоћник Грмуша Бранко
Други судија помоћник Малешевић Немања

ВФЛ „Југ“ – 12. коло 2018/2019

ФК "Слога" (Ердевик) ФК "Хајдук" (Чуруг)
03. 11. 2018. (субота) - 13:30 Ердевик
Делегат Јелисавац Владимир
Судија Димоски Марко
Први судија помоћник Стојић Урош
Други судија помоћник Божоки Данијел
ОФК "Југовић" (Каћ) ФК "Татра" (Кисач)
04. 11. 2018. (недеља) - 13:30 Каћ
Делегат Пејић Драган
Судија Гаћиновић Марко
Први судија помоћник Пјевац Душан
Други судија помоћник Малешевић Немања
ФК "Подриње" (Мачванска Митровица) ФК "Јединство" (Стара Пазова)
03. 11. 2018. (субота) - 13:30 Мачванска Митровица
Делегат Вујовић Слободан
Судија Грмуша Бранко
Први судија помоћник Тошић Владимир
ФК "Подунавац" (Белегиш) ФК "1. мај" (Рума)
04. 11. 2018. (недеља) - 13:30 Белегиш
Делегат Пузић Горан
Судија Неговановић Милош
Први судија помоћник Ранковић Немања
Други судија помоћник Вуколић Срђан
ФК "ЛСК" (Лаћарак) ФК "Сремац Војка" (Војка)
04. 11. 2018. (недеља) - 13:30 Лаћарак
Делегат Муратовић Радислав
Судија Граовац Бојан
Први судија помоћник Гајић Марко
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Хајдук" (Дивош) ФК "Раднички" (Шид)
04. 11. 2018. (недеља) - 13:30 Дивош
Делегат Башић Мирко
Судија Самац Саша
Први судија помоћник Петровић Стефан
Други судија помоћник Малешевић Мирела
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Хајдук" (Бешка)
03. 11. 2018. (субота) - 13:30 Темерин
Делегат Радиновић Саша
Судија Меничанин Драгутин
Први судија помоћник Тодић Филип
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе

ВФЛ „Југ“ – 11. коло 2018/2019

ФК "Слога" (Темерин) ФК "Слога" (Ердевик)
27. 10. 2018. (субота) - 14:00 Темерин
Делегат Јовановић Стојша
Судија Стојић Урош
Први судија помоћник Грмуша Бранко
Други судија помоћник Гајић Марко
ФК "Хајдук" (Бешка) ФК "Хајдук" (Дивош)
28. 10. 2018. (недеља) - 14:00 Бешка
Делегат Бабић Зденко
Судија Тодић Филип
Први судија помоћник Ранковић Немања
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "Раднички" (Шид) ФК "ЛСК" (Лаћарак)
27. 10. 2018. (субота) - 14:00 Шид
Делегат Козарев Петар
Судија Гаћиновић Марко
Први судија помоћник Димоски Марко
Други судија помоћник Малешевић Немања
ФК "Сремац Војка" (Војка) ФК "Подунавац" (Белегиш)
27. 10. 2018. (субота) - 14:00 Војка
Делегат Косовац Јован
Судија Тошић Владимир
Први судија помоћник Граовац Бојан
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "1. мај" (Рума) ФК "Подриње" (Мачванска Митровица)
27. 10. 2018. (субота) - 14:00 Рума
Делегат Маленић Предраг
Судија Ранковић Немања
Први судија помоћник Неговановић Милош
Други судија помоћник Вуколић Срђан
ФК "Јединство" (Стара Пазова) ФК "Борац" (Шајкаш)
28. 10. 2018. (недеља) - 14:00 Стара Пазова
Делегат Живковић Милан
Судија Пјевац Душан
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Татра" (Кисач) ФК "Хајдук" (Чуруг)
28. 10. 2018. (недеља) - 14:00 Кисач
Делегат Инђић Мирко
Судија Петровић Стефан
Први судија помоћник Самац Саша
Други судија помоћник Малешевић Мирела

