ВФЛ „Исток“ – делегирање

ВФЛ „Исток“ – 11. коло

ФК "Црвена звезда" (Војвода Степа) ФК "Јединство" (Нови Бечеј)
18. 10. 2020. (недеља) - 15:00 Војвода Степа
Делегат Ромић Боро
Судија Богдановић Срђан
Први судија помоћник Бунчић Немања
Други судија помоћник Габоров Милан
ФК "ЖАК" (Кикинда) ФК "Банат" (Чента)
18. 10. 2020. (недеља) - 15:00 Кикинда
Делегат Крњајић Дејан
Судија Гвозденов Вељко
Први судија помоћник Тодоровић Кристијан
Други судија помоћник Томашев Никола
ФК "Раднички" (Сутјеска) ФК "Борац" (Старчево)
17. 10. 2020. (субота) - 15:00 Сутјеска
Делегат Радман Момчило
Судија Миливојев Бојан
Први судија помоћник Радуловић Страхиња
Други судија помоћник Марков Милош
ФК "Нафтагас" Елемир ФК "Будућност" (Српска Црња)
17. 10. 2020. (субота) - 15:00 Елемир
Делегат Стоилковски Милорад
Судија Тадић Никола
Први судија помоћник Марков Никола
Други судија помоћник Стевковски Данил
ФК "Раднички" (Ковин) ФК "Јединство" (Банатско Карађорђево)
18. 10. 2020. (недеља) - 15:00 Ковин
Делегат Маринков Цвета
Судија Ћировић Никола
Први судија помоћник Наумовић Марко
Други судија помоћник Јаћимовски Дејан
ОФК "Бегеј" (Житиште) ФК "Младост" (Омољица)
17. 10. 2020. (субота) - 15:00 Житиште
Делегат Ђорђевски Ненад
Судија Бјелош Бобан
Први судија помоћник Ковач Кристијан
Други судија помоћник Стошић Александар
ФК "Слога" (Пландиште) ФК "Крајина" (Крајишник)
17. 10. 2020. (субота) - 15:00 Пландиште
Делегат Јеринкић Бранислав
Судија Рунић Милан
Први судија помоћник Попов Марко
Други судија помоћник Јовановић Никола
ФК "Јединство" (Влајковац) ОФК "Пролетер" (Банатски Карловац)
17. 10. 2020. (субота) - 15:00 Влајковац
Делегат Миздрак Гојко
Судија Милосављевић Немања
Први судија помоћник Домазетоски Немања
Други судија помоћник Јанковић Милош
ФК "Омладинац Фам" (Ботош) ОФК "Кикинда 1909" (Кикинда)
18. 10. 2020. (недеља) - 15:00 Ботош
Делегат Шешлија Владан
Судија Цвитак Борис
Први судија помоћник Петровић Душан (Зр.)
Други судија помоћник Николић Бојан

ВФЛ „Исток“ – 10. коло

ФК "Јединство" (Нови Бечеј) ФК "Омладинац Фам" (Ботош)
10. 10. 2020. (субота) - 15:00 Нови Бечеј
Делегат Попов Саша
Судија Ћировић Никола
Први судија помоћник Милић Јован
Други судија помоћник Гвозденов Вељко
ОФК "Кикинда 1909" (Кикинда) ФК "Јединство" (Влајковац)
10. 10. 2020. (субота) - 15:00 Кикинда
Делегат Курјаков Милорад
Судија Тадић Никола
Први судија помоћник Стошић Александар
Други судија помоћник Томашев Никола
ОФК "Пролетер" (Банатски Карловац) ФК "Слога" (Пландиште)
10. 10. 2020. (субота) - 15:00 Банатски Карловац
Делегат Жужа Ђорђе
Судија Габоров Милан
Први судија помоћник Радуловић Страхиња
Други судија помоћник Николић Бојан
ФК "Крајина" (Крајишник) ОФК "Бегеј" (Житиште)
10. 10. 2020. (субота) - 15:00 Крајишник
Делегат Јеринкић Бранислав
Судија Тодоровић Кристијан
Први судија помоћник Стевковски Данил
Други судија помоћник Тешић Милан
ФК "Младост" (Омољица) ФК "Раднички" (Ковин)
11. 10. 2020. (недеља) - 15:00 Омољица
Делегат Стоилковски Милорад
Судија Богдановић Срђан
Први судија помоћник Попов Марко
Други судија помоћник Миливојев Бојан
ФК "Јединство" (Банатско Карађорђево) ФК "Нафтагас" Елемир
10. 10. 2020. (субота) - 15:00 Банатско Карађорђево
Делегат Бечејац Радослав
Судија Цвитак Борис
Први судија помоћник Максимовић Милош
Други судија помоћник Наумовић Марко
ФК "Будућност" (Српска Црња) ФК "Раднички" (Сутјеска)
10. 10. 2020. (субота) - 15:00 Српска Црња
Делегат Блажин Иван
Судија Домазетоски Немања
Први судија помоћник Ковач Кристијан
Други судија помоћник Јанковић Милош
ФК "Борац" (Старчево) ФК "ЖАК" (Кикинда)
11. 10. 2020. (недеља) - 15:00 Старчево
Делегат Маринков Цвета
Судија Рунић Милан
Први судија помоћник Петровић Душан (Зр.)
Други судија помоћник Марков Никола
ФК "Банат" (Чента) ФК "Црвена звезда" (Војвода Степа)
11. 10. 2020. (недеља) - 15:00 Чента
Делегат Кирилов Здравко
Судија Раковић Никола
Први судија помоћник Шуљагић Урош
Други судија помоћник Марков Милош

