ВФЛ „Исток“ – делегирање

ВФЛ „Исток“ – 5. коло

ФК "Борац" (Старчево) ФК "Црвена звезда" (Војвода Степа)
15. 09. 2019. (недеља) - 16:00 Старчево
Делегат Миздрак Гојко
Судија Шуљагић Урош
Први судија помоћник Грујић Никола
Други судија помоћник Милосављевић Немања
ФК "Нафтагас" Елемир ФК "ЖАК" (Кикинда)
14. 09. 2019. (субота) - 16:00 Елемир
Делегат Стојаковић Александар
Судија Тадић Никола
Први судија помоћник Цвитак Борис
Други судија помоћник Максимовић Милош
ОФК "Кикинда 1909" (Кикинда) ОФК "Пролетер" (Банатски Карловац)
14. 09. 2019. (субота) - 16:00 Кикинда
Делегат Пандуров Жива
Судија Милосављевић Немања
Први судија помоћник Радуловић Страхиња
Други судија помоћник Радишић Дејан
ФК "Крајина" (Крајишник) ФК "Будућност" (Српска Црња)
14. 09. 2019. (субота) - 16:00 Крајишник
Делегат Јеринкић Бранислав
Судија Бунчић Немања
Први судија помоћник Рашковић Бошко
Други судија помоћник Наумовић Марко
ФК "Јединство" (Нови Бечеј) ФК "Раднички" (Сутјеска)
14. 09. 2019. (субота) - 16:00 Нови Бечеј
Делегат Курјаков Милорад
Судија Јанковић Александар
Први судија помоћник Бибин Алекса
Други судија помоћник Миливојев Бојан
ФК "Јединство" (Банатско Карађорђево) ФК "Слобода" (Нови Козарци)
15. 09. 2019. (недеља) - 16:00 Банатско Карађорђево
Делегат Вукосављевић Радомир
Судија Субић Бојан
Први судија помоћник Јанковић Александар
Други судија помоћник Бунчић Немања
ФК "Слога" (Пландиште) ФК "Банат" (Чента)
14. 09. 2019. (субота) - 16:00 Пландиште
Делегат Ромић Боро
Судија Грујић Никола
Први судија помоћник Рунић Милан
Други судија помоћник Ковач Кристијан
ОФК "Бегеј" (Житиште) ФК "Младост" (Омољица)
14. 09. 2019. (субота) - 16:00 Житиште
Делегат Попов Саша
Судија Богдановић Срђан
Први судија помоћник Стошић Александар
Други судија помоћник Томашев Никола

ВФЛ „Исток“ – 4. коло

ФК "Црвена звезда" (Војвода Степа) ОФК "Бегеј" (Житиште)
08. 09. 2019. (недеља) - 16:30 Војвода Степа
Делегат Курјаков Милорад
Судија Субић Бојан
Први судија помоћник Бибин Алекса
Други судија помоћник Наумовић Марко
ФК "Младост" (Омољица) ФК "Слога" (Пландиште)
08. 09. 2019. (недеља) - 16:30 Омољица
Делегат Радаковић Миодраг
Судија Ковач Кристијан
Први судија помоћник Грујић Никола
Други судија помоћник Томашев Никола
ФК "Банат" (Чента) ФК "Јединство" (Банатско Карађорђево)
08. 09. 2019. (недеља) - 16:30 Чента
Делегат Ђорђевски Ненад
Судија Јанковић Александар
Први судија помоћник Ристић Вељко
Други судија помоћник Стевковски Данил
ФК "Слобода" (Нови Козарци) ФК "Јединство" (Нови Бечеј)
07. 09. 2019. (субота) - 16:30 Нови Козарци
Делегат Јевтић Бојан
Судија Попов Марко
Први судија помоћник Ристић Вељко
Други судија помоћник Николић Бојан
ФК "Раднички" (Сутјеска) ФК "Крајина" (Крајишник)
07. 09. 2019. (субота) - 16:30 Сутјеска
Делегат Жужа Ђорђе
Судија Радуловић Страхиња
Први судија помоћник Милосављевић Немања
Други судија помоћник Томашев Никола
ФК "Будућност" (Српска Црња) ОФК "Кикинда 1909" (Кикинда)
07. 09. 2019. (субота) - 16:30 Српска Црња
Делегат Кирков Александар
Судија Габоров Милан
Први судија помоћник Бибин Алекса
Други судија помоћник Радишић Дејан
ОФК "Пролетер" (Банатски Карловац) ФК "Нафтагас" Елемир
07. 09. 2019. (субота) - 16:30 Алибунар
Делегат Блажин Иван
Судија Рунић Милан
Први судија помоћник Јанковић Александар
Други судија помоћник Домазетоски Немања
ФК "ЖАК" (Кикинда) ФК "Борац" (Старчево)
08. 09. 2019. (недеља) - 16:30 Кикинда
Делегат Маринков Цвета
Судија Милосављевић Немања
Први судија помоћник Попов Марко
Други судија помоћник Домазетоски Немања