ВФЛ „Југ“ – 10. коло 2018/2019

ФК "Слога" (Ердевик) ФК "Татра" (Кисач)
20. 10. 2018. (субота) - 15:00 Ердевик
Делегат Митровић Петар
Судија Неговановић Милош
Први судија помоћник Грмуша Бранко
Други судија помоћник Вуколић Срђан
ОФК "Југовић" (Каћ) ФК "Јединство" (Стара Пазова)
21. 10. 2018. (недеља) - 15:00 Каћ
Делегат Зубац Илија
Судија Граовац Бојан
Први судија помоћник Гаћиновић Марко
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "Борац" (Шајкаш) ФК "1. мај" (Рума)
21. 10. 2018. (недеља) - 15:00 Шајкаш
Делегат Паприца Немања
Први судија помоћник Гајић Марко
ФК "Подриње" (Мачванска Митровица) ФК "Сремац Војка" (Војка)
20. 10. 2018. (субота) - 15:00 Мачванска Митровица
Делегат Дакић Милан
Судија Пјевац Душан
Први судија помоћник Меничанин Драгутин
Други судија помоћник Малешевић Мирела
ФК "Подунавац" (Белегиш) ФК "Раднички" (Шид)
21. 10. 2018. (недеља) - 15:00 Белегиш
Делегат Аџић Веселин
Судија Самац Саша
Први судија помоћник Тодић Филип
Други судија помоћник Малешевић Немања
ФК "ЛСК" (Лаћарак) ФК "Хајдук" (Бешка)
21. 10. 2018. (недеља) - 15:00 Лаћарак
Делегат Ћурчић Дејан
Судија Ранковић Немања
Први судија помоћник Петровић Стефан
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "Хајдук" (Дивош) ФК "Слога" (Темерин)
21. 10. 2018. (недеља) - 15:00 Дивош
Делегат Суботић Марко
Судија Димоски Марко
Први судија помоћник Стојић Урош
Други судија помоћник Вуколић Срђан

ВФЛ „Југ“ – 9. коло 2018/2019

ФК "Хајдук" (Дивош) ФК "Слога" (Ердевик)
14. 10. 2018. (недеља) - 15:00 Дивош
Делегат Радиновић Саша
Судија Тошић Владимир
Први судија помоћник Ранковић Немања
Други судија помоћник Вуколић Срђан
ФК "Слога" (Темерин) ФК "ЛСК" (Лаћарак)
13. 10. 2018. (субота) - 15:00 Темерин
Делегат Башић Мирко
Судија Грмуша Бранко
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Хајдук" (Бешка) ФК "Подунавац" (Белегиш)
14. 10. 2018. (недеља) - 15:00 Бешка
Делегат Голубовић Миленко
Судија Неговановић Милош
Први судија помоћник Меничанин Драгутин
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Подриње" (Мачванска Митровица)
13. 10. 2018. (субота) - 15:00 Шид
Делегат Пузић Горан
Судија Петровић Стефан
Први судија помоћник Ранковић Немања
Други судија помоћник Малешевић Мирела
ФК "Сремац Војка" (Војка) ФК "Борац" (Шајкаш)
13. 10. 2018. (субота) - 15:00 Војка
Делегат Пејић Драган
Судија Гаћиновић Марко
Први судија помоћник Пјевац Душан
Други судија помоћник Миоданић Владимир
ФК "1. мај" (Рума) ОФК "Југовић" (Каћ)
13. 10. 2018. (субота) - 15:00 Рума
Делегат Алексић Владан
Судија Тодић Филип
Први судија помоћник Гајић Марко
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "Јединство" (Стара Пазова) ФК "Хајдук" (Чуруг)
14. 10. 2018. (недеља) - 15:00 Стара Пазова
Делегат Клинцов Велимир
Судија Димоски Марко
Први судија помоћник Стојић Урош
Други судија помоћник Малешевић Немања