ВФЛ „Исток“ – 9. коло

ФК "Банат" (Чента) ФК "Јединство" (Нови Бечеј)
04. 10. 2020. (недеља) - 15:30 Чента
Делегат Крњајић Дејан
Судија Милосављевић Немања
Први судија помоћник Домазетоски Немања
Други судија помоћник Јанковић Милош
ФК "Црвена звезда" (Војвода Степа) ФК "Борац" (Старчево)
04. 10. 2020. (недеља) - 15:30 Војвода Степа
Делегат Кирков Александар
Судија Петровић Душан (Зр.)
Први судија помоћник Богдановић Срђан
Други судија помоћник Ристић Вељко
ФК "ЖАК" (Кикинда) ФК "Будућност" (Српска Црња)
04. 10. 2020. (недеља) - 15:30 Кикинда
Делегат Ђурица Златко
Судија Попов Марко
Први судија помоћник Рунић Милан
Други судија помоћник Милић Јован
ФК "Раднички" (Сутјеска) ФК "Јединство" (Банатско Карађорђево)
03. 10. 2020. (субота) - 15:30 Сутјеска
Делегат Ромић Боро
Судија Гвозденов Вељко
Први судија помоћник Раковић Никола
Други судија помоћник Тешић Милан
ФК "Нафтагас" Елемир ФК "Младост" (Омољица)
03. 10. 2020. (субота) - 15:30 Елемир
Делегат Ђорђевски Ненад
Судија Миливојев Бојан
Први судија помоћник Тадић Никола
Други судија помоћник Николић Бојан
ФК "Раднички" (Ковин) ФК "Крајина" (Крајишник)
04. 10. 2020. (недеља) - 15:30 Ковин
Делегат Андрејић Игор
Судија Шуљагић Урош
Први судија помоћник Ћировић Никола
Други судија помоћник Тодоровић Кристијан
ОФК "Бегеј" (Житиште) ОФК "Пролетер" (Банатски Карловац)
03. 10. 2020. (субота) - 15:30 Житиште
Делегат Ковановић Милорад
Судија Цвитак Борис
Први судија помоћник Јаћимовски Дејан
Други судија помоћник Стевковски Данил
ФК "Слога" (Пландиште) ОФК "Кикинда 1909" (Кикинда)
03. 10. 2020. (субота) - 15:30 Пландиште
Делегат Рохарик Павел
Судија Бјелош Бобан
Први судија помоћник Габоров Милан
Други судија помоћник Стошић Александар
ФК "Јединство" (Влајковац) ФК "Омладинац Фам" (Ботош)
03. 10. 2020. (субота) - 15:30 Влајковац
Делегат Јановић Зоран
Судија Бунчић Немања
Први судија помоћник Наумовић Марко
Други судија помоћник Максимовић Милош