ВФЛ „Исток“ – 3. коло

ФК "ЖАК" (Кикинда) ФК "Црвена звезда" (Војвода Степа)
01. 09. 2019. (недеља) - 16:30 Кикинда
Делегат Крњајић Дејан
Судија Габоров Милан
Први судија помоћник Радуловић Страхиња
Други судија помоћник Ристић Вељко
ФК "Борац" (Старчево) ОФК "Пролетер" (Банатски Карловац)
01. 09. 2019. - 16:30 Старчево
Делегат Бечејац Радослав
Судија Јоцић Младен
Први судија помоћник Попов Марко
Други судија помоћник Томашев Никола
ФК "Нафтагас" Елемир ФК "Будућност" (Српска Црња)
01. 09. 2019. - 16:30 Елемир
Делегат Јеринкић Бранислав
Судија Субић Бојан
Први судија помоћник Милосављевић Немања
Други судија помоћник Тадић Никола
ОФК "Кикинда 1909" (Кикинда) ФК "Раднички" (Сутјеска)
31. 08. 2019. (субота) - 16:30 Кикинда
Делегат Рохарик Павел
Судија Домазетоски Немања
Први судија помоћник Јанковић Александар
Други судија помоћник Шуљагић Урош
ФК "Крајина" (Крајишник) ФК "Слобода" (Нови Козарци)
31. 08. 2019. (субота) - 16:30 Крајишник
Делегат Стоилковски Милорад
Судија Цвитак Борис
Први судија помоћник Јанковић Милош
Други судија помоћник Наумовић Марко
ФК "Јединство" (Нови Бечеј) ФК "Банат" (Чента)
31. 08. 2019. (субота) - 16:30 Нови Бечеј
Делегат Андрејић Игор
Судија Рунић Милан
Први судија помоћник Грујић Никола
Други судија помоћник Максимовић Милош
ФК "Јединство" (Банатско Карађорђево) ФК "Младост" (Омољица)
01. 09. 2019. (недеља) - 16:30 Банатско Карађорђево
Делегат Мишић Жика
Судија Грујић Никола
Први судија помоћник Радишић Дејан
Други судија помоћник Николић Бојан
ФК "Слога" (Пландиште) ОФК "Бегеј" (Житиште)
31. 08. 2019. (субота) - 16:30 Пландиште
Делегат Вукосављевић Радомир
Судија Бибин Алекса
Први судија помоћник Радуловић Страхиња
Други судија помоћник Ристић Вељко