ВФЛ „Југ“ – 8. коло 2018/2019

ФК "Татра" (Кисач) ФК "Јединство" (Стара Пазова)
07. 10. 2018. (недеља) - 15:30 Кисач
Делегат Бабић Зденко
Судија Ранковић Немања
Први судија помоћник Тодић Филип
Други судија помоћник Малешевић Немања
ФК "Хајдук" (Чуруг) ФК "1. мај" (Рума)
07. 10. 2018. (недеља) - 15:30 Чуруг
Делегат Вујовић Слободан
Судија Неговановић Милош
Други судија помоћник Божоки Данијел
ОФК "Југовић" (Каћ) ФК "Сремац Војка" (Војка)
07. 10. 2018. (недеља) - 15:30 Каћ
Делегат Јовановић Стојша
Судија Грмуша Бранко
Први судија помоћник Гајић Марко
Други судија помоћник Миоданић Владимир
ФК "Борац" (Шајкаш) ФК "Раднички" (Шид)
07. 10. 2018. (недеља) - 15:30 Шајкаш
Делегат Живковић Милан
Судија Самац Саша
Први судија помоћник Гаћиновић Марко
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Подриње" (Мачванска Митровица) ФК "Хајдук" (Бешка)
06. 10. 2018. (субота) - 15:30 Мачванска Митровица
Делегат Муратовић Радислав
Судија Пјевац Душан
Први судија помоћник Тошић Владимир
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Подунавац" (Белегиш) ФК "Слога" (Темерин)
07. 10. 2018. (недеља) - 15:30 Белегиш
Делегат Козарев Петар
Судија Стојић Урош
Други судија помоћник Малешевић Мирела
ФК "ЛСК" (Лаћарак) ФК "Хајдук" (Дивош)
07. 10. 2018. (недеља) - 15:30 Лаћарак
Делегат Инђић Мирко
Судија Меничанин Драгутин
Први судија помоћник Пјевац Душан
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе

ВФЛ „Југ“ – 7. коло 2018/2019

ФК "ЛСК" (Лаћарак) ФК "Слога" (Ердевик)
30. 09. 2018. (недеља) - 15:30 Лаћарак
Делегат Тркуља Илија
Судија Граовац Бојан
Први судија помоћник Тошић Владимир
Други судија помоћник Малешевић Немања
ФК "Хајдук" (Дивош) ФК "Подунавац" (Белегиш)
30. 09. 2018. (недеља) - 15:30 Дивош
Делегат Дакић Милан
Судија Гаћиновић Марко
Други судија помоћник Малешевић Мирела
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Подриње" (Мачванска Митровица)
29. 09. 2018. (субота) - 15:30 Темерин
Делегат Митровић Петар
Судија Ранковић Немања
Први судија помоћник Стојић Урош
ФК "Хајдук" (Бешка) ФК "Борац" (Шајкаш)
30. 09. 2018. (недеља) - 15:30 Бешка
Делегат Косовац Јован
Судија Тодић Филип
Први судија помоћник Меничанин Драгутин
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "Раднички" (Шид) ОФК "Југовић" (Каћ)
29. 09. 2018. (субота) - 15:30 Шид
Делегат Јелисавац Владимир
Први судија помоћник Гајић Марко
Други судија помоћник Вуколић Срђан
ФК "Сремац Војка" (Војка) ФК "Хајдук" (Чуруг)
29. 09. 2018. (субота) - 15:30 Војка
Делегат Клинцов Велимир
Судија Димоски Марко
Први судија помоћник Грмуша Бранко
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "1. мај" (Рума) ФК "Татра" (Кисач)
29. 09. 2018. (субота) - 15:30 Рума
Делегат Пузић Горан
Судија Самац Саша
Први судија помоћник Пјевац Душан
Други судија помоћник Миоданић Владимир