ВФЛ „Исток“ – 8. коло

ФК "Јединство" (Нови Бечеј) ФК "Јединство" (Влајковац)
26. 09. 2020. (субота) - 15:30 Нови Бечеј
Делегат Радман Момчило
Судија Миливојев Бојан
Први судија помоћник Тадић Никола
Други судија помоћник Максимовић Милош
ФК "Омладинац Фам" (Ботош) ФК "Слога" (Пландиште)
27. 09. 2020. (недеља) - 15:30 Ботош
Делегат Андрејић Игор
Судија Милосављевић Немања
Први судија помоћник Јанковић Милош
Други судија помоћник Јовановић Никола
ОФК "Кикинда 1909" (Кикинда) ОФК "Бегеј" (Житиште)
26. 09. 2020. (субота) - 15:30 Кикинда
Делегат Миздрак Гојко
Судија Бунчић Немања
Први судија помоћник Наумовић Марко
Други судија помоћник Тешић Милан
ОФК "Пролетер" (Банатски Карловац) ФК "Раднички" (Ковин)
26. 09. 2020. (субота) - 15:30 Банатски Карловац
Делегат Шешлија Владан
Судија Радуловић Страхиња
Први судија помоћник Томашев Никола
Други судија помоћник Стошић Александар
ФК "Крајина" (Крајишник) ФК "Нафтагас" Елемир
26. 09. 2020. (субота) - 15:30 Крајишник
Делегат Мишић Жика
Судија Рунић Милан
Први судија помоћник Ћировић Никола
Други судија помоћник Гвозденов Вељко
ФК "Младост" (Омољица) ФК "Раднички" (Сутјеска)
27. 09. 2020. (недеља) - 15:30 Омољица
Делегат Жужа Ђорђе
Судија Раковић Никола
Први судија помоћник Петровић Катарина
Други судија помоћник Стевковски Данил
ФК "Јединство" (Банатско Карађорђево) ФК "ЖАК" (Кикинда)
26. 09. 2020. (субота) - 15:30 Банатско Карађорђево
Делегат Крњајић Дејан
Судија Милић Јован
Први судија помоћник Бјелош Бобан
Други судија помоћник Попов Марко
ФК "Будућност" (Српска Црња) ФК "Црвена звезда" (Војвода Степа)
26. 09. 2020. (субота) - 15:30 Српска Црња
Делегат Јановић Зоран
Судија Богдановић Срђан
Први судија помоћник Габоров Милан
Други судија помоћник Марков Никола
ФК "Борац" (Старчево) ФК "Банат" (Чента)
27. 09. 2020. (недеља) - 15:30 Старчево
Делегат Кирилов Здравко
Судија Ковач Кристијан
Први судија помоћник Николић Бојан
Други судија помоћник Ристић Вељко

ВФЛ „Исток“ – 7. коло

ФК "Борац" (Старчево) ФК "Јединство" (Нови Бечеј)
20. 09. 2020. (недеља) - 16:00 Старчево
Делегат Кирков Александар
Судија Марков Никола
Први судија помоћник Радуловић Страхиња
Други судија помоћник Петровић Душан
ФК "Банат" (Чента) ФК "Будућност" (Српска Црња)
20. 09. 2020. (недеља) - 16:00 Чента
Делегат Драмићанин Ненад
Судија Тодоровић Кристијан
Први судија помоћник Гвозденов Вељко
Други судија помоћник Раковић Никола
ФК "Црвена звезда" (Војвода Степа) ФК "Јединство" (Банатско Карађорђево)
20. 09. 2020. (недеља) - 16:00 Војвода Степа
Делегат Бечејац Радослав
Судија Попов Марко
Први судија помоћник Милосављевић Немања
Други судија помоћник Јанковић Милош
ФК "ЖАК" (Кикинда) ФК "Младост" (Омољица)
20. 09. 2020. (недеља) - 16:00 Кикинда
Делегат Попов Саша
Судија Габоров Милан
Први судија помоћник Богдановић Срђан
Други судија помоћник Стошић Александар
ФК "Раднички" (Сутјеска) ФК "Крајина" (Крајишник)
19. 09. 2020. (субота) - 16:00 Сутјеска
Делегат Ковановић Милорад
Судија Бјелош Бобан
Први судија помоћник Марков Милош
Други судија помоћник Томашев Никола
ФК "Нафтагас" Елемир ОФК "Пролетер" (Банатски Карловац)
19. 09. 2020. (субота) - 16:00 Елемир
Делегат Блажин Иван
Судија Бунчић Немања
Први судија помоћник Ковач Кристијан
Други судија помоћник Јаћимовски Дејан
ФК "Раднички" (Ковин) ОФК "Кикинда 1909" (Кикинда)
20. 09. 2020. (недеља) - 16:00 Ковин
Делегат Стоилковски Милорад
Судија Тадић Никола
Први судија помоћник Максимовић Милош
Други судија помоћник Стевковски Данил
ОФК "Бегеј" (Житиште) ФК "Омладинац Фам" (Ботош)
19. 09. 2020. (субота) - 16:00 Житиште
Делегат Јеринкић Бранислав
Судија Домазетоски Немања
Први судија помоћник Миливојев Бојан
Други судија помоћник Тешић Милан
ФК "Слога" (Пландиште) ФК "Јединство" (Влајковац)
19. 09. 2020. (субота) - 16:00 Пландиште
Делегат Курјаков Милорад
Судија Шуљагић Урош
Први судија помоћник Николић Бојан
Други судија помоћник Ристић Вељко