ВФЛ „Исток“ – 2. коло

ФК "Црвена звезда" (Војвода Степа) ФК "Слога" (Пландиште)
25. 08. 2019. (недеља) - 17:00 Војвода Степа
Делегат Пандуров Жива
Судија Грујић Никола
Први судија помоћник Јанковић Александар
Други судија помоћник Цвитак Борис
ОФК "Бегеј" (Житиште) ФК "Јединство" (Банатско Карађорђево)
24. 08. 2019. (субота) - 17:00 Житиште
Делегат Пандуров Миле
Судија Домазетоски Немања
Први судија помоћник Максимовић Милош
Други судија помоћник Наумовић Марко
ФК "Младост" (Омољица) ФК "Јединство" (Нови Бечеј)
25. 08. 2019. (недеља) - 17:00 Омољица
Делегат Кирков Александар
Судија Бибин Алекса
Први судија помоћник Рунић Милан
Други судија помоћник Радишић Дејан
ФК "Банат" (Чента) ФК "Крајина" (Крајишник)
25. 08. 2019. (недеља) - 17:00 Чента
Делегат Јеринкић Бранислав
Судија Шуљагић Урош
Први судија помоћник Милосављевић Немања
Други судија помоћник Николић Бојан
ФК "Слобода" (Нови Козарци) ОФК "Кикинда 1909" (Кикинда)
24. 08. 2019. (субота) - 17:00 Нови Козарци
Делегат Шешлија Владан
Судија Јанковић Александар
Први судија помоћник Тадић Никола
Други судија помоћник Јанковић Милош
ФК "Раднички" (Сутјеска) ФК "Нафтагас" Елемир
24. 08. 2019. (субота) - 17:00 Елемир
Делегат Ромић Боро
Судија Габоров Милан
Први судија помоћник Јоцић Младен
Други судија помоћник Радишић Дејан
ФК "Будућност" (Српска Црња) ФК "Борац" (Старчево)
24. 08. 2019. (субота) - 17:00 Српска Црња
Делегат Стоилковски Милорад
Судија Попов Марко
Први судија помоћник Ковач Кристијан
Други судија помоћник Ристић Вељко
ОФК "Пролетер" (Банатски Карловац) ФК "ЖАК" (Кикинда)
24. 08. 2019. (субота) - 17:00 Банатски Карловац
Делегат Ђорђевски Ненад
Судија Радуловић Страхиња
Први судија помоћник Милосављевић Немања
Други судија помоћник Стевковски Данил

ВФЛ „Исток“ – 1. коло

ОФК "Пролетер" (Банатски Карловац) ФК "Црвена звезда" (Војвода Степа)
17. 08. 2019. (субота) - 17:00 Банатски Карловац
Делегат Стојаковић Александар
Судија Јанковић Александар
Први судија помоћник Максимовић Милош
Други судија помоћник Јаћимовски Дејан
ФК "ЖАК" (Кикинда) ФК "Будућност" (Српска Црња)
18. 08. 2019. (недеља) - 17:00 Кикинда
Делегат Јевтић Бојан
Судија Јоцић Младен
Први судија помоћник Бибин Алекса
Други судија помоћник Николић Бојан
ФК "Борац" (Старчево) ФК "Раднички" (Сутјеска)
18. 08. 2019. (недеља) - 17:00 Старчево
Делегат Андрејић Игор
Судија Грујић Никола
Први судија помоћник Милосављевић Немања
Други судија помоћник Субић Бојан
ФК "Нафтагас" Елемир ФК "Слобода" (Нови Козарци)
17. 08. 2019. (субота) - 17:00 Елемир
Делегат Бечејац Радослав
Судија Милосављевић Немања
Први судија помоћник Домазетоски Немања
Други судија помоћник Стевковски Данил
ОФК "Кикинда 1909" (Кикинда) ФК "Банат" (Чента)
17. 08. 2019. (субота) - 17:00 Кикинда
Делегат Блажин Иван
Судија Шуљагић Урош
Први судија помоћник Цвитак Борис
Други судија помоћник Рунић Милан
ФК "Крајина" (Крајишник) ФК "Младост" (Омољица)
17. 08. 2019. (субота) - 17:00 Крајишник
Делегат Рохарик Павел
Судија Субић Бојан
Први судија помоћник Ковач Кристијан
Други судија помоћник Грујић Никола
ФК "Јединство" (Нови Бечеј) ОФК "Бегеј" (Житиште)
17. 08. 2019. (субота) - 17:00 Нови Бечеј
Делегат Попов Саша
Судија Радуловић Страхиња
Први судија помоћник Попов Марко
Други судија помоћник Радишић Дејан
ФК "Јединство" (Банатско Карађорђево) ФК "Слога" (Пландиште)
18. 08. 2019. (недеља) - 17:00 Банатско Карађорђево
Делегат Миздрак Гојко
Судија Тадић Никола
Први судија помоћник Јанковић Милош
Други судија помоћник Наумовић Марко