ВФЛ „Југ“ – 6. коло 2018/2019

ФК "Слога" (Ердевик) ФК "Јединство" (Стара Пазова)
22. 09. 2018. (субота) - 16:00 Ердевик
Делегат Суботић Марко
Судија Тошић Владимир
Први судија помоћник Димоски Марко
Други судија помоћник Неговановић Милош
ФК "Татра" (Кисач) ФК "Сремац Војка" (Војка)
23. 09. 2018. (недеља) - 16:00 Кисач
Делегат Башић Мирко
Судија Стојић Урош
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ФК "Хајдук" (Чуруг) ФК "Раднички" (Шид)
23. 09. 2018. (недеља) - 16:00 Чуруг
Делегат Голубовић Миленко
Судија Петровић Стефан
Први судија помоћник Тодић Филип
Други судија помоћник Вуколић Срђан
ОФК "Југовић" (Каћ) ФК "Хајдук" (Бешка)
23. 09. 2018. (недеља) - 16:00 Каћ
Делегат Алексић Владан
Први судија помоћник Гаћиновић Марко
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "Борац" (Шајкаш) ФК "Слога" (Темерин)
23. 09. 2018. (недеља) - 16:00 Шајкаш
Делегат Зубац Илија
Судија Грмуша Бранко
Први судија помоћник Гајић Марко
Други судија помоћник Малешевић Немања
ФК "Подриње" (Мачванска Митровица) ФК "Хајдук" (Дивош)
22. 09. 2018. (субота) - 16:00 Мачванска Митровица
Делегат Аџић Веселин
Судија Тодић Филип
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "Подунавац" (Белегиш) ФК "ЛСК" (Лаћарак)
23. 09. 2018. (недеља) - 16:00 Белегиш
Делегат Ћурчић Дејан
Судија Меничанин Драгутин
Први судија помоћник Ранковић Немања
Други судија помоћник Самац Саша

ВФЛ „Југ“ – 5. коло 2018/2019

ФК "Подунавац" (Белегиш) ФК "Слога" (Ердевик)
16.09.2018 (недеља) - 16:00 Белегиш
Делегат Живковић Милан
Судија Неговановић Милош
Први судија помоћник Граовац Бојан
Други судија помоћник Вуколић Срђан
ФК "ЛСК" (Лаћарак) ФК "Подриње" (Мачванска Митровица)
16.09.2018 (недеља) - 16:00 Лаћарак
Делегат Клинцов Велимир
Судија Ранковић Немања
Први судија помоћник Меничанин Драгутин
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "Хајдук" (Дивош) ФК "Борац" (Шајкаш)
16.09.2018 (недеља) - 16:00 Дивош
Делегат Пузић Горан
Судија Гаћиновић Марко
Први судија помоћник Грмуша Бранко
Други судија помоћник Миоданић Владимир
ФК "Слога" (Темерин) ОФК "Југовић" (Каћ)
15.09.2018 (субота) - 16:00 Темерин
Делегат Пејић Драган
Судија Тошић Владимир
Први судија помоћник Гајић Марко
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "Хајдук" (Бешка) ФК "Хајдук" (Чуруг)
16.09.2018 (недеља) - 16:00 Бешка
Делегат Паприца Немања
Судија Самац Саша
Други судија помоћник Малешевић Немања
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Татра" (Кисач)
15.09.2018 (субота) - 16:00 Шид
Делегат Јовановић Стојша
Судија Димоски Марко
Први судија помоћник Ранковић Немања
ФК "1. мај" (Рума) ФК "Јединство" (Стара Пазова)
15.09.2018 (субота) - 16:00 Рума
Делегат Радиновић Саша
Судија Матић Димитрије
Први судија помоћник Петровић Стефан
Други судија помоћник Грмуша Бранко