ВФЛ „Исток“ – 6. коло

ФК "Јединство" (Нови Бечеј) ФК "Слога" (Пландиште)
12. 09. 2020. (субота) - 16:00 Нови Бечеј
Делегат Ђурица Златко
Судија Марков Милош
Први судија помоћник Габоров Милан
Други судија помоћник Рунић Милан
ФК "Јединство" (Влајковац) ОФК "Бегеј" (Житиште)
12. 09. 2020. (субота) - 16:00 Влајковац
Делегат Маринков Цвета
Судија Миливојев Бојан
Први судија помоћник Радуловић Страхиња
Други судија помоћник Ристић Вељко
ФК "Омладинац Фам" (Ботош) ФК "Раднички" (Ковин)
13. 09. 2020. (недеља) - 16:00 Ботош
Делегат Блажин Иван
Судија Раковић Никола
Први судија помоћник Шуљагић Урош
Други судија помоћник Милић Јован
ОФК "Кикинда 1909" (Кикинда) ФК "Нафтагас" Елемир
12. 09. 2020. (субота) - 16:00 Кикинда
Делегат Ромић Боро
Судија Ћировић Никола
Први судија помоћник Цвитак Борис
Други судија помоћник Тадић Никола
ОФК "Пролетер" (Банатски Карловац) ФК "Раднички" (Сутјеска)
12. 09. 2020. (субота) - 16:00 Банатски Карловац
Делегат Андрејић Дејан
Судија Тодоровић Кристијан
Први судија помоћник Наумовић Марко
Други судија помоћник Тешић Милан
ФК "Крајина" (Крајишник) ФК "ЖАК" (Кикинда)
12. 09. 2020. (субота) - 16:00 Крајишник
Делегат Попов Саша
Судија Бунчић Немања
Први судија помоћник Максимовић Милош
Други судија помоћник Стевковски Данил
ФК "Младост" (Омољица) ФК "Црвена звезда" (Војвода Степа)
13. 09. 2020. (недеља) - 16:00 Омољица
Делегат Шешлија Владан
Судија Гвозденов Вељко
Први судија помоћник Домазетоски Немања
Други судија помоћник Јанковић Милош
ФК "Јединство" (Банатско Карађорђево) ФК "Банат" (Чента)
12. 09. 2020. (субота) - 16:00 Банатско Карађорђево
Делегат Ђорђевски Ненад
Судија Милосављевић Немања
Први судија помоћник Томашев Никола
Други судија помоћник Марков Никола
ФК "Будућност" (Српска Црња) ФК "Борац" (Старчево)
12. 09. 2020. (субота) - 16:00 Српска Црња
Делегат Миздрак Гојко
Судија Ковач Кристијан
Први судија помоћник Бјелош Бобан
Други судија помоћник Стошић Александар

ВФЛ „Исток“ – 5. коло

ФК "Будућност" (Српска Црња) ФК "Јединство" (Нови Бечеј)
05. 09. 2020. (субота) - 16:30 Српска Црња
Делегат Крњајић Дејан
Судија Радуловић Страхиња
Први судија помоћник Попов Марко
Други судија помоћник Марков Милош
ФК "Борац" (Старчево) ФК "Јединство" (Банатско Карађорђево)
06. 09. 2020. (недеља) - 16:30 Старчево
Делегат Кирилов Здравко
Судија Богдановић Срђан
Први судија помоћник Ристић Вељко
Други судија помоћник Томашев Никола
ФК "Банат" (Чента) ФК "Младост" (Омољица)
06. 09. 2020. (недеља) - 16:30 Чента
Делегат Стоилковски Милорад
Судија Ћировић Никола
Први судија помоћник Тодоровић Кристијан
Други судија помоћник Гвозденов Вељко
ФК "Црвена звезда" (Војвода Степа) ФК "Крајина" (Крајишник)
06. 09. 2020. (недеља) - 16:30 Војвода Степа
Делегат Рохарик Павел
Судија Шуљагић Урош
Први судија помоћник Раковић Никола
Други судија помоћник Габоров Милан
ФК "ЖАК" (Кикинда) ОФК "Пролетер" (Банатски Карловац)
06. 09. 2020. (недеља) - 16:30 Кикинда
Делегат Радман Момчило
Судија Тадић Никола
Први судија помоћник Максимовић Милош
Други судија помоћник Наумовић Марко
ФК "Раднички" (Сутјеска) ОФК "Кикинда 1909" (Кикинда)
05. 09. 2020. (субота) - 16:30 Сутјеска
Делегат Јановић Зоран
Судија Домазетоски Немања
Први судија помоћник Цвитак Борис
Други судија помоћник Јаћимовски Дејан
ФК "Нафтагас" Елемир ФК "Омладинац Фам" (Ботош)
05. 09. 2020. (субота) - 16:30 Елемир
Делегат Мишић Жика
Судија Милосављевић Немања
Први судија помоћник Бунчић Немања
Други судија помоћник Тешић Милан
ФК "Раднички" (Ковин) ФК "Јединство" (Влајковац)
06. 09. 2020. (недеља) - 16:30 Ковин
Делегат Жужа Ђорђе
Судија Бјелош Бобан
Први судија помоћник Рунић Милан
Други судија помоћник Стошић Александар
ОФК "Бегеј" (Житиште) ФК "Слога" (Пландиште)
05. 09. 2020. (субота) - 16:30 Житиште
Делегат Бечејац Радослав
Судија Петровић Душан
Први судија помоћник Ковач Кристијан
Други судија помоћник Николић Бојан

ВФЛ „Исток“ – 4. коло

ФК "Јединство" (Нови Бечеј) ОФК "Бегеј" (Житиште)
02. 09. 2020. (среда) - 16:30 Нови Бечеј
Делегат Миздрак Гојко
Судија Гвозденов Вељко
Први судија помоћник Ћировић Никола
Други судија помоћник Тодоровић Кристијан
ФК "Слога" (Пландиште) ФК "Раднички" (Ковин)
02. 09. 2020. (среда) - 16:30 Пландиште
Делегат Драмићанин Ненад
Судија Попов Марко
Први судија помоћник Богдановић Срђан
Други судија помоћник Марков Никола
ФК "Јединство" (Влајковац) ФК "Нафтагас" Елемир
02. 09. 2020. (среда) - 16:30 Влајковац
Делегат Шешлија Владан
Судија Тадић Никола
Први судија помоћник Домазетоски Немања
Други судија помоћник Стевковски Данил
ФК "Омладинац Фам" (Ботош) ФК "Раднички" (Сутјеска)
02. 09. 2020. (среда) - 16:30 Ботош
Делегат Попов Саша
Судија Бјелош Бобан
Први судија помоћник Милић Јован
Други судија помоћник Томашев Никола
ОФК "Кикинда 1909" (Кикинда) ФК "ЖАК" (Кикинда)
02. 09. 2020. (среда) - 16:30 Кикинда
Делегат Ковановић Милорад
Судија Ковач Кристијан
Први судија помоћник Радуловић Страхиња
Други судија помоћник Николић Бојан
ОФК "Пролетер" (Банатски Карловац) ФК "Црвена звезда" (Војвода Степа)
02. 09. 2020. (среда) - 16:30 Банатски Карловац
Делегат Стојаковић Александар
Судија Бунчић Немања
Први судија помоћник Максимовић Милош
Други судија помоћник Јанковић Милош
ФК "Крајина" (Крајишник) ФК "Банат" (Чента)
02. 09. 2020. (среда) - 16:30 Крајишник
Делегат Ђурица Златко
Судија Габоров Милан
Први судија помоћник Петровић Душан
Други судија помоћник Стошић Александар
ФК "Младост" (Омољица) ФК "Борац" (Старчево)
02. 09. 2020. (среда) - 16:30 Омољица
Делегат Маринков Цвета
Судија Цвитак Борис
Први судија помоћник Милосављевић Немања
Други судија помоћник Наумовић Марко
ФК "Јединство" (Банатско Карађорђево) ФК "Будућност" (Српска Црња)
02. 09. 2020. (среда) - 16:30 Банатско Карађорђево
Делегат Кирков Александар
Судија Шуљагић Урош
Први судија помоћник Раковић Никола
Други судија помоћник Тешић Милан