ВФЛ „Југ“ – 4. коло 2018/2019

ФК "Слога" (Ердевик) ФК "1. мај" (Рума)
08.09.2018 (субота) - 16:30 Ердевик
Делегат Муратовић Радислав
Судија Меничанин Драгутин
Први судија помоћник Петровић Стефан
Други судија помоћник Неговановић Милош
ФК "Јединство" (Стара Пазова) ФК "Сремац Војка" (Војка)
09.09.2018 (недеља) - 16:30 Стара Пазова
Делегат Јелисавац Владимир
Судија Тодић Филип
Први судија помоћник Граовац Бојан
Други судија помоћник Вуколић Срђан
ФК "Татра" (Кисач) ФК "Хајдук" (Бешка)
09.09.2018 (недеља) - 16:30 Кисач
Делегат Козарев Петар
Судија Грмуша Бранко
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "Хајдук" (Чуруг) ФК "Слога" (Темерин)
09.09.2018 (недеља) - 16:30 Чуруг
Делегат Зубац Илија
Први судија помоћник Димоски Марко
Други судија помоћник Вукмировић Вељко
ОФК "Југовић" (Каћ) ФК "Хајдук" (Дивош)
09.09.2018 (недеља) - 16:30 Каћ
Делегат Бабић Зденко
Судија Ранковић Немања
Први судија помоћник Неговановић Милош
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "Борац" (Шајкаш) ФК "ЛСК" (Лаћарак)
09.09.2018 (недеља) - 16:30 Шајкаш
Делегат Вујовић Слободан
Судија Тошић Владимир
Први судија помоћник Самац Саша
Други судија помоћник Малешевић Немања
ФК "Подриње" (Мачванска Митровица) ФК "Подунавац" (Белегиш)
08.09.2018 (субота) - 16:30 Мачванска Митровица
Делегат Маленић Предраг
Судија Стојић Урош
Први судија помоћник Гаћиновић Марко
Други судија помоћник Миоданић Владимир

ВФЛ „Југ“ – 3. коло 2018/2019

ФК "Подриње" (Мачванска Митровица) ФК "Слога" (Ердевик)
01.09.2018 (субота) - 16:30 Мачванска Митровица
Делегат Башић Мирко
Судија Ранковић Немања
Први судија помоћник Тодић Филип
Други судија помоћник Матић Димитрије
ФК "Подунавац" (Белегиш) ФК "Борац" (Шајкаш)
02.09.2018 (недеља) - 16:30 Белегиш
Делегат Митровић Петар
Судија Грмуша Бранко
Први судија помоћник Гајић Марко
Други судија помоћник Тошић Владимир
ФК "ЛСК" (Лаћарак) ОФК "Југовић" (Каћ)
02.09.2018 (недеља) - 16:30 Лаћарак
Делегат Дакић Милан
Судија Матић Димитрије
Други судија помоћник Миоданић Владимир
ФК "Хајдук" (Дивош) ФК "Хајдук" (Чуруг)
02.09.2018 (недеља) - 16:30 Дивош
Делегат Алексић Владан
Судија Гаћиновић Марко
Први судија помоћник Пјевац Душан
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Татра" (Кисач)
01.09.2018 (субота) - 16:30 Темерин
Делегат Инђић Мирко
Судија Стојић Урош
Први судија помоћник Гаћиновић Марко
Други судија помоћник Миоданић Владимир
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Јединство" (Стара Пазова)
01.09.2018 (субота) - 16:30 Шид
Делегат Клинцов Велимир
Судија Меничанин Драгутин
Први судија помоћник Станојчев Ђорђе
Други судија помоћник Малешевић Мирела
ФК "Сремац Војка" (Војка) ФК "1. мај" (Рума)
01.09.2018 (субота) - 16:30 Војка
Делегат Тркуља Илија
Судија Неговановић Милош
Први судија помоћник Петровић Стефан
Други судија помоћник Вуколић Срђан