ВФЛ „Исток“ – 3. коло

ФК "Јединство" (Банатско Карађорђево) ФК "Јединство" (Нови Бечеј)
29. 08. 2020. (субота) - 16:30 Банатско Карађорђево
Делегат Андрејић Игор
Судија Петровић Душан
Први судија помоћник Гвозденов Вељко
Други судија помоћник Марков Милош
ФК "Будућност" (Српска Црња) ФК "Младост" (Омољица)
29. 08. 2020. (субота) - 16:30 Српска Црња
Делегат Радман Момчило
Судија Милосављевић Немања
Први судија помоћник Милић Јован
Други судија помоћник Томашев Никола
ФК "Борац" (Старчево) ФК "Крајина" (Крајишник)
30. 08. 2020. (недеља) - 16:30 Старчево
Делегат Курјаков Милорад
Судија Раковић Никола
Први судија помоћник Шуљагић Урош
Други судија помоћник Стевковски Данил
ФК "Банат" (Чента) ОФК "Пролетер" (Банатски Карловац)
30. 08. 2020. (недеља) - 16:30 Чента
Делегат Бечејац Радослав
Судија Домазетоски Немања
Први судија помоћник Бунчић Немања
Други судија помоћник Јанковић Милош
ФК "Црвена звезда" (Војвода Степа) ОФК "Кикинда 1909" (Кикинда)
30. 08. 2020. (недеља) - 16:30 Војвода Степа
Делегат Ромић Боро
Судија Габоров Милан
Први судија помоћник Стошић Александар
Други судија помоћник Ристић Вељко
ФК "ЖАК" (Кикинда) ФК "Омладинац Фам" (Ботош)
30. 08. 2020. (недеља) - 16:30 Кикинда
Делегат Мишић Жика
Судија Тодоровић Кристијан
Први судија помоћник Ћировић Никола
Други судија помоћник Попов Марко
ФК "Раднички" (Сутјеска) ФК "Јединство" (Влајковац)
29. 08. 2020. (субота) - 16:30 Сутјеска
Делегат Жужа Ђорђе
Судија Цвитак Борис
Први судија помоћник Тадић Никола
Други судија помоћник Тешић Милан
ФК "Нафтагас" Елемир ФК "Слога" (Пландиште)
29. 08. 2020. (субота) - 16:30 Елемир
Делегат Рохарик Павел
Судија Рунић Милан
Први судија помоћник Максимовић Милош
Други судија помоћник Наумовић Марко
ФК "Раднички" (Ковин) ОФК "Бегеј" (Житиште)
30. 08. 2020. (недеља) - 16:30 Ковин
Делегат Ђорђевски Ненад
Судија Радуловић Страхиња
Први судија помоћник Бјелош Бобан
Други судија помоћник Јаћимовски Дејан

ВФЛ „Исток“ – 2. коло

ФК "Јединство" (Нови Бечеј) ФК "Раднички" (Ковин)
22. 08. 2020. (субота) - 17:00 Нови Бечеј
Делегат Ковановић Милорад
Судија Рунић Милан
Први судија помоћник Милић Јован
Други судија помоћник Николић Бојан
ОФК "Бегеј" (Житиште) ФК "Нафтагас" Елемир
22. 08. 2020. (субота) - 17:00 Житиште
Делегат Кирилов Здравко
Судија Бунчић Немања
Први судија помоћник Тадић Никола
Други судија помоћник Максимовић Милош
ФК "Слога" (Пландиште) ФК "Раднички" (Сутјеска)
22. 08. 2020. (субота) - 17:00 Пландиште
Делегат Јановић Зоран
Судија Петровић Катарина
Први судија помоћник Милосављевић Немања
Други судија помоћник Стевковски Данил
ФК "Јединство" (Влајковац) ФК "ЖАК" (Кикинда)
22. 08. 2020. (субота) - 17:00 Влајковац
Делегат Стоилковски Милорад
Судија Богдановић Срђан
Први судија помоћник Радуловић Страхиња
Други судија помоћник Томашев Никола
ФК "Омладинац Фам" (Ботош) ФК "Црвена звезда" (Војвода Степа)
23. 08. 2020. (недеља) - 17:00 Ботош
Делегат Ђурица Златко
Судија Шуљагић Урош
Први судија помоћник Петровић Душан
Други судија помоћник Јаћимовски Дејан
ОФК "Кикинда 1909" (Кикинда) ФК "Банат" (Чента)
22. 08. 2020. (субота) - 17:00 Кикинда
Делегат Шешлија Владан
Судија Цвитак Борис
Први судија помоћник Домазетоски Немања
Други судија помоћник Наумовић Марко
ОФК "Пролетер" (Банатски Карловац) ФК "Борац" (Старчево)
22. 08. 2020. (субота) - 17:00 Банатски Карловац
Делегат Маринков Цвета
Судија Ћировић Никола
Први судија помоћник Тодоровић Кристијан
Други судија помоћник Јовановић Никола
ФК "Крајина" (Крајишник) ФК "Будућност" (Српска Црња)
22. 08. 2020. (субота) - 17:00 Крајишник
Делегат Драмићанин Ненад
Судија Ковач Кристијан
Први судија помоћник Марков Никола
Други судија помоћник Ристић Вељко
ФК "Младост" (Омољица) ФК "Јединство" (Банатско Карађорђево)
23. 08. 2020. (недеља) - 17:00 Омољица
Делегат Кирков Александар
Судија Бјелош Бобан
Први судија помоћник Габоров Милан
Други судија помоћник Стошић Александар

ВФЛ „Исток“ – 1. коло

ФК "Младост" (Омољица) ФК "Јединство" (Нови Бечеј)
16. 08. 2020. (недеља) - 17:00 Омољица
Делегат Курјаков Милорад
Судија Шуљагић Урош
Први судија помоћник Бјелош Бобан
Други судија помоћник Петровић Душан
ФК "Јединство" (Банатско Карађорђево) ФК "Крајина" (Крајишник)
15. 08. 2020. (субота) - 17:00 Банатско Карађорђево
Делегат Ромић Боро
Судија Ковач Кристијан
Први судија помоћник Богдановић Срђан
Други судија помоћник Јаћимовски Дејан
ФК "Будућност" (Српска Црња) ОФК "Пролетер" (Банатски Карловац)
15. 08. 2020. (субота) - 17:00 Српска Црња
Делегат Крњајић Дејан
Судија Попов Марко
Први судија помоћник Габоров Милан
Други судија помоћник Николић Бојан
ФК "Борац" (Старчево) ОФК "Кикинда 1909" (Кикинда)
16. 08. 2020. (недеља) - 17:00 Старчево
Делегат Андрејић Игор
Судија Ћировић Никола
Први судија помоћник Тодоровић Кристијан
Други судија помоћник Тешић Милан
ФК "Банат" (Чента) ФК "Омладинац Фам" (Ботош)
16. 08. 2020. (недеља) - 17:00 Чента
Делегат Миздрак Гојко
Судија Радуловић Страхиња
Први судија помоћник Стошић Александар
Други судија помоћник Томашев Никола
ФК "Црвена звезда" (Војвода Степа) ФК "Јединство" (Влајковац)
16. 08. 2020. (недеља) - 17:00 Војвода Степа
Делегат Рохарик Павел
Судија Тадић Никола
Први судија помоћник Цвитак Борис
Други судија помоћник Максимовић Милош
ФК "ЖАК" (Кикинда) ФК "Слога" (Пландиште)
16. 08. 2020. (недеља) - 17:00 Кикинда
Делегат Ђорђевски Ненад
Судија Бунчић Немања
Први судија помоћник Петровић Катарина
Други судија помоћник Ристић Вељко
ФК "Раднички" (Сутјеска) ОФК "Бегеј" (Житиште)
15. 08. 2020. (субота) - 17:00 Сутјеска
Делегат Јеринкић Бранислав
Судија Милосављевић Немања
Први судија помоћник Наумовић Марко
Други судија помоћник Стевковски Данил
ФК "Нафтагас" Елемир ФК "Раднички" (Ковин)
15. 08. 2020. (субота) - 17:00 Елемир
Делегат Жужа Ђорђе
Судија Домазетоски Немања
Први судија помоћник Рунић Милан
Други судија помоћник Јанковић Милош