ВФЛ „Југ“ – 2. коло 2018/2019

ФК "Слога" (Ердевик) ФК "Сремац Војка" (Војка)
25.08.2018 (субота) - 17:00 Ердевик
Делегат Пејић Драган
Судија Гајић Марко
Први судија помоћник Матић Димитрије
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "1. мај" (Рума) ФК "Раднички" (Шид)
25.08.2018 (субота) - 17:00 Рума
Делегат Косовац Јован
Судија Гаћиновић Марко
Први судија помоћник Тошић Владимир
Други судија помоћник Вуколић Срђан
ФК "Јединство" (Стара Пазова) ФК "Хајдук" (Бешка)
26.08.2018 (недеља) - 17:00 Стара Пазова
Делегат Живковић Милан
Судија Матић Димитрије
Први судија помоћник Божоки Данијел
Други судија помоћник Петровић Стефан
ФК "Татра" (Кисач) ФК "Хајдук" (Дивош)
26.08.2018 (недеља) - 17:00 Кисач
Делегат Јелисавац Владимир
Судија Пјевац Душан
Први судија помоћник Грмуша Бранко
Други судија помоћник Тошић Владимир
ФК "Хајдук" (Чуруг) ФК "ЛСК" (Лаћарак)
26.08.2018 (недеља) - 17:00 Чуруг
Делегат Ћурчић Дејан
Судија Ранковић Немања
Први судија помоћник Гајић Марко
Други судија помоћник Миоданић Владимир
ОФК "Југовић" (Каћ) ФК "Подунавац" (Белегиш)
26.08.2018 (недеља) - 17:00 Каћ
Делегат Радиновић Саша
Судија Тодић Филип
Први судија помоћник Меничанин Драгутин
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "Борац" (Шајкаш) ФК "Подриње" (Мачванска Митровица)
26.08.2018 (недеља) - 17:00 Шајкаш
Делегат Суботић Марко
Судија Стојић Урош
Други судија помоћник Самац Саша

ВФЛ „Југ“ – 1. коло 2018/2019

ФК "Борац" (Шајкаш) ФК "Слога" (Ердевик)
19.08.2018 (недеља) - 17:00 Шајкаш
Делегат Алексић Владан
Судија Пјевац Душан
Први судија помоћник Гаћиновић Марко
Други судија помоћник Гајић Марко
ФК "Подриње" (Мачванска Митровица) ОФК "Југовић" (Каћ)
18.08.2018 (субота) - 17:00 Мачванска Митровица
Делегат Митровић Петар
Судија Грмуша Бранко
Први судија помоћник Меничанин Драгутин
Други судија помоћник Миоданић Владимир
ФК "Подунавац" (Белегиш) ФК "Хајдук" (Чуруг)
19.08.2018 (недеља) - 17:00 Белегиш
Делегат Башић Мирко
Судија Самац Саша
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "ЛСК" (Лаћарак) ФК "Татра" (Кисач)
19.08.2018 (недеља) - 17:00 Лаћарак
Делегат Голубовић Миленко
Судија Матић Димитрије
Први судија помоћник Стојић Урош
Други судија помоћник Грмуша Бранко
ФК "Хајдук" (Дивош) ФК "Борац" (Нови Сад)
19.08.2018 (недеља) - 17:00 Дивош
Делегат Муратовић Радислав
Судија Тодић Филип
Први судија помоћник Петровић Стефан
Други судија помоћник Неговановић Милош
ФК "Слога" (Темерин) ФК "Јединство" (Стара Пазова)
18.08.2018 (субота) - 17:00 Темерин
Делегат Маленић Предраг
Судија Стојић Урош
Други судија помоћник Божоки Данијел
ФК "Хајдук" (Бешка) ФК "1. мај" (Рума)
19.08.2018 (недеља) - 17:00 Бешка
Делегат Дакић Милан
Судија Ранковић Немања
Први судија помоћник Меничанин Драгутин
Други судија помоћник Станојчев Ђорђе
ФК "Раднички" (Шид) ФК "Сремац Војка" (Војка)
18.08.2018 (субота) - 17:00 Шид
Делегат Аџић Веселин
Судија Неговановић Милош
Први судија помоћник Петровић Стефан
Други судија помоћник Вуколић Срђан